Κυριακή 29 Μαΐου 2022

MICHAEL SALLA: Διαστημικές Κιβωτές: 3η αποστολή του JP σε μια διαστημική κιβωτό βυθισμένη στον πυθμένα του Ατλαντικού Ωκεανού


DR MICHAEL SALLA   στις 28 ΜΑΪΟΥ 2022. 
Ο πληροφοριοδότης JP υπηρετεί επί του παρόντος στον αμερικανικό στρατό και στις 20 Μαΐου 2022, ολοκλήρωσε την 3η μυστική αποστολή του σε μια διαστημική κιβωτό βυθισμένη στον πυθμένα του Ατλαντικού Ωκεανού  (Atlantic Space Ark). Σε αυτή τη συνέντευξη του Exopolitics Today, ο JP συζητά τι συνάντησαν ο ίδιος και άλλα μέλη από μια μικτή ομάδα 20 στρατιωτικών και επιστημονικών στελεχών στη διαστημική κιβωτό που βρίσκεται κάπου στην περιοχή του τριγώνου των Βερμούδων.

Ο JP συζητά τους ισχυρούς ηλεκτρομαγνητικούς παλμούς που παράγει η διαστημική κιβωτός από καιρό σε καιρό όταν ενεργοποιείται και πώς αυτό μπορεί να εξηγήσει το μυστήριο του τριγώνου των Βερμούδων εδώ και δεκαετίες. Εξηγεί έναν χώρο εκπαίδευσης μέσα στην κιβωτό που περιλαμβάνει μια σειρά από συνδεδεμένα δωμάτια που έχουν διαφορετικούς βαθμούς (Weightlessness) έλλειψης βαρύτητας.
[Έλλειψη βαρύτητας (Weightlessness) πλήρης ή σχεδόν πλήρης απουσία της αίσθησης του βάρους. Αυτό ονομάζεται επίσης μηδέν-G, αν και ο πιο σωστός όρος είναι "μηδενική δύναμη G". Συμβαίνει απουσία δυνάμεων επαφής πάνω σε αντικείμενα συμπεριλαμβανομένου του ανθρώπινου σώματος]

 Ο JP αποκάλυψε επίσης χάρτες αστεριών κρυμμένους στα μυστηριώδη ιερογλυφικά που βρέθηκαν σε όλη την κιβωτό. Περιγράφει επίσης ουράνια μουσική και τραγούδια που προέρχονται από τα τείχη της κιβωτού που δημιουργούν συναισθήματα ευδαιμονίας και γαλήνης.
πηγή 28-5-22

Δεν υπάρχουν σχόλια: