Κυριακή 22 Μαΐου 2022

AREA 51: o ερευνητής UFO Scott Waring αποκαλύπτει: Νέα κτίρια και εγκαταστάσεις γύρω από την περιοχή 51, μυστηριώδεις δομές σε δορυφορικές εικόνες


Ερευνητής UFO αποκαλύπτει: Νέα κτίρια και εγκαταστάσεις γύρω από την περιοχή 51 προκαλούν και πάλι εικασίες 

Χώρος αποθήκευσης UFO, χώρος δοκιμών ή πύλη σε έναν άλλο κόσμο; Τον Μάιο του 1989, το παγκόσμιο κοινό έμαθε για πρώτη φορά την ύπαρξη της Περιοχής 51. Από τότε, ερευνητές UFO, ιστορικοί και άλλοι ερασιτέχνες ερευνητές αναζητούν την αλήθεια πίσω από τη μυστηριώδη εγκατάσταση στη μέση της ερήμου της Νεβάδα.

Ο UFOologist Scott Waring ανακάλυψε πρόσφατα άλλες μυστηριώδεις δομές πάνω και κοντά στην περιοχή σε δορυφορικές εικόνες. 

Τι κρύβεται πίσω από τα συρματοπλέγματα στη βάση; Πάνω από δώδεκα βιβλία και άλλα τόσα τηλεοπτικά ρεπορτάζ περιγράφουν με εντυπωσιακό και συναρπαστικό τρόπο το μυστικό που κοιμάται μέσα και κάτω από τις ιερές αίθουσες και που προφανώς δεν προέρχεται από αυτόν τον κόσμο. Η τοποθεσία είναι μακράν η μεγαλύτερη περιοχή στρατιωτικών δοκιμών στον κόσμο, περίπου στο μέγεθος της Βαυαρίας με την πρώην περιοχή πυρηνικών δοκιμών Yuka Flats.

Ήταν το βράδυ της 6ης Νοεμβρίου 1989 όταν ο KLAS-TV, ένας περιφερειακός τηλεοπτικός σταθμός στη μητρόπολη τυχερών παιχνιδιών του Λας Βέγκας, έριξε τη βόμβα. Στην οθόνη ήταν η μαύρη σιλουέτα ενός άνδρα που αποκαλούσε τον εαυτό του Ντένις, ο οποίος είπε ότι ήταν πρώην υπάλληλος σε μια άκρως απόρρητη στρατιωτική βάση των ΗΠΑ που ονομάζεται Περιοχή 51.

Ο Ντένις υποστήριξε τότε ότι ο χώρος φιλοξενεί εννέα ιπτάμενους δίσκους εξωγήινης προέλευσης, τους οποίους έχουν μελετήσει διάσημοι επιστήμονες. Αυτό προκάλεσε αναστάτωση όχι μόνο στους απλούς θεατές, ειδικά στη σκηνή των UFO.

Έτσι, μια ιστορία πήρε τον δρόμο της, η οποία παρέμεινε άλυτος φάκελος Χ μέχρι σήμερα. Ενώ ορισμένοι ισχυρίζονται ότι δεν είναι τίποτα περισσότερο από μια χοντροκομμένη θεωρία συνωμοσίας, άλλοι πιστεύουν ότι εδώ ένα γκρίζο εξωγήινο είδος με μεγάλα κεφάλια και μάτια και εξαιρετικά μικρές μύτες και στόματα εμπλέκεται σε μια ανταλλαγή τεχνολογίας με την κυβέρνηση των ΗΠΑ.

Μόνο πολλούς μήνες αργότερα ο δυσοίωνος Ντένις αποκάλυψε το πραγματικό του όνομα: η σκηνή των UFO τον τιμά ακόμη και σήμερα ως έναν θαρραλέο ήρωα που πέρασε κυριολεκτικά από την κόλαση για την αλήθεια, επειδή οι μυστικές υπηρεσίες και η κυβέρνηση του έκαναν τη ζωή δύσκολη για δεκαετίες.

Δεν είναι άλλος από τον Robert Lazar, έναν φυσικό που λέει ότι του ζητήθηκε να μελετήσει, να κατανοήσει και να αναπαραστήσει τη λειτουργία της προώθησης αντιύλης ενός ιπτάμενου δίσκου ύψους περίπου τριών μέτρων.

Η ιστορία του Lazar θεωρείται ακόμη ως η γέννηση του μύθου της Περιοχής 51, επειδή κανείς δεν είχε ακούσει για το Planquadrat 51 της Αεροπορικής Βάσης Nellis πριν. Αλλά όταν το τζίνι βγει από το μπουκάλι, είναι δύσκολο να το ξαναπάρεις.

Από τότε, η σκηνή των UFO γνώρισε μια νέα διαφημιστική εκστρατεία, το Χόλιγουντ εμπνεύστηκε και παρήγαγε υπερπαραγωγές όπως το "Independence Day" και τηλεοπτικές σειρές όπως το "The X-Files" και η βάση κηρύχθηκε τόπος προσκυνήματος για τους προσκυνητές UFO, που ταξιδεύουν από μακριά. και πλατιά για να ρίξετε μια ματιά στο εσωτερικό για να πιάσετε άλλες διαστάσεις. 

Μυστηριώδεις υπόγειες εγκαταστάσεις

Επισήμως, η περιοχή δεν είναι τίποτα άλλο από μια στρατιωτική περιοχή υψηλής ασφάλειας, για την οποία υπάρχει επίσης ένας λόγος που γνωρίζει ο ιστορικός της Αμερικανικής Αεροπορίας των ΗΠΑ Peter W. Merlin:

«Όλα ξεκίνησαν στο απόγειο του Ψυχρού Πολέμου. Στα μέσα της δεκαετίας του 1950, όταν η CIA έψαχνε για μια απομακρυσμένη βάση στα νοτιοδυτικά των ΗΠΑ για να δοκιμάσει τα πρόσφατα αναπτυγμένα κατασκοπευτικά αεροπλάνα Lockheed, U-2 και A-12 και αναγνωριστικά αεροσκάφη μεγάλου υψόμετρου.

Περισσότεροι από χίλιοι υπάλληλοι πετούν καθημερινά με αεροπλάνα από έναν απομονωμένο τερματικό σταθμό στο αεροδρόμιο McCarran στο Λας Βέγκας προς και από τη βάση. Σύμφωνα με τον Λάζαρ, το μεγαλύτερο μέρος του προσωπικού είναι απλοί υπάλληλοι που εργάζονται σε συνηθισμένα στρατιωτικά έργα.

Το πραγματικό μυστικό λέγεται ότι είναι ο ύπνος σε τεράστιες υπόγειες εγκαταστάσεις. Σύμφωνα με τον φυσικό, εδώ διεξάγεται έρευνα για εξωγήινη τεχνολογία.

Στο άρθρο τους How Area 51 Works , οι συγγραφείς Jonathan Strickland και Patrick J. Kiger υποθέτουν επίσης ότι η πραγματική λειτουργία της βάσης γίνεται κυρίως υπόγεια. Γράφουν:

 «Μερικοί ισχυρίζονται ότι αυτό που μπορούν να δουν στην επιφάνεια είναι μόνο ένα μικρό μέρος της πραγματικής ρύθμισης. Πιστεύουν ότι τα υπέργεια κτίρια στηρίζονται σε μια δαιδαλώδη υπόγεια βάση. Άλλοι ισχυρίζονται ότι η υπόγεια εγκατάσταση έχει έως και 40 επίπεδα και συνδέεται με άλλες τοποθεσίες στο Λος Άλαμος, το Γουάιτ Σαντς και το Λος Άντζελες με τρένα του μετρό» .

Στα νότια της βάσης, άλλα μεγάλα υπόστεγα με αναδιπλούμενη οροφή κατασκευάστηκαν το 2007 και το 2010, για τα οποία κανείς δεν γνωρίζει μέχρι σήμερα.

Είναι επίσης γνωστά στον ερευνητή UFO Scott Waring. Ο Waring πιστεύει ότι μια νέα μυστική τεχνολογία εργάζεται πίσω από τις πύλες για την οποία δεν γνωρίζουμε ακόμη.

Το γεγονός ότι η αμερικανική κυβέρνηση αρνείται εδώ και καιρό την ύπαρξη του χώρου έχει τροφοδοτήσει τις φήμες, πράγμα που δεν σημαίνει αυτόματα ότι η τεχνολογία επιστημονικής φαντασίας δεν υπάρχει.

Σε αυτό το πλαίσιο, πολλοί πληροφοριοδότες, όπως ο αμφιλεγόμενος Corey Goode, αναφέρουν την ύπαρξη μυστικών διαστημικών προγραμμάτων εδώ και αρκετό καιρό. Άνθρωποι όπως ο Goode βλέπουν την επιβεβαίωση αυτού του ισχυρισμού στη δημιουργία της Διαστημικής Δύναμης των ΗΠΑ, η οποία έγινε νέος κλάδος του αμερικανικού στρατού το 2020.

Παραπληροφόρηση για τήρηση του απορρήτου

Γρήγορα φύτρωσαν οι ελπίδες ότι ο σχηματισμός της Διαστημικής Δύναμης θα εισήγαγε παλαιότερη εξωτική τεχνολογία και αντισυμβατικά οπλικά συστήματα και θα τα έκανε γνωστά στο κοινό - αλλά μέχρι σήμερα τα αποτελέσματα είναι ακόμη πολύ μακριά.

Ο μουσικός και ιδρυτής της Ακαδημίας Τεχνών και Επιστημών To the Stars , Tom DeLonge, γράφει στο βιβλίο του Sekret Machines ότι η περιοχή φιλοξενεί επίσης μια μοίρα TR-3B "Flying Triangles", που κληρονομήθηκε από αυτή που εδρεύει στη λίμνη Papoose "Space Command". to Defense Intelligence Agency» χρησιμοποιείται από τη διαστημική διοίκηση της Πολεμικής Αεροπορίας των ΗΠΑ.

Και ο Αμερικανός συγγραφέας βιβλίου Μίλτον Γουίλιαμ Κούπερ (Milton William Cooper) γράφει στο βιβλίο Η μυστική κυβέρνηση (The Secret Government) ότι οι ΗΠΑ έχουν ήδη στην κατοχή τους ένα διαστημόπλοιο με πυρηνική ισχύ, το οποίο επίσης βρίσκεται στην Περιοχή 51.

Ο Cooper ισχυρίζεται ότι το πλοίο είναι ικανό να επισκεφθεί το φεγγάρι και τον Άρη. Το πόσο έγκυρες είναι όλες οι πληροφορίες είναι δύσκολο να επαληθευτεί, επομένως είναι ασφαλές να υποθέσουμε ότι τουλάχιστον το πενήντα τοις εκατό είναι παραπληροφόρηση - και θα μπορούσε να υπάρχει ένας καλός λόγος για αυτό.

Ο Bill Sweetman, αρχισυντάκτης του περιοδικού Aviation Week , πιστεύει ότι η στοχευμένη παραπληροφόρηση είναι μια στρατηγική μυστικότητας, υποδηλώνοντας ότι οι ιστορίες του Robert Lazar και του Corey Goode δεν είναι παρά ιδιότροπες. 

Bill Sweetman: «Με τον ενθουσιασμό γύρω από τα UFO που κρύβονται και τις θεάσεις εξωγήινων, πολύς θόρυβος για το τίποτα έχει γίνει και συνεχίζει να γίνεται σήμερα. Στην πραγματικότητα, αυτό χρησιμοποιείται για την απόκρυψη μυστικών δοκιμαστικών πτήσεων της τελευταίας εξέλιξης».

Σύμφωνα με τον Sweetman, η εξαπάτηση του κοινού φτάνει ακόμη και στο σημείο που κατά καιρούς παράγονται μυστηριώδη φαινόμενα φωτός από εκπομπές λέιζερ στον ουρανό για να κρατήσουν ζωντανές τις εξωγήινες φήμες.

Αν πιστέψουμε κάποιον Μπόιντ Μπούσμαν (Boyd Bushman), από την άλλη πλευρά, προφανώς έχουμε να κάνουμε με την απροκάλυπτη αλήθεια με τους εφαρμοσμένους θρύλους. Ο Μπούσμαν λέει ότι ως γνωστός επιστήμονας, έχει επίσης εργαστεί για τη Lockheed Martin, μεταξύ άλλων, στη βάση. Λίγο πριν από το θάνατό του, μίλησε για τις προσωπικές του εμπειρίες με τα UFO, τους εξωγήινους και την τεχνολογία αντιβαρύτητας σε ένα βίντεο.

Εξάλλου, ο Bushman θα μπορούσε να ανατρέξει σε μια καριέρα που εκτείνεται σε περισσότερα από 40 χρόνια. Πολλά διπλώματα ευρεσιτεχνίας από τη δουλειά του στο Πεντάγωνο και στις εταιρείες εξοπλισμών Hughes Aircraft , General Dynamics , Texas Instrument και τελευταίο αλλά όχι λιγότερο σημαντικό στη Lockheed Martin πηγαίνουν στον λογαριασμό του.

Ο Bushman επιβεβαίωσε ότι υπάρχουν πολλά UFO στην περιοχή και ότι εξωγήινοι ζουν και εργάζονται επίσης εκεί. Σύμφωνα με τον Bushman, θα πρέπει να υπάρχει ακόμη και μια ειδική διαδρομή πτήσης από τα αστέρια στην περιοχή 51.

Ο Bushman λέει ότι οι εξωγήινοι επισκέπτες, με την προηγμένη τεχνολογία τους, μπορούν να ταξιδέψουν ταχύτερα από το φως και ότι προέρχονται από έναν πλανήτη 68 έτη φωτός από τη Γη.

Σύμφωνα με τον Bushman, οι άγνωστοι έχουν ύψος 1,5 μέτρο, έχουν πέντε δάχτυλα και δάχτυλα όπως εμείς, αλλά είναι κατά 30% μακρύτερα και συνδεδεμένα. Έχουν τρεις νευρώσεις σε κάθε πλευρά και τρία αγκάθια. Η επικοινωνία πραγματοποιείται μέσω τηλεπάθειας. Η ηλικία τους είναι περίπου 230 χρόνια.

Τέλος, ο Bushman αποκάλυψε ότι υπάρχει συνεργασία με τη Ρωσία και την Κίνα στην Περιοχή 51 και ότι το κύριο καθήκον είναι η ανάπτυξη τεχνολογίας αντιβαρύτητας σε συνεργασία με εξωγήινες φατρίες. Λίγο πριν από το θάνατό του, στις 7 Αυγούστου 2014, ο Bushman είπε ότι ήταν καιρός να δημοσιοποιηθούν οι πληροφορίες για την περιοχή 51. Ωστόσο, δεν υπάρχουν ακόμη έγκυρα στοιχεία για αυτούς τους ισχυρισμούς.

Εκτός από τις νέες αίθουσες στην ιδιοκτησία της περιοχής, ο Waring έχει αποκαλύψει μια άλλη μυστηριώδη εγκατάσταση στα βουνά της Νεβάδα, στη δεξαμενή Onanda στο Pine Creek. Ο Waring περιγράφει αυτό που βρήκε σε ένα βίντεο:

«Κοίταγα τον χάρτη και την Περιοχή 51 όταν παρατήρησα ένα νέο κτίριο στον χάρτη. Αυτή η εγκατάσταση φαίνεται να είναι μια νεόκτιστη μυστική βάση. Υπάρχουν τεράστιες οπές εξαερισμού στο ένα άκρο για να αφήνουν καθαρό αέρα στην υπόγεια εγκατάσταση. Στη συνέχεια θα δείτε επίσης δύο καταπράσινα χωράφια με μερικά κτίρια κοντά στη βάση.» 

Φαίνεται ότι αυτό το πεδίο θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί για γενετική έρευνα. Μεταβάλλουν πιθανώς τη γενετική των φυτών για άγνωστους λόγους; Αυτό με ανησυχεί. Εάν κάνουν γενετική έρευνα, γιατί χρειάζονται μια υπόγεια ερευνητική βάση; Εκτός αν περιέχει έρευνα που θα μπορούσε να θέσει σε κίνδυνο το κοινό».

Περισσότερες εγκαταστάσεις για βιοόπλα και γενετική έρευνα;

Το Area-51 δεν είναι η μόνη εγκατάσταση αυτού του τύπου στις Ηνωμένες Πολιτείες. Υπάρχει μια παρόμοια εγκατάσταση στην πολιτεία της Γιούτα των ΗΠΑ: το Dugway Proving Ground, που περιέργως ονομάζεται ανεπίσημα Area-52, που βρίσκεται περίπου 144 χιλιόμετρα από το Salt Lake City και καλύπτει μεγάλο μέρος της Μεγάλης Salt Desert της Utah.

Τον Φεβρουάριο του 1942, λίγο μετά την επίθεση στο Περλ Χάρμπορ, ο Πρόεδρος Φράνκλιν Ντ. Ρούσβελτ υπέγραψε μια συνθήκη που παραχωρούσε στο Υπουργείο Πολέμου περισσότερα από 100.000 εκτάρια γης στην πολιτεία της Γιούτα των ΗΠΑ.

Εκεί, τελικά, δημιουργήθηκε το Dugway Proving Ground. Επιπλέον, υπήρχαν υπόγεια καταφύγια και άλλες εγκαταστάσεις σημαντικού μεγέθους με στόχο την ανάπτυξη χημικών παραγόντων πολέμου. Δεκατρία χρόνια μετά την υπογραφή της σύμβασης, η εγκατάσταση αυξήθηκε κατά 75.000 εκτάρια επιπλέον – τώρα είναι 200.000 εκτάρια.

Οι δραστηριότητες στη βάση έχουν επίσης αυξηθεί σημαντικά, με την ανάπτυξη παραγόντων χημικού πολέμου να εξακολουθεί να είναι η πιο σημαντική. Σύμφωνα με ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες, τώρα γίνεται δουλειά και εκεί για την ανάπτυξη θανατηφόρων ιών.

Σε μια δήλωση στον ιστότοπο Above Top Secret , ένας σχολιαστής είπε ότι είχαν ακούσει για πρόσθετα κτίρια που θα χτιστούν νότια του Wendover της Νεβάδας και πολύ δυτικά του Dugway.

Οι παρατηρητές κάνουν λόγο για μια υπόγεια εγκατάσταση 17 ορόφων με ένα τεράστιο σύστημα σήραγγας που συνδέει το Dugway Proving Ground με μια ποικιλία από άλλες στρατιωτικές εγκαταστάσεις στη Γιούτα - πιθανώς ακόμη και με την Area-51 ή άλλες εγκαταστάσεις που βρίσκονται γύρω, για τις οποίες τίποτα δεν είναι γνωστό μέχρι στιγμής.

Ο καθένας πρέπει να αποφασίσει μόνος του αν είναι στην πραγματικότητα απλώς φανταστικές ιστορίες, ή τουλάχιστον ένα μέρος τους είναι αληθινό. Και πάλι, η αλήθεια θα μπορούσε να βρίσκεται κάπου στη μέση.

πηγή  7-5-22

https://www.pravda-tv.com/2022/05/ufo-forscher-deckt-auf-neue-gebaeude-und-anlagen-rund-um-die-area-51-geben-wieder-anlass-zu-spekulationen-video/

Δεν υπάρχουν σχόλια: