Πέμπτη 19 Μαΐου 2022

Ολοκλήρωση της ακρόασης για το φαινόμενο των UFO ενώπιον του Κογκρέσου των ΗΠΑ.Οι εξωγήινοι «απενεργοποίησαν τα πυρηνικά όπλα», λέει ο πρώην αξιωματικός της Πολεμικής Αεροπορίας των ΗΠΑ


Ολοκλήρωση της ακρόασης για το φαινόμενο των UFO ενώπιον του Κογκρέσου των ΗΠΑ 
Το terra-mystica.jimdofree.com αναφέρει: Την περασμένη Τρίτη, μια υποεπιτροπή της Επιτροπής Πληροφοριών των ΗΠΑ της Βουλής των Αντιπροσώπων διεξήγαγε την πολυαναμενόμενη ακρόαση στον κόσμο για τα μη αναγνωρισμένα αερομεταφερόμενα φαινόμενα (UAP).

Είναι πράγματι πολύ ασυνήθιστο να συμβαίνει ένα τέτοιο γεγονός και ήταν η πρώτη φορά που πραγματοποιήθηκε δημόσια ακρόαση για το φαινόμενο των UFO στο Κογκρέσο εδώ και πάνω από πέντε δεκαετίες.
Η ακρόαση διάρκειας ενενήντα λεπτών (την οποία μπορείτε να παρακολουθήσετε πλήρως στο σχετικό βίντεο) επικεντρώθηκε στο έργο της πρόσφατα συσταθείσας Ομάδας Αερομεταφερόμενων Αντικειμένων Αναγνώρισης και Συγχρονισμού Διαχείρισης (AOIMSG) του Πενταγώνου για την παρακολούθηση UAP σε εναέριο χώρο ειδικής χρήσης για ανίχνευση, αναγνώριση και προσδιορισμό Αυτές οι ανωμαλίες αποτελούν απειλή για τη δημόσια ή την εθνική ασφάλεια.
Στην έρευνα κατέθεσαν ο Αναπληρωτής Διευθυντής Ναυτικών Πληροφοριών [Commander, Office of Naval Intelligence (COMONI)]  Scott Bray και ο Βοηθός Υπουργός Άμυνας για Πληροφορίες και Ασφάλεια Ρόναλντ Μούλτρι (Ronald Moultrie), ο οποίος ηγείται της νεοσύστατης Ερευνητικής Ομάδας UAP.

Οι δύο μάρτυρες επεσήμαναν ότι έχει ήδη γίνει σημαντικός όγκος εργασίας για τον αποστιγματισμό του μυστηριώδους φαινομένου, έτσι ώστε το στρατιωτικό προσωπικό που έρχεται αντιμέτωπο με UAP να μην ντρέπεται να αναφέρει τις εμφανίσεις του.
«Το μήνυμα είναι ξεκάθαρο τώρα: Αν δείτε κάτι, πρέπει να το αναφέρετε»,  εξήγησε ο Μπρέι,  «και το μήνυμα πέρασε».
Εξήγησε περαιτέρω ότι αν και αυτές οι προσπάθειες οδήγησαν στον αριθμό των αγνώστων αντικειμένων που αναφέρθηκαν από πιλότους και στρατιώτες να φθάνει τώρα τα 400, η ​​φύση του φαινομένου δεν έχει ακόμη αποκρυπτογραφηθεί.
Από την άποψη αυτή, επεσήμανε επίσης ότι αυτές οι αναφορές θα ποικίλλουν πολύ ως προς τη διάρκεια, την καταγραφή και τον αριθμό των παρόντων μαρτύρων. «Με λίγα λόγια, σπάνια υπάρχει μια απλή απάντηση»,  κατέληξε ο Μπρέι.
Όπως και να έχει, οι δύο αξιωματούχοι του Πενταγώνου τόνισαν ότι η ομάδα UAP καταβάλλει σοβαρές προσπάθειες για τη διερεύνηση του φαινομένου και δεν προσπαθεί να καλύψει το θέμα με επιφανειακό τρόπο για να εξευμενίσει το κοινό και τα μέλη του Κογκρέσου .
«Θέλουμε να μάθουμε τι υπάρχει εκεί έξω όπως εσείς»,  είπε ο Μούλτρι στην επιτροπή, σημειώνοντας ότι οι φίλοι και η οικογένειά του τον προσεγγίζουν συνεχώς για το φαινόμενο.

Και όσον αφορά το ερώτημα της προέλευσης του φαινομένου, ο Bray είπε ότι  "δεν βρήκαμε κανένα στοιχείο εντός της ομάδας εργασίας UAP που να δείχνει μη επίγεια προέλευση". )
[σχετική ανάρτηση: Η μυστική στρατιωτική τεχνολογία αντιπροσωπεύει το 99 τοις εκατό των UFO!]

Αν και αυτή η αξιολόγηση μπορεί να είναι αποθαρρυντική για ορισμένους ερευνητές UFO, η ακρόαση παρόλα αυτά προσέφερε μια σειρά από ευρήματα που αναμφίβολα θα έχουν ενδιαφέρον.

Σε αυτό το πλαίσιο, οι μάρτυρες είπαν ότι δεν έγιναν προσπάθειες επικοινωνίας με τα UAP και ότι η ειδική ομάδα UAP δεν έχει συντρίμμια στην κατοχή της. Ανέφεραν επίσης ότι τα δεδομένα κοινοποιούνται σε ορισμένες άλλες χώρες, αλλά αρνήθηκαν να δώσουν συγκεκριμένα ονόματα μέχρι μια μεταγενέστερη ακρόαση με την επιτροπή κεκλεισμένων των θυρών.
Παρόμοια απάντηση δόθηκε όταν ρωτήθηκε για υποβρύχιους αισθητήρες που θα μπορούσαν να ανιχνεύσουν άγνωστα βυθισμένα αντικείμενα.
Ενδεικτικό του πόσο πολύ η ομάδα UAP φαίνεται να επικεντρώνεται στα τρέχοντα γεγονότα, οι δύο ανώτεροι αξιωματούχοι δήλωσαν ότι δεν γνώριζαν ούτε διερεύνησαν την υπόθεση της αεροπορικής βάσης Malmstrom του 1967, στην οποία λέγεται ότι UFO απενεργοποίησαν αρκετά πυρηνικά όπλα.

Αν και είπαν ότι ερευνούσαν το θέμα κατόπιν εντολής του βουλευτή του Ουισκόνσιν Μάικ Γκάλαχερ (Mike Gallagher ), τόνισαν ότι η ομάδα ερευνά πρωτίστως αναφορές που λαμβάνει απευθείας από στρατιωτικό προσωπικό και όχι αναφορές UFO που λαμβάνονται από τα μέσα ενημέρωσης ή το ευρύ κοινό.

Επιπλέον, οι δυο τους τόνισαν ότι το έργο της task force δεν αφορά την αναζήτηση εξωγήινων, είναι μια προσπάθεια που ήδη επιδιώκεται από άλλους επιστημονικούς οργανισμούς.
 
Συμπέρασμα: Τελικά, η ακρόαση φαίνεται απλώς να δείχνει ότι ενώ η νεοσύστατη ομάδα προσπαθεί ειλικρινά να λύσει το μυστήριο του UAP από την άποψη του Υπουργείου Άμυνας, πρέπει επίσης να αντιμετωπίσει πολλά από τα ίδια προβλήματα που ταλαιπωρούν τους ανεξάρτητους ερευνητές UFO εδώ και δεκαετίες, είτε πρόκειται για το κοινωνικό στίγμα που περιβάλλει το θέμα είτε απλώς για την απίστευτα μυστηριώδη φύση του ίδιου του φαινομένου.

Ωστόσο, μόνο ένα μέρος της ακρόασης ήταν ανοικτό στο κοινό, διάφορες ερωτήσεις των βουλευτών προς τους Bray και Moultrie συζητήθηκαν στη συνέχεια πίσω από κλειστές πόρτες, οπότε μπορεί να υπάρχουν και ενδιαφέροντα ευρήματα σχετικά με τα UFO, αλλά αυτά θα παραμείνουν μυστικά.

Δεδομένου του σημαντικού δημόσιου ενδιαφέροντος για την ακρόαση της Τρίτης και του γεγονότος ότι το έργο της ειδικής ομάδας μόλις ξεκίνησε, είναι λογικό ότι δεν θα περάσουν άλλα πενήντα χρόνια πριν το Κογκρέσο επανεξετάσει το θέμα.

© Fernando Calvo για terra-mystica.jimdofree.com στις 19/05/2022  Βίντεο:

Το wochenblick.at γράφει περαιτέρω:

Προσποιητή εγγύτητα με τους ανθρώπους

Ο Ronald Moultrie, ο κορυφαίος αξιωματούχος των υπηρεσιών πληροφοριών του Πενταγώνου, και ο Scott Bray, αναπληρωτής διευθυντής της Ναυτικής Πληροφορίας, αναφέρονται στην Επιτροπή Πληροφοριών.
Ο πρόεδρος της επιτροπής και εκπρόσωπος André Carson (Δημοκρατικοί) δήλωσε: «Ο αμερικανικός λαός αναμένει και αξίζει οι κυβερνητικές υπηρεσίες και οι υπηρεσίες πληροφοριών να αξιολογήσουν σοβαρά και να ανταποκριθούν σε όλους τους πιθανούς κινδύνους για την εθνική ασφάλεια -- ιδιαίτερα αυτούς που δεν κατανοούμε πλήρως», είπε.
Ξεκινά η εκστρατεία UFO
Το γεγονός ότι το Δημοκρατικό Κόμμα όλων των ανθρώπων είναι «κοντά στο λαό» και θέλει να προστατεύσει τους πολίτες από μια εισβολή UFO είναι κάτι παραπάνω από απίθανο μετά την πανδημία του κορωνοϊού.
Η κυβέρνηση Μπάιντεν έδειξε πώς τα σοσιαλιστικά συστήματα μπορούν να μετατραπούν σε βάναυσες δικτατορίες από τη μια μέρα στην άλλη και να κηρύξουν τους ανεξάρτητους πολίτες εχθρούς του κράτους. Λίγους μήνες μετά τη δημοσίευση της έκθεσης ODNI, το Υπουργείο Άμυνας των ΗΠΑ δημιούργησε μια ειδική μονάδα τον Νοέμβριο για «εντοπισμό, αναγνώριση και ταξινόμηση αντικειμένων ενδιαφέροντος».
Το γεγονός ότι το θέμα γίνεται επιθετικό αυτή τη στιγμή είναι προφανές και πιθανότατα σχετίζεται επίσης με την τρέχουσα εκστρατεία των ΗΠΑ κατά της Ρωσίας στην Ουκρανία και τη σχεδόν απρόβλεπτη στάση της Κίνας έναντι των ΗΠΑ σε αυτή τη σύγκρουση.

144 παρατηρήσεις από το 2004

Ο Διευθυντής της Εθνικής Υπηρεσίας Πληροφοριών (ODNI) δημοσίευσε μια έκθεση τον Ιούνιο του 2021, κατόπιν αιτήματος της Επιτροπής Πληροφοριών της Γερουσίας, σχετικά με 144 παρατηρήσεις ΑΤΙΑ, από τις οποίες μόνο μία περίπτωση μπορούσε να διαλευκανθεί: ήταν ένα μπαλόνι που πετούσε γύρω από το έδαφος. Περισσότερα από τα μισά από τα αναφερόμενα περιστατικά εντοπίστηκαν από πολλαπλούς αισθητήρες, συμπεριλαμβανομένων "ραντάρ, υπερύθρων, ηλεκτρο-οπτικών, ανιχνευτών όπλων και οπτικής παρατήρησης".
Άλλα περιστατικά έδειξαν «ασυνήθιστα μοτίβα κίνησης UFO ή χαρακτηριστικά πτήσης», όπως την ικανότητα «να παραμείνουμε ακίνητοι στον αέρα, να κινούμαστε στον άνεμο, να κάνουμε απότομα ελιγμούς ή να κινούμαστε με σημαντική ταχύτητα χωρίς εμφανή μέσα πρόωσης».
Οι περισσότερες αναφορές περιέγραψαν τα UFO ως αντικείμενα που παρεμβαίνουν στην προγραμματισμένη εκπαίδευση ή άλλες στρατιωτικές δραστηριότητες. Πολλές από αυτές τις παρατηρήσεις έγιναν κοντά σε περιοχές εκπαίδευσης και δοκιμών.

Στόχευση εχθρικών συστημάτων

Υπάρχουν πέντε κατηγορίες παρακολούθησης UFO: Αερομεταφερόμενα αντικείμενα όπως πουλιά, μπαλόνια, UAV, Αερομεταφερόμενα συντρίμμια όπως πλαστικές σακούλες που κρύβουν το οπτικό πεδίο. Φυσικά ατμοσφαιρικά φαινόμενα: κρύσταλλοι πάγου, υγρασία, θερμικές διακυμάνσεις που ανιχνεύονται από συστήματα υπερύθρων ή ραντάρ. Ανάπτυξη μη δημοσίων έργων από φορείς των Η.Π.Α.
Αντίπαλα ξένα συστήματα που χρησιμοποιούνται από την Κίνα, τη Ρωσία, άλλο έθνος ή μια ΜΚΟ. Τα ΑΤΙΑ δεν αποτελούν πρόβλημα μόνο για την ασφάλεια των πτήσεων (ο εναέριος χώρος μπερδεύεται όλο και περισσότερο). Μπορούν επίσης να αποτελέσουν πρόκληση για την εθνική ασφάλεια των ΗΠΑ.

Και το πράττει αν πρόκειται για πλατφόρμες συλλογής ξένων αντιπάλων ή αν υπάρχουν ενδείξεις ότι ένας πιθανός αντίπαλος έχει αναπτύξει μια πρωτοποριακή ή καταστροφική τεχνολογία, προσθέτει.
19-5-22
=============
Οι εξωγήινοι «απενεργοποίησαν τα πυρηνικά όπλα», λέει ο πρώην αξιωματικός της Πολεμικής Αεροπορίας των ΗΠΑ
Σύμφωνα με έναν πρώην αξιωματικό της Πολεμικής Αεροπορίας των ΗΠΑ, οι εξωγήινοι το 1967 ήταν προφανώς σε θέση να απενεργοποιήσουν περίπου 10 πυρηνικούς πυραύλους σε μια μυστική υπόγεια βάση.
φωτο:Δέκα πύραυλοι στην αεροπορική βάση Malmstrom, στη Μοντάνα, απενεργοποιήθηκαν ενώ βρίσκονταν στα σιλό εκτόξευσης
Ο πρώην αξιωματικός Ρόμπερτ Σάλας ισχυρίστηκε ότι περίπου 10 πυρηνικοί πύραυλοι σε μια άκρως απόρρητη βάση της Πολεμικής Αεροπορίας των ΗΠΑ «απενεργοποιήθηκαν από UFO» το 1967. Εκείνα τα χρόνια, ήταν διοικητής ενός μυστικού υπόγειου εκτοξευτή στην αεροπορική βάση Malmstrom στη Μοντάνα.
ο Robert Salas είπε ότι η ταυτόχρονη διακοπή λειτουργίας ήταν ένα «αδύνατον» γεγονός επειδή οι δέκα πυρηνικοί πύραυλοι Minuteman λειτουργούσαν όλοι με ανεξάρτητα συστήματα.
Η «επίθεση» υπονοούσε ένα επίπεδο πολυπλοκότητας που κανένας άνθρωπος εκείνη την εποχή δεν διέθετε, ισχυρίζεται.
Οι πύραυλοι μπήκαν στην κατάσταση "no go" - που σημαίνει ότι δεν θα μπορούσε να τους εκτοξεύσει ακόμη κι αν το ήθελε.
Το shutdown συνέβη στο αποκορύφωμα του Ψυχρού Πολέμου μεταξύ της ΕΣΣΔ και των ΗΠΑ, όταν ολόκληρος ο κόσμος βρισκόταν στα πρόθυρα της πυρηνικής εξόντωσης. Ο Salas πιστεύει ότι οι εξωγήινοι προέτρεψαν έτσι την ανθρωπότητα να εγκαταλείψει τις συγκρούσεις και τα όπλα.
Νωρίτερα, ως μέρος μιας έκθεσης αμερικανικών μυστικών υπηρεσιών, διατυπώθηκε η θέση ότι τα UFO θα μπορούσαν να αποτελέσουν πραγματική απειλή για την εθνική ασφάλεια των Ηνωμένων Πολιτειών. Σημειώνεται ότι σε 144 περιπτώσεις υπήρξαν θεάσεις UFO που δεν μπορούσαν να εξηγηθούν σωστά. 
Μιλώντας μετά από μυστική ακρόαση από την Ομάδα Εργασίας Unidentified Aerial Phenomena, ο Salas είπε στη Sun: «Οι πυρηνικοί πύραυλοι είχαν σταματήσει από UFO για οκτώ ημέρες και είναι όλα τεκμηριωμένα και υπάρχουν μαρτυρίες αυτόπτων μαρτύρων. Βασικοί μάρτυρες, στους οποίους συμπεριλαμβάνομαι και εγώ , είναι ακόμα ζωντανοί και μπορούν να καταθέσουν για αυτό το περιστατικό».
«Αναμφίβολα, θα είχα δώσει όρκο στην ανάκριση και θα έφερνα τεκμηρίωση με τη μορφή ηχογραφήσεων, επιστολών κ.λπ. Μετά το περιστατικό, μας είπαν να μην μιλήσουμε για αυτά, με άλλα λόγια, υπήρχε κάλυψη -εκ των άνω. Οι ομάδες έρευνας δεν μας ανέκριναν ποτέ σχετικά με την αιτιώδη συνάφεια ή την προσπάθειά τους να το βρουν και κρατήθηκε μυστικό».
Την πρώτη μέρα των ακροάσεων UFO στο Πεντάγωνο, έγινε γνωστό ότι τα τελευταία 50 χρόνια, έχουν καταγραφεί 400 θεάσεις UFO. Δύο αξιωματούχοι, ο Ronald Moultrie και ο Scott Bray, εμφανίστηκαν ενώπιον μιας υποεπιτροπής της Βουλής για το θέμα.

Η έρευνα του Scott Bray έδειξε ότι δεν έχουν βρεθεί στοιχεία για παρουσία εξωγήινων και ο Αναπληρωτής Διευθυντής Ναυτικών Πληροφοριών δήλωσε ότι ενώ τα περιστατικά δεν μπορούν να εξηγηθούν, δεν υπάρχει τίποτα εδώ που να είναι εξωγήινης προέλευσης.

Ο Μπρέι πρόσθεσε ότι κανένα από τα τεκμηριωμένα αντικείμενα δεν επιχείρησε να έρθει σε επαφή με Αμερικανούς πιλότους που ανέφεραν θεάσεις UFO από το 2004.
19-5-22
16-10-21

Δεν υπάρχουν σχόλια: