Τρίτη 16 Νοεμβρίου 2021

NWO transhumanism: Μπείτε στον παράξενο κόσμο του "Metaverse" του Zuckerberg

NWO transhumanism: Μπείτε στον παράξενο κόσμο του "Metaverse" του Zuckerberg

 «Στο Metaverse δεν μπορείς κυριολεκτικά να κατέχεις τίποτα και θα είσαι ευτυχισμένος στον φανταστικό σου κόσμο, ίσως εμπλουτισμένος με ένα μικρό παραισθησιογόνο «μαγικό μανιτάρι» για επιπλέον συγκινήσεις και συνδέσεις.

Η πραγματικότητά σου θα είναι εκεί που υπάρχεις στο φυσικό σύμπαν ή στο μετασύμπαν;»  Patrick M. Wood

Καλώς ήρθατε στο "Metaverse": Ένας παράξενος νέος κόσμος όπου οι ίδιες παγκοσμιοποιητικές ελίτ δισεκατομμυρίων δολαρίων που κατέστρεψαν τις ζωές εκατομμυρίων ανθρώπων σε μια πανδημία προσπαθούν τώρα να τους παρασύρουν σε μια ψεύτικη ουτοπία που δημιουργήθηκε από AI και αλγόριθμους υπολογιστών.

Το Facebook ανακοίνωσε πρόσφατα ότι θα αλλάξει το όνομά του σε "Meta". Αυτό μπορεί να ακούγεται σαν μια άλλη βαρετή αλλαγή επωνυμίας εταιρείας, αλλά κάθε άλλο παρά αυτό - λέει ο Patrick Wood, ειδικός σε θέματα τεχνοκρατίας και μεταανθρωπισμού (transhumanism).

Η αλλαγή του ονόματος βρίσκεται στο επίκεντρο των σχεδίων του διευθύνοντος συμβούλου του Facebook Mark Zuckerberg να προωθήσει μια ατζέντα που θα παρασύρει ένα δισεκατομμύριο χρήστες του Facebook σε μια νέα διανθρωπιστική πραγματικότητα, λέει ο Wood, αρχισυντάκτης του  «Technocracy News and Trends » και συγγραφέας πολλών βιβλίων για το θέμα .

https://www.technocracy.news/technocracy-a-clear-and-present-danger-of-epic-magnitude/

Ο Wood εμφανίστηκε σε μια συνέντευξη με τον Brannon Howse στις 28 Οκτωβρίου   και σήκωσε το πέπλο ενός μυστηριώδους νέου κόσμου, του λεγόμενου "Metaverse", που σύντομα θα γίνει το Διαδίκτυο  ( και η ζωή πολλών ανυποψίαστων ανθρώπων που αναζητούν την "techno thrill") και θα αναλάβει.

«Μόλις τώρα ξεδιπλώνεται», είπε. "Δεν έχουν ειπωθεί πολλά για αυτό εκτός της gaming κοινότητας "

Το Facebook απέχει πολύ από τον μοναδικό παίκτη στο metaverse. Πολλοί ελπίζουν να επωφεληθούν από αυτό.

 εξαιρετικό το βίντεο

28-10-21  By Brannon Howse

Facebook Changes Name and Introduces Technology That Encourages Living in a Virtual World of Transhumanism

https://www.worldviewweekend.com/tv/video/facebook-changes-name-and-introduces-technology-encourages-living-virtual-world

Ο ασύρματος πάροχος "Verizon" ανέφερε σε δελτίο τύπου που ανακοινώνει τα σχέδιά του να συμμετάσχει σε αυτόν τον τομέα: "Το Metaverse έρχεται. Χρειαζόταν μόνο 5G".

"Το είδος των ψηφιακών κόσμων που έχουμε δει μόνο σε ταινίες επιστημονικής φαντασίας ή σε ένα απόσπασμα εμπειρίας εικονικής πραγματικότητας - λέγεται Metaverse και η τεχνολογία είναι επιτέλους εκεί για να το μετατρέψει σε κάτι περισσότερο από μια ιδέα", ανέφερε στο μήνυμα. από τη Verizon, συνοδευόμενη από τη φουτουριστική εικόνα παρακάτω ( Human Optimization - Beginning of a New Paradigm ).

Η Verizon παρέχει την ακόλουθη λεζάντα για να το περιγράψει:

Πήραμε μια γεύση από την  Χόλιγουντ εκδοχή του Metaverse  - μια ηρωίδα που περπατά σε έναν πολυσύχναστο δρόμο καθώς ψηφιακές διαφημίσεις στροβιλίζονται στον αέρα και κακοποιοί του CGI παραμονεύουν στη σκιά. Στην πραγματική ζωή, θα μπορούσατε να καθίσετε στο σπίτι και να χρησιμοποιήσετε ένα ρολόι ή γυαλιά για να μετατρέψετε το σαλόνι σας σε μια εικονική εκδοχή του πραγματικού μας κόσμου. Ή μπορείτε να δημιουργήσετε έναν κόσμο φαντασίας και να βάλετε τον εαυτό σας σε έναν κόσμο απευθείας από μια ταινία anime.

Για όσους δεν είναι εξοικειωμένοι με αυτό, οι ταχέως εξελισσόμενες εξελίξεις στην τεχνολογία υπερβαίνουν αυτό που είναι γνωστό ως «εικονική πραγματικότητα» και οδηγούν σε αυτό που ο κόσμος της τεχνολογίας αποκαλεί «επαυξημένη πραγματικότητα». [AR, "Augmented Reality"]

Για να πάρετε μια γεύση από αυτό, ο Wood προτείνει την ταινία του   2018,  Ready Player One .

«Είναι μια ταινία επιστημονικής φαντασίας στην οποία ένας άντρας βάζει αυτά τα γυαλιά, ζει σε έναν δυστοπικό κόσμο και ξαφνικά βυθίζεται σε αυτόν τον νέο κόσμο», εξηγεί ο Wood. «Και είναι ένας τεχνητός κόσμος, αλλά μπορεί να ταξιδεύει γύρω του, να κάνει πράγματα, να αγκαλιάζει ανθρώπους, να αγαπά, να πυροβολεί, να κάνει όλα αυτά τα πράγματα σε αυτόν τον εικονικό κόσμο».

«Πολλοί άνθρωποι συγκρίνουν το Metaverse με αυτή την ταινία».

Η μεγάλη τεχνολογία και οι δισεκατομμυριούχοι παγκοσμιοποιητές ελιτιστές, όπως ο Zuckerberg, πιστεύουν ότι μπορούν να κάνουν την πραγματικότητά σας καλύτερη από την φυσική αληθινή πραγματικότητα της ζωής στο σκληρό "New Normal" που δημιουργήθηκε από τις ίδιες ελίτ με τη μορφή της Μεγάλης Επαναφοράς ("Great Reset").

«Ο Μαρκ Ζάκερμπεργκ είναι ο ηγέτης της ομάδας αυτή τη στιγμή. Δεν είναι ο μόνος. Υπάρχουν και άλλες εταιρείες που έχουν ήδη επενδύσει σε μεγάλο βαθμό σε αυτόν τον τομέα », δήλωσε ο Wood. «Αλλά ο Ζούκερμπεργκ διπλασίασε, τριπλασίασε, τετραπλασίασε τη δέσμευσή του να κάνει το Metaverse τον σκοπό του για το μέλλον. Θα μεταμορφώσει εντελώς το Facebook σε προϊόν Metaverse ».

Εδώ αρχίζει να γίνεται παράξενο: Μια χώρα ψευδαισθήσεων, στην οποία οι χρήστες μπορούν να ελέγξουν την τρέχουσα πραγματικότητά τους ή να συνδυάσουν μέρη της τρέχουσας πραγματικότητάς τους με μια νέα πραγματικότητα που έχουν δημιουργήσει οι ίδιοι.

Δημιουργία νέας διαδικτυακής ταυτότητας

"Αυτό είναι ένα βήμα προς την υπερανθρωπιστική αντίληψη ότι οι άνθρωποι μπορούν να ζουν σε έναν τεχνητό κόσμο όπου μπορούν να αλληλεπιδρούν εξίσου εύκολα όσο μπορούν στον πραγματικό κόσμο", δήλωσε ο Wood. «Ξέρω ότι ακούγεται καταπληκτικό, αλλά μιλούν για τη δημιουργία ενός avatar για τον εαυτό σας που θα είναι το διαδικτυακό σας avatar. Θα σου μοιάζει, θα μιλάει σαν εσένα και θα μπορείς να αλλάζεις από τη μια εικονική πραγματικότητα στην άλλη. Και θα αναγνωρίζετε ο ένας τον άλλον σε αυτές τις διαφορετικές πραγματικότητες.

Οι γραμμές μεταξύ της φυσικής και της διαδικτυακής σας ταυτότητας θα γίνουν θολές.

Ο Klaus Schwab το περίμενε αυτό όταν, στο βιβλίο του 2017 «The Fourth Industrial Revolution», περιέγραψε μια νέα ψηφιακή οικονομία που θα οδηγήσει σε αυτό που αποκαλεί μια τέταρτη βιομηχανική επανάσταση και μια παγκόσμια επαναφορά (global reset).

Ο Schwab είπε, «Η τέταρτη βιομηχανική επανάσταση θα οδηγήσει σε μια συγχώνευση της φυσικής, ψηφιακής και βιολογικής μας ταυτότητας», η οποία στο βιβλίο του πηγαίνει προς την κατεύθυνση των εμφυτεύσιμων μικροτσίπ που μπορούν να διαβάσουν το μυαλό σας.

Αυτές οι τεχνολογικές εξελίξεις, γράφει ο Schwab, «θέτουν υπό αμφισβήτηση ακόμη και την ίδια την έννοια του τι σημαίνει να είσαι άνθρωπος».

«Δημιουργείτε μια νέα πραγματικότητα. Ακούγεται περίεργο, αλλά…» είπε ο Γουντ, κάνοντας μια παύση για να βρει τις σωστές λέξεις.

«Όπως είπαν κάποιοι, η πραγματικότητα είναι το Metaverse και το Metaverse είναι η πραγματικότητα. Είναι ένα και το αυτό. Έχει να κάνει με το πού περνάς τον χρόνο σου σε μια συγκεκριμένη χρονική περίοδο."

Οι άνθρωποι θα έχουν επίσης την επιλογή να ξοδεύουν ψηφιακό χρήμα στο Metaverse.

«Λένε ότι μπορείς να παραγγείλεις μια πίτσα από το Metaverse και να την παραλάβεις φυσικά στο σπίτι σου, ή μπορείς να την επιστρέψεις... αυτό είναι πραγματικά τρελό», είπε ο Wood.

Ο Zuckerberg προωθεί ένα νέο high-end ακουστικό εικονικής πραγματικότητας, με την κωδική ονομασία "Cambria", το οποίο έχει σχεδιαστεί  για το metaverse του Facebook.  Το Facebook ανακοίνωσε τη συσκευή στο συνέδριο Connect στις 28 Οκτωβρίου και σχεδιάζει να την κυκλοφορήσει κάποια στιγμή τον επόμενο χρόνο.

Σύμφωνα με ένα άρθρο στο  TechCrunch :

Το Cambria θα περιλαμβάνει λειτουργίες που δεν είναι προς το παρόν διαθέσιμες σε άλλα ακουστικά VR. Νέοι αισθητήρες στη συσκευή θα επιτρέψουν στο εικονικό σας avatar να διατηρεί οπτική επαφή και να αντικατοπτρίζει τις εκφράσεις του προσώπου σας. Η εταιρεία λέει ότι αυτό θα δώσει στα άτομα με τα οποία αλληλεπιδράτε ουσιαστικά μια καλύτερη αίσθηση του πώς αισθάνεστε. Μια άλλη εστίαση του σετ μικροφώνου-ακουστικού είναι οι εμπειρίες μικτής πραγματικότητας. Με τη βοήθεια νέων αισθητήρων και αλγορίθμων ανακατασκευής, η Cambria θα μπορεί να αναπαραστήσει αντικείμενα στον φυσικό κόσμο με αίσθηση βάθους και προοπτικής, σύμφωνα με το Facebook.

Μήπως αυτός είναι ο λόγος που το Facebook χρησιμοποιεί λογισμικό αναγνώρισης προσώπου για τη συλλογή δεδομένων των χρηστών του εδώ και αρκετά χρόνια;

Δεν θα κατέχετε τίποτα και θα είστε ευτυχισμένοι;

Μέρος της «Μεγάλης Επαναφοράς» είναι να παρασύρει τις μάζες σε ένα μέρος όπου «δεν θα τους ανήκει τίποτα και θα είναι ευτυχισμένοι».

«Και μετά υπάρχει το καθολικό βασικό εισόδημα όπου οι άνθρωποι παίρνουν κρατική επιταγή και κάθονται σπίτι τους και δεν κάνουν τίποτα», είπε ο Χάουσε.

Λοιπόν, τώρα θα μπορούν να χρησιμοποιήσουν τον εκθετικά αυξανόμενο ελεύθερο χρόνο για να εμπλακούν σε αυτή τη νέα ψευδή πραγματικότητα.

Οι προγραμματιστές βλέπουν το metaverse ως το μέρος όπου τελικά συγκλίνουν όλες οι μορφές ψυχαγωγίας και μέσων. Οι μάζες θα το καταβροχθίσουν αυτό.

Φανταστείτε πόσο δημοφιλές θα είναι να παρακολουθείτε το World Series από τον καναπέ του σαλονιού και να νιώθετε σαν να βρίσκεστε πραγματικά στο στάδιο της Ατλάντα και παρακολουθείτε το Braves vs Astros.

«Πιστεύουν επίσης ότι εδώ θα συγκεντρωθούν διαδικτυακές κοινωνικές ομάδες», είπε ο Wood.

Το Facebook θα οδηγήσει τους περισσότερους από 1 δισεκατομμύριο χρήστες του σε αυτή τη νέα πραγματικότητα.

«Το πρόβλημα είναι ότι δεν μπορείς πλέον να διακρίνεις τη δική σου πραγματικότητα από την πραγματικότητα των άλλων», λέει ο Wood.

 Μια πύλη στον μετανθρωπισμό;

Ο Wood περιέγραψε το metaverse ως την «πύλη προς τον μετανθρωπισμό», το σχέδιο της ελίτ να δημιουργήσει το humanity 2.0, το οποίο θεωρούν ότι είναι «πιο τέλεια ανθρώπινα όντα». Πιστεύουν ότι θα το πετύχουν συγχωνεύοντας τον άνθρωπο με τη μηχανή και συνδέοντάς τον με το metaverse.

Και κάποια στιγμή δεν θα χρειαστεί να φοράτε πια γυαλιά. Μια συσκευή εμφυτεύεται στον εγκέφαλο - τουλάχιστον κάποιοι σημαντικοί παγκοσμιοποιητές όπως ο Klaus Schwab πιστεύουν ότι το metaverse οδηγεί τελικά εκεί.

«Τώρα πιστεύουν ότι μπορούν να κατεβάσουν την εμπειρία ζωής ενός ατόμου, είτε είναι η ψυχή του είτε ο εγκέφαλός του, οπουδήποτε μπορούν να πάρουν αρκετά δεδομένα, και να τα φορτώσουν στο μετασύμπαντο όπου μπορούν να δημιουργήσουν ένα άτομο στο metaverse που είναι ανεξάρτητο που θα ενεργεί έτσι, όπως το  άτομο έξω από το metaverse», εξήγησε ο Γουντ.

  Ανασταίνει τους νεκρούς;

Ο Wood είπε ότι ο πρωτοπόρος της τεχνολογίας και μελλοντολόγος (futurist) Ray Kurzweil είπε ότι «μπορεί να είναι σε θέση να πραγματοποιήσει το όνειρό του για την ανάσταση του πατέρα του παίρνοντας όλες αυτές τις πληροφορίες και δημιουργώντας ένα avatar για τον πατέρα του. Ο πατέρας του μπορεί πλέον να ενεργεί, να αλληλεπιδρά και να ανταποκρίνεται στους ανθρώπους μέσα στο metaverse. Δεν θα ξαναβγεί ποτέ. Αλλά μέσα στο metaverse μπορεί να είναι «ζωντανό»».

Ο Howse ανέφερε ότι αυτή η τεχνολογία θα υιοθετηθεί επίσης από τη βιομηχανία πορνό και θα χρησιμοποιηθεί για το κακό, καθώς απανθρωποποιεί και διαστρέφει περαιτέρω την ανθρώπινη σεξουαλικότητα.

«Ω ναι», είπε ο Γουντ. «Δεν θα υπάρχουν όρια. Κάνε τα όλα. Αν νιώθεις καλά, απλά κάνε το».

«Αν δεν δουλεύεις και κάθεσαι στο σπίτι και παίρνεις επιταγή, τι κάνεις όλη μέρα;» είπε ο Howse. «Θα πάτε να εξερευνήσετε όλο τον κόσμο και θα νιώσετε σαν να είστε πραγματικά εκεί».

Μπορείτε να επισκεφτείτε οποιαδήποτε πόλη στον κόσμο, να πάτε σε μια συναυλία ή αθλητική εκδήλωση ή να συναντήσετε μακρινούς φίλους σε αυτές τις εικονικές τοποθεσίες.

«Και νιώθεις σαν να είσαι πραγματικά σε μια συναυλία με το ζωντανό αστέρι ή ακόμα και ένα νεκρό αστέρι από το παρελθόν», λέει ο Howse.

Θα μπορούσατε επίσης να κάνετε μια «μικτή πραγματικότητα» στην οποία υπάρχουν μέρη του δικού σας περιβάλλοντος διαβίωσης, αλλά κάποιος έρχεται από άλλη χώρα και σας επισκέπτεται, εξήγησε ο Wood.

Μερικοί εθισμένοι στο metaverse υιοθετούν ήδη αυτή την ιδέα στις ιδέες τους για το ταξίδι στο χρόνο, την αστρική προβολή και την επαφή με άλλους κόσμους.

Άλλοι μιλούν για ανάπτυξη «πολλαπλών ταυτοτήτων».

Εξετάστε αυτήν την περιγραφή της δυνατότητας του μετασύμπαντος (metaverse) από μια ομάδα που ονομάζεται "MUA" ή "Metaverse Astral":

Metaverse αστρικό. Με τη συγχώνευση εικονικής πραγματικότητας, τεχνητής νοημοσύνης, blockchain και Starlink. Από τη μια πλευρά, αφήστε τους ανθρώπους να πάρουν το εισιτήριο για τον νέο κόσμο, να εμπλέξετε τους πάντες στην κατασκευή. Γίνεστε δημιουργοί, ανοίγετε τους δικούς σας ιδανικούς κόσμους. Από την άλλη πλευρά, βοηθά τους ανθρώπους να εξερευνήσουν πολλαπλές ταυτότητες και να απομονώσουν, να ενσωματώσουν και να βελτιστοποιήσουν κάθε ταυτότητα, ώστε να μεγιστοποιήσουν το νόημα της ζωής για τους ανθρώπους.

Σύμφωνα με τον Howse, είναι εύκολο να φανταστεί κανείς ότι ένας μελλοντικός Αντίχριστος, όπως περιγράφεται στο βιβλίο της Αποκάλυψης, θα μπορούσε να χρησιμοποιήσει αυτή την τεχνολογία για να διαφημιστεί.

«Λέει ότι θα βάλει μια φωτογραφία του στο ναό του Θεού και θα πει λόγια βλασφημίας εναντίον του ενός αληθινού Θεού», είπε ο Howse.

«Ναι, οι άνθρωποι θα πρέπει να παρακολουθούν το Facebook και τις εταιρείες παιχνιδιών», είπε ο Wood. «Θα είναι τεράστιο. Και πιστέψτε με, δισεκατομμύρια και δισεκατομμύρια θα τεθούν σε αυτήν την τεχνολογία τα επόμενα πέντε χρόνια».

πηγή 14-11-21

https://www.pravda-tv.com/2021/11/nwo-transhumanismus-betreten-sie-die-bizarre-welt-von-zuckerbergs-metaverse/

Δεν υπάρχουν σχόλια: