Τρίτη 30 Νοεμβρίου 2021

Οι Biden & Fauci έχουν φωνητικά προβλήματα με τον Omicron. Τον προφέρουν "Omnicron"

Οι Biden & Fauci έχουν φωνητικά προβλήματα με τον Omicron

Ο πρόεδρος των ΗΠΑ Τζο Μπάιντεν και ο ιατρικός σύμβουλος του Λευκού Οίκου, Δρ. Άντονι Φάουτσι, έχουν προκαλέσει ανησυχία με επανειλημμένα λάθη που προφέρουν την παραλλαγή Omicron, επιμένοντας ότι δεν αποτελεί «αιτία πανικού».

Κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου τη Δευτέρα, ο Μπάιντεν προέτρεψε ψυχραιμία ενόψει της τελευταίας παραλλαγής του κορωνοϊού, που ανακοινώθηκε την περασμένη εβδομάδα από τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας (ΠΟΥ).

Κατά τη διάρκεια της ομιλίας του, ο Μπάιντεν υπερασπίστηκε τους ταξιδιωτικούς περιορισμούς που επιβλήθηκαν σε πολλές αφρικανικές χώρες και προέτρεψε τους Αμερικανούς να εμβολιαστούν και στη συνέχεια να λάβουν αναμνηστικά εμβόλια για να προστατευτούν από το Omicron, για το οποίο οι ειδικοί στον τομέα της υγείας συλλέγουν ακόμη δεδομένα.

Πολλοί παρατήρησαν κατά τη διάρκεια της ομιλίας του Μπάιντεν, ωστόσο, ότι επανειλημμένα πρόφερε τον Όμικρον ως «Όμνικρον».

«Ονομάζεται Omnicron», , είπε, επαναλαμβάνοντας το λάθος πολλές φορές. Αν και είχε δυσκολία να προφέρει το πραγματικό όνομα, ο Μπάιντεν είπε ότι η παραλλαγή ήταν «αιτία ανησυχίας», αλλά όχι πανικού, μεταξύ του αμερικανικού λαού. 

Ο Φάουτσι, ο οποίος είπε ο Μπάιντεν ηγήθηκε της ενημέρωσής του για τον Covid, θα επαναλάμβανε το λάθος του προέδρου, λέγοντας, «ακόμη και πριν μπει ο Omnicron, είχαμε μια κατάσταση όπου θα ήταν δυνατόν, να κάνουμε τεστ» , είπε κάποια στιγμή απαντώντας σε ερώτηση δημοσιογράφου. . 

Πολλοί έχουν επισημάνει τις επανειλημμένες λανθασμένες εκφωνήσεις του Μπάιντεν καθώς αναφέρθηκε στην παραλλαγή, με πολλούς να επισημαίνουν πόσο εύκολο είναι το λάθος, αλλά σημειώνουν την περίεργη κατάσταση καθώς ο Μπάιντεν έχει ενημερωθεί περισσότερο από τους περισσότερους για το θέμα.

30-11-21

https://www.rt.com/usa/541761-biden-omicron-mispronounced-covid/

αν γκουγκλάρεις τη λέξη omnicron, βλέπεις πόσα ειδησεογραφικά αναπαράγουν το λάθος...

Δεν υπάρχουν σχόλια: