Παρασκευή 26 Νοεμβρίου 2021

Το κβαντικό χρηματοπιστωτικό σύστημα QFS, του νέου κόσμου: Όλα τα νομίσματα στον κόσμο θα μετατραπούν σε νομίσματα με χρυσό!

Το κβαντικό χρηματοπιστωτικό σύστημα του νέου κόσμου:  Όλα τα νομίσματα στον κόσμο θα μετατραπούν σε νομίσματα με χρυσό!

Οι Κινέζοι Πρεσβύτεροι συσσωρεύουν χρυσό εδώ και εκατοντάδες χρόνια. Είναι πλούσιοι σε χρυσό. Μέρος από τον χρυσό τους δανείστηκε στο Κεντρικό Τραπεζικό Σύστημα για να μπορέσει να χρηματοδοτήσει την ανοικοδόμηση της Ευρώπης μετά τα πολλά χρόνια του πολέμου από τον Πρώτο και Β' Παγκόσμιο Πόλεμο.
Παρεμπιπτόντως, οι κεντρικές τράπεζες δεν το επέστρεψαν ποτέ, αλλά το χρησιμοποίησαν για να χτίσουν την οικονομική τους αυτοκρατορία για να υποδουλώσουν την ανθρωπότητα. Αυτό είναι το τρέχον τραπεζικό σύστημα της κεντρικής τράπεζας.

Ίσως αυτός είναι ο λόγος, για τον οποίο μία από τις προϋποθέσεις για τη χρήση του χρυσού τους για το QFS, είναι η κατάρρευση και η πλήρης αποκάλυψη του τραπεζικού συστήματος της Κεντρικής Τράπεζας πριν πραγματοποιηθεί το GCR / RV.

Οι πρεσβύτεροι έχουν σπηλιές με κρυμμένο χρυσό και τώρα το χρησιμοποιούν για να «χρυσώσουν» τα νέα νομίσματα στο QFS για κάθε χώρα στον κόσμο. Είναι σημαντικό να καταλάβουμε ότι το QFS και τα χρήματα που θα εκδοθούν με αυτό είναι όλα ολοκαίνουργια νομίσματα.

Το QFS σχεδιάστηκε από την Allianz για να χρηματοδοτήσει το νέο χρηματοπιστωτικό σύστημα που θα μετατρέπει όλα τα νομίσματα του κόσμου σε νομίσματα με χρυσό. Οι αρχηγοί των κυβερνήσεων και των 209 χωρών στον κόσμο υπέγραψαν αυτή τη συμφωνία, έτσι ώστε η GESARA και αυτό το νέο κβαντικό χρηματοπιστωτικό σύστημα να μπορούν να εφαρμοστούν παγκοσμίως από τη συμμαχία.

Ένα ηλεκτρονικό, ψηφιακό πιστοποιητικό χρυσού θα είναι η μέθοδος με την οποία θα εξασφαλιστεί το νόμισμα. Κάθε κιλό χρυσού που αποθηκεύεται από τους Γέροντες, έχει έναν αναγνωριστικό αύξοντα αριθμό. Αυτό σημαίνει ότι κάθε κιλό «προσδιορίζεται» και μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την εξασφάλιση (υποστήριξη) ενός συγκεκριμένου ποσού νομίσματος (συναλλάγματος). Κάθε αύξηση (διαβάθμιση) νομίσματος θα λαμβάνει ένα «ψηφιακό πιστοποιητικό χρυσού».

Αυτό το ψηφιακό πιστοποιητικό σχετίζεται με τη συγκεκριμένη ράβδο χρυσού που έχει τεθεί στην άκρη (έχει παραμεριστεί)  και «προσδιορίστηκε» για να διασφαλιστεί  η συγκεκριμένη ανατίμηση (αύξηση) του νομίσματος.
Η διαδικασία πιστοποιητικού χρυσού ισχύει για όλα τα νομίσματα ανεξάρτητα από τη χώρα προέλευσης.
Το όνομα του νομίσματος στο οποίο ανήκει το πιστοποιητικό, εμφανίζεται σε μια ψηφιακή ετικέτα.

Για παράδειγμα, εάν θέλετε να μεταφέρετε 100 $, το QFS θα μεταφέρει 100 ψηφιακά πιστοποιητικά. Άρα η αξία του πιστοποιητικού είναι προέκταση του χρυσόβουλου στο οποίο έχει εκχωρηθεί. Αυτό μας σώζει από το να κουβαλάμε το χρυσό μαζί μας. Αυτό είναι ιδιοφυΐα.

=====

Πώς εξετάζει το QFS τη μεταβλητότητα στις τιμές του χρυσού;

Πώς λαμβάνεται υπόψη η διακύμανση της τιμής του χρυσού; Ας ρίξουμε μια ματιά σε αυτό.

Η τιμή του χρυσού εξακολουθεί να κυμαίνεται, επομένως σε ένα δεδομένο στιγμιότυπο, σε μια συγκεκριμένη χρονική στιγμή, η τιμή του χρυσού πρέπει να παγώσει για να υποστηρίξει όλα τα νομίσματα.

Είναι σημαντικό όλα τα νομίσματα να είναι ισοδύναμα  (στην ονομαστική τους αξία) με όλα τα άλλα νομίσματα, ανεξάρτητα από τη χώρα προέλευσης. είτε είναι Dong, δηνάριο, USD (T), γιουάν, πέσο κ.λπ. (Αυτό επιτυγχάνεται με το GCR = Παγκόσμια επαναφορά νομίσματος.)

Αυτό πρέπει να γίνει από κάθε χώρα, απελευθερώνοντας είτε νέο νόμισμα είτε προσαρμόζοντας το παλιό ώστε να μπορεί να εξισωθεί με ένα άλλο. Yuan σε Dong, USD σε Marc Γερμανίας, Dinar σε πέσο, κ.λπ.

Μόλις πραγματοποιηθεί αυτό το πάγωμα, σε κάθε κιλό χρυσού θα εκχωρηθεί ένα σύνολο προσαυξήσεων νομίσματος που θα υποστηρίξει.

Το στιγμιότυπο εγκαίρως θα «παγώσει» ουσιαστικά την αξία όλων των νομισμάτων όσο υπάρχει το QFS. 

Εάν η τιμή του χρυσού ανέβει ή μειωθεί, δεν θα επηρεάσει την παγωμένη αξία ενός νομίσματος έναντι του άλλου, επειδή η αξία όλων των νομισμάτων θα ανέβει ή θα μειωθεί σε όλα μαζί. Λάβετε υπόψη ότι, αυτό είναι το μόνο νομικά έγκυρο νόμισμα σε όλο τον κόσμο.

Το μόνο παιχνίδι στην πόλη.

Η διακύμανση της τιμής του χρυσού μπορεί να έρχεται και να παρέρχεται καθώς η αγορά εμπορευμάτων υπαγορεύει την τιμή του χρυσού, αλλά η αγοραία τιμή του χρυσού δεν θα επηρεάσει την αξία κανενός νομίσματος.

Το υποκείμενο αποτέλεσμα είναι ότι ο πληθωρισμός ή ο αποπληθωρισμός εξαλείφεται και η τιμή αγοράς του χρυσού ως «εμπόρευμα», αντί να υποστηρίζει το νόμισμα μιας χώρας, θα κυμαίνεται εντός των παραγόντων της προσφοράς και της ζήτησης, όπως κάθε άλλο εμπόρευμα. Η ουσία είναι ότι η αξία κάθε νομίσματος σε σύγκριση με ένα άλλο νόμισμα θα είναι πάντα η ίδια και δεν θα παρουσιάζει διακυμάνσεις, αλλά μάλλον θα σταθεροποιείται.

Αυτό είναι τόσο σημαντικό για το διεθνές εμπόριο.

Αυτός ο τύπος νομίσματος που υποστηρίζεται από χρυσό εξαλείφει την έννοια του κανόνα (πρότυπο) του χρυσού, ο οποίος είναι ένα βήμα προς τη σωστή κατεύθυνση, αλλά θα δώσει τη θέση του στην πολύ ανώτερη και ασφαλέστερη διαδρομή, που σχετίζεται με το νόμισμα, με υποστήριξη χρυσού στο QFS.

Τα χιλιάδες χρόνια αποθήκευσης χρυσού ως εσωτερικής αξίας για ανταλλαγή απλώς θα εξαφανιστούν και θα μετατραπούν σε εμπόρευμα  που χρησιμοποιείται για κατανάλωση για πράγματα όπως κοσμήματα ή επιχρύσωση κ.λπ. Με ένα νέο σύστημα «πραγματικών χρημάτων» με χρυσό που δεν μπορεί να χειραγωγηθεί, θα έχουμε ένα σταθεροποιημένο χρηματοπιστωτικό σύστημα που θα λειτουργεί διεθνώς για όλη την ανθρωπότητα.

Να είστε πολύ προσεκτικοί σχετικά με τη διατήρηση του χρυσού ως αντιστάθμισμα έναντι του πληθωρισμού, διότι χωρίς το στοιχείο του "χρυσού για χρήμα" η ζήτηση για χρυσό θα μειωθεί και η τιμή αγοράς του χρυσού θα είναι και πάλι παράγοντας προσφοράς και ζήτησης. Μια πολύ μεγάλη ομάδα επενδυτών χρυσού θα διαπιστώσει με την πάροδο του χρόνου ότι η υψηλή τιμή του χρυσού θα είναι πολύ δύσκολο να διατηρηθεί, καθώς η τιμή του χρυσού διαβρώνεται συνεχώς και το αυγό της φωλιάς τους, μειώνεται σε αξία.

Θα συνειδητοποιήσουν ότι η πρώτη ύλη πρέπει να πουληθεί ώστε τα κεφάλαιά τους να χρησιμοποιηθούν σε άλλους, πιο παραγωγικούς τομείς της οικονομίας. Χωρίς τη συσσώρευση και διατήρηση του χρυσού ως αντιστάθμισης έναντι του πληθωρισμού, ένας σημαντικός   παράγοντας για την ΤΙΜΉ ΧΡΥΣΟΎ θα έχει πάψει να υφίσταται. Η τεχνητή ζήτηση για χρυσό ως χρήμα θα μειωθεί και μαζί και η τιμή της αγοράς.

Αυτό είναι το καθαρό αποτέλεσμα του QFS και του τρόπου με τον οποίο τα νομίσματα στο QFS υποστηρίζονται με χρυσό. Ο χρυσός θα γίνει ξανά εμπόρευμα και δεν θα χρησιμοποιηθεί ως χρήμα όσο ο Θεός υποστηρίζει το QFS. Είναι κατανοητό ότι η τιμή του χρυσού θα πέσει εκεί που καλύπτει το κόστος εξόρυξης και διανομής, με ένα μικρό κέρδος ενσωματωμένο.

 Το RV και τα επενδυτικά ταμεία .
Τραπεζικοί λογαριασμοί και πιστωτικές κάρτες

ΟΛΑ τα ανταλλασσόμενα νομίσματα καθώς και όλα τα κεφάλαια της Zim Redemption θα τοποθετηθούν στους λογαριασμούς που έχουν δημιουργήσει στο Quantum Financial System.

Κανένα απολύτως από τα νέα χρηματικά κεφάλαια από GCR / RV, NESARA, αποζημιώσεις ή μισθούς κ.λπ. δεν επενδύεται σε τράπεζα. Οι τραπεζικοί υπολογιστές δεν μπορούν να προγραμματιστούν για τη μεταφορά ψηφιακών πιστοποιητικών χρυσού. Το QFS μπορεί και θα μεταφέρει κεφάλαια σε έναν τραπεζικό λογαριασμό QFS, όπως συζητήθηκε προηγουμένως, έτσι ώστε ένα άτομο να μπορεί να μεταφέρει χρήματα στον δικό του τραπεζικό λογαριασμό QFS.

Η χρήση παλαιών τραπεζικών λογαριασμών γίνεται όλο και λιγότερη όσο περισσότερο οι παλιές τράπεζες τίθενται σε αναγκαστική διαχείριση και οι καταθέσεις των πελατών τους κατάσχονται για να αποτραπεί η κατάρρευση της τράπεζας. Ποια τράπεζα μπορεί να ανταγωνιστεί το QFS εάν το QFS είναι δωρεάν, ασφαλές και σταθερό και το απόρρητο είναι εγγυημένο;

Ένα από τα κύρια προβλήματα στη μετάβαση (switch ) θα είναι η χρήση πιστωτικών καρτών για την πραγματοποίηση αγορών από εμπόρους. Θα είναι διαθέσιμη η VISA ή η Mastercard;

Θα δούμε τι θα βρει η συμμαχία, αλλά θα πρέπει ακόμα να γίνει πολλή δουλειά για να αλλάξει η δομή VISA ή Mastercard ώστε να λειτουργεί με χρεωστική κάρτα από το QFS - αλλά τελικά θα συμβεί.

Οι εμπορικές προμήθειες για VISA και Mastercard ή οποιαδήποτε άλλη κάρτα θα καταργηθούν, οπότε θα υπάρξουν μεγάλες αλλαγές. Ένας σημαντικός παράγοντας κόστους για τις εταιρείες πιστωτικών καρτών είναι οι κλεμμένες κάρτες και η απάτη. Το QFS εξαλείφει όλη αυτή τη δόλια δραστηριότητα, συμπεριλαμβανομένης της κλοπής ταυτότητας. Το σύστημα ασφαλείας QFS θα διασφαλίσει την οικονομική μας ασφάλεια, εφόσον χρησιμοποιούμε χρήματα για ανταλλαγή αγαθών και υπηρεσιών

Εισαγωγή «κέντρων χρηματοοικονομικών υπηρεσιών». Το μέλλον του νέου κλάδου χρηματοοικονομικών υπηρεσιών.

Υπάρχει μια ανάγκη που έχει δημιουργήσει το τραπεζικό σύστημα για το σύνολο της κοινωνίας που δεν μπορεί να εξαλειφθεί μέσα στο νέο κβαντικό χρηματοπιστωτικό σύστημα. Το χρηματοπιστωτικό σύστημα είναι η κόλλα που κρατά ενωμένη την κοινωνία όταν κάνουμε συναλλαγές μεταξύ μας. Είναι απαραίτητο.

Το κβαντικό χρηματοπιστωτικό σύστημα είναι το παγκόσμιο νομισματικό σύστημα του μέλλοντος

Το δεύτερο βήμα μετά την εισαγωγή ενός παγκόσμιου χρηματοπιστωτικού συστήματος με χρυσό θα πρέπει να είναι η δημιουργία ενός νέου νομισματικού συστήματος για ολόκληρο τον κόσμο. Εδώ μπαίνει στο παιχνίδι το κβαντικό χρηματοπιστωτικό σύστημα, η εισαγωγή του οποίου φημολογείται εδώ και χρόνια και προορίζεται να αντικαταστήσει το SWIFT.

Το Κβαντικό Χρηματοπιστωτικό Σύστημα QFS υποτίθεται ότι θα τερματίσει το διεφθαρμένο κεντρικό τραπεζικό σύστημα και θα εξαλείψει το μονοπώλιο της φυλής και των τραπεζιτών στο νομισματικό σύστημα.

Για το σκοπό αυτό χρειάζεται ένα σύστημα τεχνητής νοημοσύνης και πολύπλοκων υπολογιστικών προγραμμάτων, το οποίο υποστηρίζεται πλήρως από τις τράπεζες.

Το Quantum Financial System είναι μια σημαντική ανακάλυψη στον κόσμο των τραπεζών, καθώς θα εγκαινιάσει μια νέα εποχή στα χρηματοοικονομικά. Το QFS δεν θα επηρεαστεί από τις κυβερνητικές πολιτικές, αλλά θα υποστηρίζεται πλήρως από υλικά περιουσιακά στοιχεία όπως ο χρυσός ή η πλατίνα και δεν θα βασίζεται σε απλά χαρτιά χωρίς αξία.

Οι καταναλωτές θα χρειάζονται πάντα δάνεια για αυτοκίνητα, σπίτια κ.λπ. και μπορεί να χρειάζονται βοήθεια για να μάθουν πώς να χρησιμοποιούν το QFS για τις προσωπικές τους οικονομικές ανάγκες. Όλα αυτά μπορούν να επιτευχθούν με τη μετατροπή της τραπεζικής δομής σε κέντρα χρηματοοικονομικών υπηρεσιών, ένα μέρος όπου μπορούν να απαντηθούν οι ερωτήσεις τους.

Το QFS υποστηρίζεται από χρυσό και πραγματικά περιουσιακά στοιχεία

Το σύστημα QFS θα καλύψει το νέο παγκόσμιο δίκτυο για τη μεταφορά χρημάτων με υποστήριξη χρυσού ή περιουσιακών στοιχείων και θα αντικαταστήσει το σύστημα SWIFT. Αυτό το νέο κβαντικό χρηματοοικονομικό σύστημα ελέγχεται από έναν κβαντικό υπολογιστή που τοποθετείται σε έναν δορυφόρο σε τροχιά και προστατεύεται από ένα μυστικό διαστημικό πρόγραμμα, το Secret Space Program. Αυτό γίνεται για να διασφαλιστεί ότι το QFS δεν μπορεί να παραβιαστεί.

Η τεχνολογία κβαντικών υπολογιστών στοχεύει να τερματίσει τη διαφθορά που υπάρχει στο χρηματοπιστωτικό σύστημα. Η Cabal δεν θα έχει πρόσβαση σε αυτό το σύστημα. Το QFS είναι εντελώς ανεξάρτητο από το υπάρχον ακόμη κεντρικό σύστημα, πράγμα που σημαίνει ότι όλα τα προηγούμενα συστήματα μεταφοράς όπως το SWIFT ή το blockchain είναι περιττά.

Όλα τα νομίσματα fiat θα καταργηθούν και δεν θα υπάρχουν πλέον στο σύστημα QFS. Χωρίς το νόμιμο χρήμα, όλες οι δραστηριότητες της κεντρικής τράπεζας στο πλαίσιο του νέου χρηματοπιστωτικού συστήματος δεν θα είναι πλέον σχετικές. Οποιαδήποτε χώρα δεν συμμετέχει στο GESARA θα αποκλειστεί από το QFS και από το διεθνές εμπόριο, σύμφωνα με το σχέδιο. Επομένως, κάθε χώρα πρέπει να είναι συμβατή με το GESARA εάν θέλει να συμμετάσχει στο QFS.

Το QFS ρυθμίζεται χρησιμοποιώντας έναν συγκεκριμένο ποσοτικό τύπο για τον προσδιορισμό του διαθέσιμου νομίσματος σε μια χώρα. Αυτό κατατίθεται με χρυσό στο QFS. Τα αποτελέσματα του τύπου θα καθορίσουν την εύλογη αξία των περιουσιακών στοιχείων κάθε χώρας σε σύγκριση με μια άλλη χώρα.

Πολύ περισσότερος χρυσός είναι διαθέσιμος από ό,τι χρειάζεται για τη μεταφορά όλων των νομισμάτων του κόσμου που υποστηρίζονται από χρυσό. Ο τύπος εφαρμόζεται σε όλες τις χώρες, έτσι ώστε όλα τα νομίσματα να έχουν την ίδια αξία με όλες τις άλλες χώρες. Η εισαγωγή του QFS, που ετοιμάζεται ήδη στα παρασκήνια, είναι η λεγόμενη οικονομική επαναφορά - η επαναφορά όλων των νομισμάτων στην ίδια αξία με χρυσό πιστοποιητικό το καθένα για επιβεβαίωση της γνησιότητας.

Το QFS λέγεται ότι ξεκίνησε από κοινού από τους λεγόμενους «Whitehats» στη Ρωσία, την Κίνα και τις ΗΠΑ - τη λεγόμενη Συμμαχία, προκειμένου να απελευθερωθεί η ανθρωπότητα από το οικονομικό σύστημα του χρέους . )

Με την  εισαγωγή του GESARA και του Quantum Financial System, μπορούμε να προσβλέπουμε σε πραγματικά χρυσές εποχές.

σχετικό δημοσίευμα
https://www.neopresse.com/ausland/quanten-finanzsystem-wann-kommt-der-grosse-reset/

Συμπέρασμα:

Όλα καλά, αλλά το QFS, το NESARA / GESARA, το δυσοίωνο "Whitehats" και πολλά άλλα έργα είναι μέρος μιας μεγάλης κλίμακας psy-op που θέλει τους αφελείς ανθρώπους να πιστεύουν ότι σύντομα (πρόκειται για πολλά χρόνια ανακοινώσεων) πρόκειται να έρθει η απαλλαγή από το οικονομικό σύστημα του χρέους.

Ξεφορτωθείτε το ίδιο το σύστημα χρημάτων του χρέους και χρησιμοποιήστε κρυπτονομίσματα ή μάρκες για την οικονομική σας ανεξαρτησία γιατί υπάρχει ένας καλός λόγος για τον οποίο τα κυρίαρχα μέσα ενημέρωσης και οι μαριονέτες τους πολεμούν αυτήν την αγορά επειδή αποτελεί απειλή για το νοσηρό κεντρικό τραπεζικό σύστημα!

πηγή 24-11-21

https://www.pravda-tv.com/2021/11/das-quanten-finanzsystem-der-neuen-welt-alle-waehrungen-der-welt-werden-auf-goldgedeckte-waehrungen-umgestellt/

σχετικό  δημοσίευμα

Η Κίνα προετοιμάζεται να συνδέσει το γουάν με τον χρυσό

η Κίνα έγινε η πρώτη μεγάλη οικονομία που απελευθέρωσε ένα ψηφιακό νόμισμα της Κεντρικής Τράπεζας, "μπαίνοντας στο παιχνίδι των εικονικών νομισμάτων πιο γρήγορα από άλλες χώρες,

ο Peter Thiel προειδοποίησε ότι το Bitcoin θα πρέπει επίσης να θεωρηθεί εν μέρει ως κινεζικό οικονομικό όπλο εναντίον των ΗΠΑ.

στις (16/4) το Reuters ανέφερε ότι η Κίνα έχει δώσει άδεια στις εγχώριες και διεθνείς τράπεζες να εισάγουν μεγάλες ποσότητες χρυσού στη χώρα.

πηγή

16-4-21

https://www.bankingnews.gr/analyseis-ektheseis/articles/556912/i-kina-proetoimazetai-na-desei-to-gouan-me-ton-xryso

=======

σχετικό μας δημοσίευμα

27 Ιουλίου 2021

έξι παγκόσμιες τράπεζες υποστηρίζουν την καινοτόμο πλατφόρμα της SWIFT για άμεσες διασυνοριακές πληρωμές. Κβαντικό χρηματοοικονομικό σύστημα ( QFS) Η απελευθέρωση της ανθρωπότητας από το σύστημα Cabal Debt-Money;

http://hellenicrevenge.blogspot.com/2021/07/swift-qfs-cabal-debt-money.html

έξι παγκόσμιες τράπεζες υποστηρίζουν  την καινοτόμο πλατφόρμα της SWIFT (Society for Worldwide Interbank Financial Telecommunication)  για άμεσες διασυνοριακές πληρωμές.

Η Bank of China, η Bank of New York Mellon, η BNP Paribas, η Citi, η Deutsche Bank και η Standard Chartered επιβεβαίωσαν την προετοιμασία τους για τη νέα πλατφόρμα της SWIFT, που θα τεθεί σε λειτουργία τον Νοέμβριο του 2022, για αναβάθμιση των συστημάτων διασυνοριακών πληρωμών.

Η αύξηση των κρυπτονομισμάτων και της τεχνολογίας πίσω από αυτά, δημιουργεί ίσως την αναγκαιότητα για αυτή την κοινή πρωτοβουλία.

Η αναδυόμενη συζήτηση σχετικά με τις δυνατότητες των ψηφιακών νομισμάτων της κεντρικής τράπεζας, όπως και η συζήτηση για το αν το bitcoin, μπορεί να λειτουργήσει ως store of value  και μέσο ανταλλαγής, μπορεί να αναδιαμορφώσει την παγκόσμια χρηματοδότηση, κρίσιμος κρίκος της οποίας είναι σήμερα το SWIFT.

Το κβαντικό χρηματοπιστωτικό σύστημα QFS λειτουργεί παράλληλα με το σύστημα SWIFT των κεντρικών τραπεζών από το 2018.

[το σύστημα QFS τρέχει σε έναν κβαντικό υπολογιστή, βασισμένο σε ένα δορυφόρο σε τροχιά, και προστατεύεται από προγράμματα μυστικού διαστήματος για να εξασφαλιστεί ότι δεν μπορεί να πειραχτεί.

Σκοπός του είναι να θέσει τέρμα στη διαφθορά, και την τοκογλυφία στον τραπεζικό κόσμο.

Μέσω του QFS, μπορούν να μεταφερθούν μόνο τα νομίσματα που υποστηρίζονται από χρυσό ή περιουσιακά στοιχεία ( δηλαδή να διαθέτουν ψηφιακό χρυσό ή πιστοποιητικό περιουσιακών στοιχείων)]

Στις 2 -8- 2020, δοκιμάστηκε από μόνο του για λειτουργικότητα.

Κάθε τράπεζα στον κόσμο κλήθηκε για να βεβαιωθεί ότι, λειτουργεί.

Η δοκιμαστική πορεία ήταν επιτυχής και έκτοτε το QFS τρέχει στο 80 τοις εκατό, ενώ το SWIFT μόνο στο 20%.

 το QFS ολοκληρώθηκε και είναι ενεργό για τα τελευταία δύο χρόνια περίπου. (πως αλλιώς εξηγείται η ανακάλυψη τεράστιας ποσότητας ναρκωτικών, η αποκάλυψη δικτύων εμπορίας ανθρώπων παγκοσμίως κ.α.?

Όταν το QFS ενεργοποιηθεί  πλήρως, δεν θα υπάρχουν πλέον χρεώσεις χρηματοοικονομικών υπηρεσιών. δεν θα υπάρχει πλέον τόκος για δάνεια, ούτε κλοπές τραπεζίτη, καθυστερήσεις στη μεταφορά χρημάτων! Θα είναι απλώς μια μεταφορά λογαριασμού σε λογαριασμό,

======

η μεταφυσική θεωρία

Το Quantum Financial System (QFS) είναι μια μεγαλιθική χρηματοοικονομική δομή που δίνεται στην ανθρωπότητα από τον ουρανό. Την αποκαλώ μεγαλιθική γιατί, από μόνη της, είναι το πιο προηγμένο σύστημα υπολογιστών που μπορεί να φανταστεί κανείς. Η τεχνολογία αυτή τη στιγμή δεν έχει καμία σύγκριση στη γη.

ο ίδιος ο κβαντικός υπολογιστής (QC) λειτουργεί ως το φυσικό σώμα ενός προχωρημένου πνευματικού όντος (από την 5η διάσταση)

Η κβαντική πτυχή του υπολογιστή χρησιμοποιεί τη νοημοσύνη των πνευμάτων (της φύσης από την 5η διάσταση, που διατηρούν πνευματικές μορφές σκέψης σε φυσική μορφή) για να σχεδιάσει τον υπολογιστή με ασφάλεια.

Αυτή η προηγμένη πνευματική οντότητα ή καθαρή νοημοσύνη έχει πρόσβαση στη γνώση των ανώτερων σφαιρών και την ενσωματώνει σε πραγματικό χρόνο σε κάθε χρηματοοικονομική συναλλαγή.

Αυτός ο κβαντικός υπολογιστής είναι επίσης έτοιμος να ενσωματωθεί σε ένα σύστημα Galactic Wide Web (GWW) που θα διευκολύνει το διαγαλαξιακό εμπόριο.

Με αυτόν τον κβαντικό υπολογιστή ξεκινά η είσοδος μας στη γαλαξιακή κοινωνία, η οποία θα μετατρέψει τους κατοίκους της γης σε γαλαξιακούς ανθρώπους.

Δεν υπάρχουν σχόλια: