Παρασκευή, 7 Οκτωβρίου 2016

Vegan travel blogger ξεσπάει σε δάκρυα, όταν βλέπει πρόβατα να μεταφέρονται στο σφαγείο δια θαλάσσης, στη Νέα Ζηλανδία


Η βίγκαν χορτοφάγος Kristin Lajeunesse, ξέσπασε σε δάκρυα όταν είδε πρόβατα να διακινούνται στοιβαγμένα σε σκάφος, για  σφαγή,  όπως διηγήθηκε, ήταν η χειρότερη εντύπωση της για την «όμορφη» Νέα Ζηλανδία
Η Kristin Lajeunesse ("Vegan travel blogger" από τις ΗΠΑ) ταξίδευε με φέρι μποτ από το Picton στο Wellington της Νέας Ζηλανδίας και ήλπιζε ότι θα βιντεοσκοπήσει μερικά όμορφα πλάνα, όταν μύρισε τα "περιττώματα ζώων" στον αέρα. Περίεργη για την οσμή, αποφάσισε να ερευνήσει και κινήθηκε στο πίσω μέρος του σκάφους, όταν αντίκρισε τρομοκρατημένη τα στοιβαγμένα πρόβατα να μεταφέρονται δια θαλάσσης.
Η Kristin περιγράφει τη σκηνή σαν ένα σύνολο σκληρότητας που κατέστρεψε την ομορφιά του τοπίου.
Σταμάτησε να βιντεοσκοπεί, ο φακός της στράφηκε προς τα βουνά και είπε ότι το τοπίο, έμοιαζε τώρα "χωρίς νόημα"  
Η blogger έμεινε ακίνητη να παρακολουθεί το δυσάρεστο θέαμα, ανήμπορη να αλλάξει τη ρότα των γεγονότων και γεμάτη δυσάρεστα συναισθήματα.
Η Ms Lajeunesse ταξίδεψε στη Νέα Ζηλανδία, για να επισκεφθεί διάφορα εστιατόρια βίγκαν σε όλη τη χώρα και το ταξίδι της χρηματοδοτήθηκε από το Vegan Travel.
Το 2011, έκανε ένα παρόμοιο ταξίδι στις ΗΠΑ με ένα chevy van, μετά την παραίτηση από τη δουλειά της, στο  Vegan Weddings HQ.
Έχει περισσότερους από 105.000 Facebook οπαδούς στη σελίδα της Will Travel for Vegan Food.
Έχει ανεβάσει το βίντεο στη σελίδα της τη Δευτέρα και από τότε έχει προβληθεί πάνω από 350.000 φορές.
Φυσικά υπήρξαν επικριτές που της ζητούν να σκληρύνει περισσότερο συναισθηματικά, αφού οι εικόνες των προβάτων που ταξιδεύουν προς τη Μέση Ανατολή για τελετουργική σφαγή είναι πολύ χειρότερες.
πηγή 7-10-16
http://www.dailymail.co.uk/news/article-3826320/Vegan-travel-blogger-breaks-tears-seeing-sheep-New-Zealand-ferry-headed-

Δεν υπάρχουν σχόλια: