Δευτέρα 23 Μαΐου 2022

ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ: Τρομερά οράματα για τις Τρεις Ημέρες του Σκότους. Προφητείες της Anna Maria Taigi για το μέλλον της ανθρωπότητας


 Τρομερά οράματα για τις Τρεις Ημέρες του Σκότους ("Three Days of Dark")

προφητείες της Άννας Μαρίας Τάιγκα (Anna Maria Taigi   1769, Σιένα - 1837, Ρώμη) για το μέλλον της ανθρωπότητας

Συμβουλές για συμπεριφορά κατά τη διάρκεια των τριών μαύρων ημερών

τρεις μέρες και νύχτες, οι άνθρωποι πρέπει να μείνουν μέσα στο σπίτι, να προσευχηθούν και να ανάψουν αγιασμένα κεριά

Ο Θεός την πλούτισε με πολλά υπερφυσικά χαρίσματα. Το πιο ασυνήθιστο από αυτά ήταν η εμφάνιση μιας φωτεινής σφαίρας σαν μικρογραφία ήλιου, που έλαμπε μπροστά στα μάτια της ανά πάσα στιγμή και στην οποία, για σαράντα επτά χρόνια, μπορούσε να δει παρόντα και μελλοντικά γεγονότα οπουδήποτε στον κόσμο, καθώς και κατάσταση χάριτος ατόμων, ζωντανών ή νεκρών. Σε αυτό μπορούσε να προβλέψει τις επαναστάσεις, τους πολέμους, τα σχέδια των κυβερνήσεων, τους σκοπούς των μυστικών κοινωνιών, τις δεισιδαιμονίες και τα εγκλήματα, την ανταμοιβή των αγίων και τις τιμωρίες, πρόσκαιρες και αιώνιες, που ετοίμασε ο Θεός για όλες τις ανθρώπινες παραβάσεις.

Μερικές φορές, τα οράματα που της έδειχναν στον μυστικιστικό ήλιο ήταν τόσο τρομακτικά που δεν ήθελε να κοιτάξει, όπως παραδέχτηκε και συχνά κρατούσε τα μάτια της στραμμένα όταν ήταν δυνατόν. Ανάμεσα στα οράματα ήταν αποκαλύψεις σχετικά με τον Εμφύλιο Πόλεμο της Γαλλίας, τον Αγγελικό Ποντίφικα και τις τιμωρίες που θα χτυπήσουν τη γη, που περιλαμβάνουν τις Τρεις Ημέρες του Σκότους.

επισκέπτες της συνέλεξαν και κατέγραψαν τα οράματά της

 Τρομερά οράματα  για τις "Three Days of Dark"

 23 Μαΐου 2022

 Οι τρομερές προφητείες της Άννας Μαρίας Τάιγκα   (Anna Maria Taigi)  για το μέλλον της ανθρωπότητας. Η τιμωρία του κόσμου για την εξέγερσή του εναντίον του Θεού και η τιμωρία της ανθρωπότητας.

Την μακαρίτισσα Taigi ευλόγησε ο Πάπας Βενέδικτος 15ος. Την επαίνεσε στην αγιοποίηση στις 20 Μαΐου 1920 ως υποδειγματική σύζυγο και μητέρα μέσα σε φτωχές και δύσκολες συνθήκες. Ήταν συχνά σε έκσταση, κάνοντας θαύματα θεραπείας, διάβαζε καρδιές, προβλέποντας τον θάνατο και έχοντας οράματα για τα μελλοντικά πράγματα (επερχόμενα γεγονότα)

Προέβλεψε τους δύο πρώτους παγκόσμιους πολέμους αυτού του αιώνα. Δεκαοκτώ χρόνια μετά τον θάνατό της, το σώμα της παρέμεινε φρέσκο ​​και σε άψογη κατάσταση, σαν να είχε ταφεί μόλις την προηγούμενη μέρα. Παρακάτω είναι μερικά από τα οράματά της  για το μέλλον.

Τρομερές προφητείες της Άννας Μαρίας Ταϊγκί

 «Ο Θεός θα στείλει δύο τιμωρίες: η μία θα είναι με τη μορφή πολέμων, επαναστάσεων και άλλων κακών. θα προκύψει στη γη. Το άλλο αποστέλλεται από τον παράδεισο. Ένα πυκνό σκοτάδι θα έρθει στη γη, το οποίο θα διαρκέσει τρεις μέρες και τρεις νύχτες.

Τίποτα δεν θα φανεί, και ο αέρας θα γεμίσει με επιδημίες,(πληγές)  που θα είναι κυρίως, αλλά δεν θα περιορίζονται στους  εχθρούς της θρησκείας. Σε αυτό το σκοτάδι δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί κανένας τεχνητός φωτισμός, παρά μόνο τα αγιασμένα κεριά.
(σχετική ανάρτηση: Εβραϊκή προφητεία 300 ετών: Θα οδηγήσει ο πόλεμος μεταξύ Ρωσίας και Ουκρανίας στον ερχομό του Μεσσία)

Όποιος από περιέργεια ανοίγει το παράθυρο για να κοιτάξει έξω ή βγαίνει από το σπίτι πέφτει αμέσως νεκρός. Κατά τη διάρκεια αυτών των τριών ημερών, οι άνθρωποι πρέπει να μείνουν στα σπίτια τους, να προσεύχονται στο Ροδάριο  [ή ροζάριο αποτελούμενο από σειρά χάντρες και σύστημα προσευχής (με περισυλλογή,   ξεκινάει με το Πάτερ Ημών, και μετά ακολουθούν δέκα προσευχές του Χαίρε Μαρία ] και να ζητούν από τον Θεό έλεος».

«Σε αυτό το τρομερό γεγονός, πολλοί από αυτούς τους πονηρούς, εχθρούς της Εκκλησίας του και του Θεού της, θα σκοτωθούν από αυτή τη θεία μάστιγα, που τα πτώματά τους θα είναι τόσο πολλά γύρω από τη Ρώμη όσο τα ψάρια που έφερε ο πρόσφατος κατακλυσμός του Τίβερη.

Όλοι οι μυστικοί και γνωστοί εχθροί της Εκκλησίας θα χαθούν σε όλη τη γη κατά τη διάρκεια αυτού του γενικού σκότους, εκτός από λίγους τους οποίους ο Θεός θα προσηλυτίσει σύντομα. Ο αέρας θα είναι γεμάτος από δαίμονες που εμφανίζονται σε κάθε είδους αποτρόπαιες μορφές

 (σχετική ανάρτηση: Προφητείες: Ο Γ' Παγκόσμιος Πόλεμος "ξεσπά στις 13 Μαΐου";)

Τρομερές προφητείες για τις τρεις μέρες του σκότους:

 «Μετά από τρεις ημέρες σκότους, οι Άγιοι Πέτρος και Παύλος, κατεβαίνοντας από τον ουρανό, θα κηρύξουν σε όλο τον κόσμο και θα διορίσουν νέο Πάπα».

 Ένα μεγάλο φως αναβλύζει από τα σώματά τους και πέφτει πάνω στον καρδινάλιο, τον μελλοντικό πάπα. Τότε ο Χριστιανισμός θα εξαπλωθεί σε όλο τον κόσμο. Ολόκληρα έθνη θα ενταχθούν στην Εκκλησία λίγο πριν τη βασιλεία του Αντίχριστου.

Αυτές οι μεταμορφώσεις (μετατροπές) θα είναι εκπληκτικές. Όσοι επιζούν (επιβιώνουν)  πρέπει να συμπεριφέρονται καλά. Θα υπάρξουν αμέτρητες μεταστροφές αιρετικών που θα επιστρέψουν στους κόλπους της Εκκλησίας. όλοι θα σημειώσουν τον εποικοδομητικό τρόπο  (συμπεριφορά) ζωής τους, όπως και άλλοι Καθολικοί. Η Ρωσία, η Αγγλία και η Κίνα θα προσχωρήσουν στην Εκκλησία.

«Η Γαλλία θα πέσει σε τρομερή αναρχία. Ο γαλλικός λαός περιμένει έναν απελπισμένο εμφύλιο πόλεμο στον οποίο οι ίδιοι οι γέροντες θα πάρουν τα όπλα.

 Τα πολιτικά κόμματα που έχουν χύσει αίμα και θυμό (ξόδεψαν αίμα και οργή) , αλλά δεν έχουν καταφέρει να καταλήξουν σε ικανοποιητική συμφωνία,  στο τέλος θα συμφωνήσουν,  θα καταλήξουν ομόφωνα σε αμοιβαία συμφωνία για προσφυγή στον Άρειο Πάγο.

 Στη συνέχεια ο Πάπας θα στείλει ειδικό απεσταλμένο στη Γαλλία για να μελετήσει την κατάσταση και τη στάση του λαού. Με βάση τις πληροφορίες που ελήφθησαν, ο ίδιος ο Σεβασμιώτατος θα διορίσει έναν πολύ χριστιανό βασιλιά ως κυβερνήτη της Γαλλίας ...

«Η θρησκεία διώκεται, οι ιερείς σκοτώνονται (σφαγιάζονται) , οι εκκλησίες κλείνουν, αλλά όχι για πολύ. Ο Άγιος Πατέρας θα αναγκαστεί να φύγει από τη Ρώμη».

 περίληψη

Θεία κρίση από το διάστημα  (από τον κόσμο) λόγω ανθρώπινης κακίας.

 «Το κακό θα επικρατήσει στη γη και θα θριαμβεύσει. Τα ηνία θα ξεφύγουν  (θα γλιστρήσουν) από τους ανθρώπους. Το παντοδύναμο χέρι του ίδιου του Θεού θα παρέμβει και θα διορθώσει τα πράγματα. Αλλά πριν από αυτό, μια κοσμική καταστροφή θα χτυπήσει την ανθρώπινη γη, απαράμιλλη στη φρίκη της.

  Μετά από επαναστάσεις και πολέμους, τρεις μέρες σκότους με δηλητηριώδη ατμόσφαιρα

Μετά από πολέμους και επαναστάσεις, θα συμβούν τρομερά πράγματα. Θα είναι αναπόφευκτο.

Πυκνό σκοτάδι θα τυλίξει τη γη, φωτισμένο από εκτυφλωτικές αστραπές, για τρεις μέρες και τρεις νύχτες. Αυτή η έκλειψη θα οφείλεται (θα συνδέεται με)  στην ατμοσφαιρική ρύπανση.

 Συμβουλές για συμπεριφορά κατά τη διάρκεια των τριών μαύρων ημερών

 Όποιος ανοίξει το παράθυρο ή φύγει από το προστατευτικό σπίτι κατά τη διάρκεια αυτής της θλίψης θα πέσει νεκρός. Κατά τη διάρκεια αυτών των τριών ημερών και νυχτών, οι άνθρωποι πρέπει να μένουν στα σπίτια τους, να ανάβουν αγιασμένα κεριά και… να προσεύχονται και να παρακαλούν τον Θεό για έλεος». Πολλά έθνη και θρησκείες ασπάστηκαν τον Χριστιανισμό μετά την Εσχάτη Κρίση.

Μετά από αυτή την τρομερή επίσκεψη, πολλά έθνη θα επιστρέψουν στην Εκκλησία του Ιησού Χριστού. Μωαμεθανοί, Εβραίοι και Εθνικοί θα προσηλυτιστούν. Η Εκκλησία του Χριστού θα καθαριστεί και θα πλυθεί, σαν Φοίνικας που ανατέλλει (αναδύεται) από τις στάχτες, στο μεγαλείο της πίστης και της αγάπης των πρώτων Χριστιανών, και ο Θεός θα δοξαστεί σε αυτήν.

Anna Maria Giannetti Taigi; 29 Μαΐου 1769, Σιένα - 9 Ιουνίου 1837, Ρώμη) – Ιταλίδα που προσχώρησε στο κοσμικό Ιπποτικό Τάγμα  της Αγίας Τριάδας, που χειροτονήθηκε από τον Πάπα Βενέδικτο XV το 1920 και ευλογήθηκε.

Η διαδικασία αγιοποίησης έγινε στις 8 Ιανουαρίου 1863 από τον Πάπα Πίο Θ΄. εισήχθη, ο οποίος διέταξε να μεταφερθεί η σορός στην εκκλησία του San Crisogono. Στις 4 Μαρτίου 1906, ο Πάπας Πίος Θ' ανακήρυξε τις ηρωικές της αρετές και την ανακήρυξε σεβαστή.
Ο Πάπας Βενέδικτος XV την μακάρισε στις 30 Μαΐου 1920.

Πηγή 23-5-22

https://www.pravda-tv.com/2022/05/die-schrecklichen-visionen-der-drei-tage-der-finsternis/

Δεν υπάρχουν σχόλια: