Κυριακή 29 Μαΐου 2022

The Cyborg Agenda: Οι ανώτερες βασιλικές Bloodlines κάνουντα πάντα για να διατηρήσουν τη γραμμή αίματος τους καθαρή.The Cyborg Agenda: Οι γραμμές αίματος Bloodlines κάνουν ό,τι καλύτερο μπορούν για να διατηρήσουν το αίμα τους καθαρό

 από την  συγγραφέα  Ella Ster

 Οι υψηλότερες βασιλικές γραμμές αίματος κάνουν τα πάντα για να διατηρήσουν τη γραμμή αίματος τους καθαρή. Έχουν διαφορετικό DNA και όλα είναι προσανατολισμένα προς τη διατήρηση της μοναδικής τους ταυτότητας και τη σύνδεση (συγχώνευση) του ανθρώπινου DNA με την τεχνολογία.

Μια μακροπρόθεσμη ατζέντα που οδηγεί σε ένα υπερανθρωπιστικό εγχείρημα, σε ένα άτομο, στο οποίο χάνεται η ανθρώπινη ταυτότητα. Γνωρίζοντας τα κίνητρά τους, μπορούμε να διακρίνουμε, να κατανοήσουμε και να αποτρέψουμε καλύτερα τις προθέσεις τους. 

Συχνότητα DNA

Η εικόνα του DNA που έχουμε είναι μια διπλή έλικα, δύο κλώνοι στριμμένοι ο ένας γύρω από τον άλλο. Τα μεμονωμένα κομμάτια έχουν σχήμα μεγάλου Τ στο πλάι, με το στέλεχος του ενός Τ να αγγίζει την εγκάρσια ράβδο του άλλου Τ. Αυτές οι συνδέσεις Τ μοιάζουν με σκάλες στη μέση.

Αλλά αντί για ένα T με τέλεια επίπεδη κορυφή, είναι στην πραγματικότητα Y με ελαφρώς καμπύλες πλευρές. Είναι σαν μικροσκοπικά πιρούνια συντονισμού, που το καθένα δονείται διαφορετικά.

Όλα αυτά τα τρισεκατομμύρια κλώνοι DNA που αποτελούν το σώμα σας ενώνονται (συνδυάζονται) για να δημιουργήσουν τη μοναδική σας νότα ή σήμα, γιατί κανένα DNA δεν είναι όμοιο. Ακόμη και οι κλώνοι έχουν μικρές διαφορές εδώ και εκεί, αν και γενετικά είναι πιο κοντά ο ένας στον άλλο.

παίρνετε ένα μοναδικό σήμα

Αυτό επιτρέπει στον αποστολέα (τη συνείδησή σας) να επικοινωνήσει με τον παραλήπτη σας (DNA) και με κανέναν άλλον. Η συνείδησή σας και το σώμα σας συνδέονται με αυτό το «ασημένιο νήμα». Μητέρα και παιδί, δίδυμα ή κλώνοι, μερικές φορές μοιράζονται ένα μέρος της ίδιας συνείδησης επειδή το άγγιγμά τους, ο τόνος τους είναι πολύ παρόμοιος.

Συγκρίνετε αυτό με ένα ραδιόφωνο συντονισμένο σε έναν σταθμό, αλλά μερικές φορές εμφανίζεται ξαφνικά ένας άλλος σταθμός που εκπέμπει σε ένα ελαφρώς διαφορετικό, αλλά σχεδόν το ίδιο μήκος κύματος. Αυτό δημιουργεί μια παραμορφωμένη λήψη όπου το ένα σήμα πνίγει το άλλο.

σήμα στρέψης

Η ύλη εκφράζεται σε ηλεκτρισμό, μαγνητισμό ή φωτόνια (φως), αλλά το επικοινωνιακό σήμα της συνείδησης δεν είναι τίποτα από τα δύο. Το σήμα επικοινωνίας μπορεί να είναι σήμα ροπής.

Αυτή η δύναμη είναι μετρήσιμη, απτή και διαχειρίσιμη, όπως φαίνεται από το πείραμα του Richard Hoagland ). 

[Ο Richard Hoagland  χρησιμοποίησε μια συσκευή για τη μέτρηση των ενεργειακών κυμάτων. Χρησιμοποίησε ένα ρολόι Accutron, το πιο ακριβές ρολόι στον κόσμο. Η χρονική σήμανση βασίζεται σε ενεργειακά κύματα που τρέχουν σε μια συσκευή που μοιάζει με πιρούνι συντονισμού. Αυτά τα ρολόγια ήταν γνωστά σε όλο τον κόσμο για την ένδειξη της σωστής ώρας και ως εκ τούτου χρησιμοποιήθηκαν επίσης στην αεροδιαστημική βιομηχανία.

Εκεί, όμως, αποδείχθηκε ότι τα ρολόγια δεν έδειχναν την ώρα. Η φυσική δεν λειτούργησε όπως στη Γη, επομένως η διαφορετική φυσική έκανε αυτά τα ρολόγια Accutron να μην λειτουργούν σωστά.

Αποδείχθηκε ότι η φυσική άλλαζε στο διάστημα. Αυτό συνέβη επίσης στη Γη σε ορισμένα μέρη, όπως οι πυραμίδες στο Μεξικό, και σε κοσμικά γεγονότα, όπως το πέρασμα της Αφροδίτης μεταξύ του ήλιου και της γης.

Για να το αποδείξει αυτό,  ο Richard Hoagland ταξίδεψε  στην πυραμίδα των Μάγια στο Chichen Itza στο Μεξικό. Γνώριζε ότι αυτές οι αρχαίες δομές στη Γη θα παρείχαν στοιχεία μιας αόρατης δύναμης στρεπτικού πεδίου. Έφερε τον εξοπλισμό του, συμπεριλαμβανομένου ενός ρολογιού Accutron, στην τοποθεσία για να λάβει  λεπτομερείς μετρήσεις  αυτής της ενέργειας πεδίου στρέψης.

https://www.pravda-tv.com/2022/05/die-elite-und-die-neue-weltordnung-aegyptische-mumien-riesen-und-das-markenzeichen-von-klonen-video/]

Συχνά το αποκαλούμε «πνευματικό», αλλά στην πραγματικότητα είναι πραγματική φυσική. Όχι μόνο η φυσική που ξέρουμε. Η πνευματική διάσταση μπορεί να είναι ακόμα αμέτρητη, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι είναι μόνο φανταστική.

Υπερανθρωπισμός: συνδεδεμένος με τη μηχανή

Στον τρανσουμανισμό (μετανθρωπισμό), υπάρχει ένα μείγμα ανθρώπου και μηχανής. Αυτό μπορεί να ξεκινήσει ακίνδυνα με θετικές εφαρμογές, όπως ένα μηχανικό άκρο.

Ή φακούς επαφής που βλέπουν καλύτερα ή περισσότερο. Ή ένα μέρος του σώματος που κατεβάζει πληροφορίες από το Διαδίκτυο.

Στη συνέχεια, ένα τσιπ εμφυτεύεται στον εγκέφαλό σας που σας επιτρέπει να μιλάτε αμέσως την ξένη γλώσσα. Έτσι η τεχνολογία θα συνεχίσει να εξελίσσεται έως ότου μετά από x χρόνια είναι δυνατή η άπειρη ζωή. Τότε η συνείδησή μας συνδέεται με τη μηχανή.

διατηρούν το σώμα

Τις τελευταίες δεκαετίες, οι άνθρωποι έχουν στεγνώσει με κατάψυξη το σώμα τους. Λίγο πριν τον θάνατο, για παράδειγμα, λόγω καρκίνου. Να υποστηρίζεις το σώμα σου με αυτό και να πιστεύεις ότι η τεχνολογία θα αναπτυχθεί. Πλήρωσαν μεγάλα χρηματικά ποσά για να κρατήσουν τα σώματά τους σε κάποιο είδος χρονοκάψουλας, ώστε αργότερα να μπορέσουν να έρθουν πίσω στη ζωή με μια τεχνολογία που δεν κατανοούν ακόμη πλήρως.

Για παράδειγμα, να επαναφέρει το σώμα τους στη ζωή, αν υπάρχει τεχνολογία που μπορεί να τους θεραπεύσει από τον καρκίνο. Πόσο μακριά θα είναι στο μέλλον;

Αθάνατη (Αιώνια) ζωή

Δεν το δοκίμασαν οι Αιγύπτιοι; Ίσως τότε κατάλαβαν κάτι που μόλις τώρα αρχίζουμε να καταλαβαίνουμε. Ότι η συνείδησή τους είναι έξω από το σώμα τους, και το σώμα τους είναι η ενσάρκωση της συνείδησής τους.

Όταν τα σώματά τους επανέρχονται στη ζωή, χάρη στη μοναδική κωδικοποίηση που παρέχει το DNA, καθίσταται δυνατό να λάβουν ξανά το σήμα της συνείδησης.

Τότε πάλι ζεις (ως συνείδηση) σε αυτόν τον φυσικό κόσμο με την ίδια γνώση που έχεις ήδη συσσωρεύσει. Σαν να μπορούσε ένας κλωνοποιημένος σκύλος να χρησιμοποιήσει το DNA για να εξάγει πληροφορίες από μια γνωσιακή βάση μοναδική για αυτόν τον σκύλο, πολύ μετά αφότου ο αρχικός φυσικός σκύλος πέθανε.

Φανταστείτε ένα μέλλον όπου οι ανθρώπινες ικανότητες φτάνουν σε ένα τόσο μεγαλειώδες αποκορύφωμα και η συνείδηση ​​με κάποιο τρόπο μεταφορτώνεται σε ένα μισάνθρωπο, μισό ρομπότ, cyborg. μια βιολογική μηχανή. Εάν ένα εξάρτημα σπάσει, απλώς αντικαθίσταται. Και αυτό το μηχάνημα δεν έχει τέλος ζωής...

 Υψηλές, Ανώτερες γραμμές αίματος

Οι ευγενείς γραμμές αίματος με «γαλάζιο αίμα» θεωρούν τους εαυτούς τους ανώτερους. Έμαθαν ότι οι άνθρωποι που έχουν τρεις κλώνους DNA αντί για δύο είναι καλύτεροι από τους άλλους. Αυτό πίστευαν.

Αυτά τα τρία σκέλη του DNA τους έκαναν διαφορετικούς, καλύτερους και ανώτερους. Αυτό τους έδωσε ορισμένες γνώσεις, πρόσβαση και δικαιώματα. Ήταν πιο σημαντικοί από τους ανθρώπους με δύο σκέλη DNA, γιατί όσο περισσότερα τόσο το καλύτερο, νόμιζαν...

Ήξεραν ότι ήταν γενετικά διαφορετικοί. Ήταν ένα μήνυμα που πέρασε από γενιά σε γενιά. Ήταν κάτι που οι άλλοι δεν μπορούσαν να δουν, αλλά το γνώριζαν.

Κατείχαν αυτή τη γνώση και τη μετέφεραν στην επόμενη γενιά. Όμως η επιστημονική μελέτη του DNA διαρκεί μόνο 30-40 χρόνια. Πώς ήξεραν τότε ότι το DNA τους ήταν διαφορετικό;

Καθαρό βασιλικό αίμα

Δεν χρησιμοποίησαν τον όρο DNA. Η διαφορά ήταν στο αίμα τους. Τους έκανε διαφορετικούς. Ήξεραν ότι μπορούσαν να ανακατέψουν το «βασιλικό τους αίμα» με άλλους, αλλά ήταν επίσης απαραίτητο να διατηρήσουν το αίμα τους καθαρό.

Τελικά, ήταν μια μοναδική ταυτότητα (προσωπικότητα), που πέρασε από γενιά σε γενιά μέσω της γενεαλογίας. Η μοναδικότητα μπορεί να τονιστεί και να διατηρηθεί για το μέλλον μόνο εάν η γενεαλογία παραμείνει καθαρή.

Για λόγους που οι ίδιοι δεν κατανοούσαν πλέον πλήρως και που μόνο οι πρόγονοί τους γνώριζαν. Ως εκ τούτου, προστατεύουν τη γενεαλογία τους, ώστε οι απόγονοί τους να επιστρέψουν στο επίπεδο που είχαν κάποτε.

Οι οικογένειες Bloodline σκέφτονται πολύ περισσότερο από την άποψη των ομαδικών συμφερόντων. Εντός αυτής της γενεαλογίας, όλοι όσοι ζουν τώρα θεωρούν ότι είναι το σύμβολο κράτησης θέσης για ολόκληρη τη γενεαλογία ή την οικογένεια. Ένα σύμβολο κράτησης θέσης (placeholder) είναι ένα placeholder που χρησιμοποιείται όταν το τελικό περιεχόμενο δεν έχει ακόμη ολοκληρωθεί ή δεν είναι διαθέσιμο.

Σκέφτονται επίσης μακροπρόθεσμα (γενιές) και βραχυπρόθεσμα (τη δική τους ζωή ). Ο ρόλος τους στη ζωή επικεντρώνεται σε μια ατζέντα και έναν στόχο για το μέλλον που πρέπει να ακολουθήσουν όλοι. Απαιτείται υψηλό επίπεδο πίστης από άτομα που ανήκουν σε αυτή τη γραμμή αίματος.

 Οικογενειακές γραμμές αίματος και μυστικές τελετές

Αυτές οι γραμμές αίματος ακολουθούν ορισμένες τελετουργίες που μεταδίδουν από γενιά σε γενιά. Οι τελετουργίες που πραγματοποιούν κατά τη διάρκεια κοσμικών γεγονότων ή σε συγκεκριμένες ημερομηνίες και τόπους. Ένα τέτοιο μέρος είναι ένας αρχαίος χώρος στην Αγγλία. Οι πέτρες είναι ευθυγραμμισμένες με ακρίβεια σε αυτό το σημείο, ώστε να μπορείτε να παρακολουθείτε την κίνηση του ήλιου οποιαδήποτε στιγμή του χρόνου. Και επίσης να φτιάξουμε έναν χάρτη της κίνησης των πλανητών ορατών στον έναστρο ουρανό.

(Η προέλευση των τελετουργιών και των συμβόλων χρονολογούνται χιλιάδες χρόνια πίσω και συνδέονται με κοσμικά γεγονότα όπως η ευθυγράμμιση της Αφροδίτης και του Ήλιου)

Ένας από τους πιο σημαντικούς πλανήτες για παρακολούθηση είναι η Αφροδίτη. Κάθε 40 χρόνια, πραγματοποιείται μια ειδική τελετή για να αξιοποιηθεί η ακριβής στιγμή που η Αφροδίτη θα επισκιάσει τον ήλιο σε αυτή τη θέση. Το φως που αντανακλάται από την Αφροδίτη εστιάζεται στην είσοδο του σπηλαίου (άνοιγμα του θαλάμου) στο τέλος ενός μεγάλου διαδρόμου.

Η ευθυγράμμιση είναι τόσο ακριβής που το φως της Αφροδίτης λάμπει για λίγο σε αυτό το διάστημα ως μια φωτεινή μπάλα. Είναι σαν ένα σήμα λέιζερ που έρχεται κατευθείαν σε αυτό το δωμάτιο.

Ήταν σε αυτό το δωμάτιο που ο αρχιερέας εκείνες τις μέρες έκανε σεξ με παρθένες για να τιμήσει εκείνη τη στιγμή. Όσο παράξενο και αν φαίνεται στους ξένους, έχουν ένα ιδιαίτερο κίνητρο για το λόγο που το κάνουν.

Αν θυμηθούμε την έρευνα του Richard Hoagland, θα δούμε ότι τη στιγμή που η Αφροδίτη περνά δίπλα από τον Ήλιο, εμφανίζεται ένα σήμα στρέψης (ροπής). Αυτό το σήμα ροπής μπορεί να κατευθυνθεί σε ορισμένα πράγματα.

Στην προϊστορική εποχή, οι άνθρωποι μπορεί να μην είχαν αυτή τη φυσική γνώση, αλλά για να διατηρηθεί η προγονική (αρχέγονη) γνώση των χαμένων πολιτισμών, πραγματοποιήθηκαν τελετουργίες για να αξιοποιηθεί η ειδική ενέργεια σε ορισμένες κρίσιμες στιγμές.

DNA nanostrand

Αν κοιτάξουμε το "ανώτερο" DNA, είναι ορατό ένα "νήμα", μια πρόσθετη σπείρα, η οποία μοιάζει με μια τρίτη αλυσίδα DNA. Αλλά αυτό είναι απλώς ένα κοντό κομμάτι, ένα νανοσωματίδιο.

Από την περιορισμένη άποψη (οπτική γωνία) της φυσικής, αυτό το μικροσκοπικό κομμάτι δεν θα είχε μεγάλη σημασία. Από τη γήινη σκοπιά μας, είναι πολύ μικρό για να αποθηκεύσουμε οποιαδήποτε πληροφορία. Αλλά τα νανοσωματίδια δεν λένε τίποτα για την (αποθηκευτική) ικανότητα.

Για παράδειγμα, αν εξετάσουμε την ιστορία της εγγραφής ήχου και βίντεο, η τεχνολογία εξελίχθηκε από την καλωδιακή ταινία στη μαγνητική ταινία και στη βελτιστοποιημένη μαγνητική ταινία. Μέχρι που έφτασαν στο τέλος της χωρητικότητας της αναλογικής εγγραφής και μεταπήδησαν στην ψηφιακή. Ένα δυαδικό σύστημα μηδενικών και μονάδων.

Στη συνέχεια ανέπτυξαν το DVD και τελικά το τσιπ που εξελίχθηκε σε μικροτσίπ. Όσο περισσότερο εξελισσόταν η τεχνολογία, τόσο περισσότερα δεδομένα  μπορούσαν να αποθηκευτούν σε όλο και μικρότερο χώρο. Συνεπώς, το μέγεθος της θήκης εγγραφής δεν λέει τίποτα για την αποθηκευτική ικανότητα.

Το ίδιο ισχύει και για αυτόν τον τρίτο κλώνο του DNA. Το μέγεθος δεν λέει τίποτα για το πόσες πληροφορίες είναι αποθηκευμένες σε αυτό. Επιπλέον, τίθεται το ερώτημα πού αποθηκεύονται οι πληροφορίες όταν η συνείδηση ​​βρίσκεται έξω από το σώμα.

Συνείδηση ​​χωρίς avatar

Ας υποθέσουμε ότι η συνείδησή σας είναι κατά κάποιον τρόπο παγιδευμένη επειδή το φυσικό σας σώμα είναι νεκρό και θέλετε να ενσαρκωθείτε σε ένα άλλο σώμα για να επιστρέψετε στη ζωή. Για να εκφραστείτε ξανά σωματικά, πρέπει να ενεργοποιήσετε ξανά το DNA σας.

Δεν πιστεύετε ότι αυτοί οι Φαραώ, όπως και οι σύγχρονοι άνθρωποι που παγώνουν το σώμα τους, πιστεύουν ότι κάποια στιγμή στο μέλλον θα μπορέσουν να ανακατέψουν το DNA τους με νέα πλάσματα; Οργανικά όντα των οποίων η γενετική δομή μοιάζει περισσότερο με το DNA τους. Να μπορέσουν να ξαναζήσουν εν μέρει με τέτοιο τρόπο ώστε το DNA τους να μπορεί να διατηρηθεί αρκετά καλά.

Τα όργανα και τα οστά τους είναι τόσο καλά διατηρημένα που έχουν διατηρηθεί εδώ και αιώνες. Μέχρι να φτάσει η τεχνολογία στο σημείο όπου μπορούν να επανενεργοποιηθούν με βάση αυτό το DNA, εάν οι μελλοντικοί απόγονοί τους καταλάβουν πώς να επαναφέρουν τον εαυτό τους στη ζωή.

cyborgs

Τώρα η εστίαση είναι στον μετανθρωπισμό. Αν ακολουθήσουμε αυτό το μονοπάτι, κάποια στιγμή θα μπορέσουμε να ανεβάσουμε τη συνείδησή μας, το είναι μας, σε μηχανές. Αυτό μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να ζούμε εκεί που είναι η συνείδησή μας. Για να μπορέσεις να εκφραστείς για πάντα σε αυτόν τον κόσμο της ύπαρξης.

Δεν είναι αυτό ιδιαίτερα σημαντικό για όσους δεν έχουν πλέον avatar; Αυτοί που χρειάζονται μια νέα μορφή ύπαρξης βασισμένη σε ένα συγκεκριμένο DNA. Μια ύπαρξη που δημιουργήθηκε από την τεχνολογία, πλάσματα που είναι μισοί άνθρωποι, μισοί ρομπότ. Άρα ο μετανθρωπισμός είναι προς το συμφέρον μας ή προς το δικό τους;

Μεγάλες μηχανές του παρελθόντος, του παρόντος και του μέλλοντος

Κι αν αυτό δεν είναι το μέλλον; Κι αν έχει ήδη συμβεί στο παρελθόν; Με πλάσματα, ανθρωποειδή, υβριδικό είδος, όχι ανθρώπους, που είναι απόγονοι του Αδάμ. Όντα αρκετά προηγμένα τεχνολογικά ώστε να ανεβάζουν τη συνείδησή τους σε μηχανές.

Τι έχτισαν λοιπόν; Τι θα γινόταν αν το σημείο εκκίνησης ήταν πριν από 10.000 χρόνια; Πόσες γνώσεις θα συσσωρεύατε τότε; Πόση γνώση μπορεί να συσσωρευτεί σε 1000 χρόνια; Για να μην αναφέρουμε αν ζείτε 10.000 ή 100.000 χρόνια. Τα μηχανήματα που θα μπορούσαν να κατασκευαστούν τότε θα ήταν απίστευτα.

φωτο:(Πολλοί influencers φωτογραφίζονται με μια ουσία παρόμοια με το "Black Goo").

νανομηχανές

Τι γίνεται αν αυτή η «μηχανή» είναι στην πραγματικότητα ύλη σε νανοκλίμακα; Αντί να σκεφτεί κανείς ένα παλιομοδίτικο μηχάνημα με μπουλόνια, παξιμάδια, γρανάζια κ.λπ., μπορεί να φανταστεί κανείς κάτι σαν «λάσπη», ένα ζελέ που περιέχει όλα τα υλικά. Μια βλέννα που περιέχει όλα τα βιολογικά υλικά στην οποία αποθηκεύονται όλες οι απαραίτητες πληροφορίες.

Αποτελείται από μικροσκοπικές μηχανές νανοκλίμακας, νανομηχανές. Κάθε νανομηχανή εκτελεί μια ακριβή και συγκεκριμένη εργασία. Τα άτομα μπορούν να συνδεθούν με ακρίβεια.

απομακρυσμένο πρόγραμμα οδήγησης

Αυτές οι μικροσκοπικές νανομηχανές μπορούν να αποθηκεύσουν μόνο ένα μικροσκοπικό κλάσμα πληροφοριών τη φορά. Για να λειτουργήσει όλο αυτό απαιτείται ένας εξωτερικός σχεδιαστής που έχει τις γνώσεις και επικοινωνεί μαζί τους, ώστε να μπορούν να λειτουργούν αρμονικά.

Αυτό βρίσκεται σε μια απομακρυσμένη τοποθεσία όπου η ισχύς (χωρητικότητα), η βάση δεδομένων, το σχέδιο είναι πολύ περισσότερα. Η νανομηχανή κάνει μόνο αυτό που της λέει το τηλεχειριστήριο. Και σταδιακά μπορείτε να φτιάξετε μια μηχανή. Μπορεί να χρειαστούν εκατό χρόνια, ή πολύ λιγότερα, ή πολύ περισσότερα. Σε αυτόν τον κόσμο της ύπαρξης, μπορεί να μην έχει καν σημασία.

Μακροπρόθεσμο όραμα για ένα άπειρο μέλλον

Αυτές οι νανομηχανές θα μπορούσαν να τοποθετηθούν στη Γη σε αναζήτηση χρυσού, πλατίνας, σιδήρου ή διοξειδίου του πυριτίου. Στο θαλασσινό νερό, στη γη, στα φυτά. Αυτό πιθανότατα θα είναι πολύ αργό και θα χρειαστεί πολύς χρόνος για τη συλλογή των υλικών.

Μπορεί να περάσουν 1.000 ή 10.000 χρόνια μέχρι να φέρουν τα πάντα πίσω στο σημείο συλλογής και να τα συλλέξουν εκεί. Τελικά, θα μπορέσετε να το φτιάξετε.

(Ο David Icke δηλώνει ότι οι απόμακροι κυβερνήτες ελέγχονται από αρχοντικές δυνάμεις που δεν έχουν άμεση πρόσβαση στη φυσική μας πραγματικότητα. Είναι απομακρυσμένοι οδηγοί)

Μακροπρόθεσμος σχεδιασμός logistics

Θα παίρνατε ένα γιγάντιο διαστημόπλοιο μαζί σας σε μια διαστημική αποστολή; Ένα διαστημόπλοιο με όλα όσα χρειάζεστε, ένας ολόκληρος πολιτισμός για ένα ταξίδι 20 ετών σε ένα άλλο πλανητικό σύστημα; Αλλά ας υποθέσουμε ότι, λόγω του μεγέθους αυτού του διαστημικού σκάφους, θα μπορούσατε να ταξιδέψετε μόνο με ταχύτητα ίση με το ένα τέταρτο της ταχύτητας, τότε θα ήταν 80 χρόνια μακριά.

Αλλά ας υποθέσουμε ότι κατασκευάζετε ένα μικροσκοπικό διαστημόπλοιο, στο μέγεθος ενός λεωφορείου ή ενός softball. Αυτό θα περιέχει όλες τις πληροφορίες και τα βασικά εργαλεία.

Συλλέξτε τα απαραίτητα υλικά και πληροφορίες στην πορεία και φέρτε τα πίσω στο σημείο συλλογής. Αυτή η διαδικασία θα πάρει πολύ λιγότερο χρόνο. Φυσικά, όταν μέρος της κατασκευής μπορεί ήδη να γίνει στο διάστημα.

Αποθηκεύστε τη συνείδηση ​​σε ένα μηχάνημα

Τι θα γινόταν αν εκείνοι που δεν έχουν πλέον avatar ήξεραν ότι ο θάνατός τους ήταν αναπόφευκτος; Μια μοίρα που δεν ήταν εύκολο να αποφευχθεί και απείλησε την ίδια τους την ύπαρξη. Ότι ήξεραν ότι θα καταστραφούν, και ταυτόχρονα ήταν πολύ προχωρημένοι.

Τότε θα έπρεπε να ανεβάσουν τη συνείδησή τους κάπου για να την αποθηκεύσουν στο μηχάνημα. Με εξαρτήματα που θα βοηθούσαν στη συναρμολόγηση του avatar αργότερα, που θα μπορούσαν να χρησιμοποιηθούν αλλού σε μικροσκοπικά μηχανήματα. Να συλλέξουν το υλικό και να μπορέσουν να το συναρμολογήσουν αργότερα. Σαν μηχανή. Γιατί  έχουν γίνει μηχανή. Όπως στην υπερανθρωπιστική ατζέντα, όπου η ανθρώπινη ταυτότητα χάνεται.

μορφή ζωής σιλικόνης

Το γνωρίζουμε από ταινίες επιστημονικής φαντασίας: βιολογική μορφή ζωής, μορφή ζωής πυριτίου… τι είναι η μορφή ζωής πυριτίου; Από τι είναι κατασκευασμένοι οι υπολογιστές; σιλικόνη, γυαλί, άμμος, μέταλλα. Μια μορφή ζωής πυριτίου είναι μια εγγραφή δεδομένων σε ένα τσιπ υπολογιστή, σε αντίθεση με τα δεδομένα που είναι αποθηκευμένα σε μια βιολογική συσκευή εγγραφής. Είναι τόσο διαφορετικό όσο μια συσκευή εγγραφής καλωδίων και ένα DVD. Οι πληροφορίες καταγράφονται σε δύο διαφορετικά μέσα.

«Κι αν το μονοπάτι που διανύθηκε είναι πρόλογος; Αυτό που προβλέπεται στο μέλλον έχει ήδη συμβεί;

Χαμένος Πολιτισμός

Ας υποθέσουμε ότι ένας πολιτισμός υπήρχε πριν από εμάς και ήταν εδώ με τη μορφή μιας ανθρωποειδούς μορφής. Όχι άνθρωποι, γιατί δεν είναι άμεσοι απόγονοι του Αδάμ και της Εύας, αλλά ανθρωποειδή.

Τι θα γινόταν αν ζούσαν για αυτό και κατέστρεφαν τον εαυτό τους; Αλλά ας υποθέσουμε ότι υπήρχε ένας άλλος απόηχος της ύπαρξής τους. Το απομεινάρι της ιστορίας τους που μας περιβάλλει ακόμα... Πώς θα ήταν τότε; Τι ήταν αυτό?

φωτο: (Ο θεός των Σουμερίων Ningizzida εμφανίζεται ως δύο φίδια κουλουριασμένα γύρω από έναν κεντρικό πυλώνα, όπως απεικονίζεται σε ένα σουμεριακό αγγείο)

Αν ήταν πολύ, πολύ προχωρημένοι (εξελιγμένοι), θα καταστρέφονταν τα πάντα ή κάποιοι από αυτούς θα ήταν ακόμα εδώ; Πού θα κρατούσαν τα αρχεία; Πως μοιάζει? Πώς εκφράζεται; Τι θα αντιπροσώπευε;

διανθρωπισμός!

Ο μεταανθρωπισμός θα αντιπροσώπευε τη συνείδησή τους και την πρόσβασή τους στη συνείδηση ​​στον φυσικό κόσμο. Από τη βάση δεδομένων, από το κέντρο όπου βρίσκεται (εδρεύει) η συνείδηση, όπου υπάρχουμε κι εμείς ή σε παράλληλη διάσταση.

πηγή 29-5-2022  (από την συγγραφέα Ella Ster)

https://www.pravda-tv.com/2022/05/cyborg-agenda-die-blutlinien-tun-alles-um-ihr-blut-rein-zu-halten/

ΜΕ ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ...

Η ΙΣΤΟΡΙΑ:

Το Great Reset είναι ένα rebranding της Νέας Παγκόσμιας Τάξης. Μεταξύ άλλων, ο Klaus Schwab και το WEF προωθούν την ιδέα μιας 4ης Βιομηχανικής Επανάστασης που περιλαμβάνει ένα Διαδίκτυο Σωμάτων που συνδυάζει το φυσικό, το ψηφιακό και το βιολογικό.

ΟΙ ΕΠΙΠΤΩΣΕΙΣ:

Ο COVID, η κλιματική αλλαγή και άλλα κόλπα είναι προσχήματα για τον Τρανανθρωπισμό, ένας τρόπος για τους ελεγκτές του NWO να καταλάβουν τη γενετική σας.

«Όταν το Διαδίκτυο των Πραγμάτων ( IoT ) συνδέεται με το σώμα σας, το αποτέλεσμα είναι το Διαδίκτυο των Σωμάτων (IoB).

Το Internet of Bodies (IoB) είναι μια επέκταση του IoT και βασικά συνδέει το ανθρώπινο σώμα με ένα δίκτυο μέσω συσκευών που καταπίνονται, εμφυτεύονται ή συνδέονται με το σώμα με κάποιο τρόπο.

Μετά τη σύνδεση, τα δεδομένα μπορούν να ανταλλάσσονται και το σώμα και η συσκευή μπορούν να παρακολουθούνται και να ελέγχονται εξ αποστάσεως.

Υπάρχουν τρεις γενιές Διαδικτύου Σωμάτων που περιλαμβάνουν:

Εξωτερικό σώμα:

Πρόκειται για φορητές συσκευές όπως τα Apple Watches ή τα Fitbits που μπορούν να παρακολουθούν την υγεία μας.

Εσωτερικό σώματος:

Αυτά περιλαμβάνουν βηματοδότες, κοχλιακά εμφυτεύματα και ψηφιακά χάπια που μπαίνουν μέσα στο σώμα μας για να παρακολουθούν ή να ελέγχουν διάφορες πτυχές της υγείας μας.

 Ενσωματωμένο σώμα:

Η τρίτη γενιά του Διαδικτύου των Σωμάτων είναι ενσωματωμένη τεχνολογία όπου η τεχνολογία και το ανθρώπινο σώμα συγχωνεύονται και έχουν σύνδεση σε πραγματικό χρόνο με μια απομακρυσμένη μηχανή».

===========
σχετική μας ανάρτηση:

30 Μαΐου 2021

Cyborg plans του Παγκόσμιου Οικονομικού φόρουμ (WEF). Biodigital σύγκλιση, έγγραφο"βόμβα" αποκαλύπτει την True Transhumanist Agenda. Το πρώτο "fully-fledged cyborg" Peter Scott-Morgan σήμερα.

http://hellenicrevenge.blogspot.com/2021/05/cyborg-plans-wef-biodigital-true.html

Δεν υπάρχουν σχόλια: