Τετάρτη, 12 Οκτωβρίου 2016

Η φάρσα με στολή μωβ δεινοσαύρου Barney, οδήγησε σε επέμβαση της πυροσβεστικής

ΗΠΑ, Αλαμπάμα, 15χρονο κορίτσι, εγκλωβίστηκε μέσα σε ένα τεράστιο κεφάλι καρναβαλίστικης στολής (μωβ δεινοσαύρου Barney costume) και χρειάστηκε να διασωθεί από την τοπική πυροσβεστική υπηρεσία.
Η 15χρονη Darby Risner από το  Trussville  (που είναι περίπου 15 μίλια βορειοανατολικά του Μπέρμιγχαμ)  ήθελε να φάρσα στους φίλους της, ντυμένη ως γιγαντιαίος  μωβ δεινόσαυρος Barney .
Ωστόσο, όταν προσπάθησε, κατάλαβε ότι, δεν μπορούσε να αφαιρέσει το τεράστιο μωβ κεφάλι.
Η 15χρονη χρειάστηκε τη βοήθεια  τριών πυροσβεστών για να αφαιρέσει το  κεφάλι Barney δεινοσαύρου, μέσα στο τμήμα της πυροσβεστικής υπηρεσίας (Trusville Fire Department )
Χρειάστηκε επάλειψη με βαζελίνη και αρκετή μυϊκή δύναμη από τους πυροσβέστες για να καταφέρουν να ελευθερώσουν την Darby,
Η 15χρονη είπε στο Al.com:"το κεφάλι μου εγκλωβίστηκε μέσα στο κεφάλι της στολής. ΄Ηταν σαν να παγιδεύτηκα σε ένα μικρό χώρο και ήταν αδύνατο να βγω έξω, είχα πανικοβληθεί"
 Η μητέρα της Audrey Shannon δήλωσε ότι, η κόρη της είχε βάλει στο μάτι τη στολή Barney δεινοσαύρου και προγραμμάτιζε να κάνει μια φάρσα στους φίλους της, την Κυριακή,  μετά την εκκλησία.  Μάλιστα, είπε:"θα πάω να τους τρομάξω όταν κατεβαίνουν"
«Φόρεσε το Barney κεφάλι και όταν κάθισε στον καναπέ για να  περιμένει τους φίλους της, το γιγαντιαίο μωβ κεφάλι γλίστρησε πάνω από τους ώμους της.
Τελικά, όταν  οι φίλοι της κατέβηκαν, σηκώθηκε και συνειδητοποίησε ότι η στολή είχε πέσει τόσο χαμηλά, που σφηνώθηκε επάνω της και δεν μπορούσε να τη βγάλει.
Πριν να καλέσουν την πυροσβεστική, ο αδελφός της Logan και οι φίλοι της  προσπάθησαν να την απεγκλωβίσουν, τραβώντας την από τα πόδια.
Ο Vince Bruno από την πυροσβεστική υπηρεσία, είπε στο NBC: "οι συνάδελφοί μου θεώρησαν αστείο το περιστατικό, είναι τόσο μικρούλα, που όταν σηκώσαμε το μωβ κεφάλι, αυτό την τράβηξε και τη σήκωσε ψηλά, πάνω από το έδαφος, χρειάστηκε να την τραβήξουμε από τα πόδια. 
Η Darby με τη βαζελίνη στους ώμους της, έμοιαζε σαν  λιγδωμένο γουρουνάκι που πάλευε να ελευθερωθεί"
Με τη  σκληρή προσπάθεια όλων, η Darby ξεκόλλησε από πάνω της το Barney κεφάλι και ένιωσε μια μεγάλη ανακούφιση.
πηγή
http://www.dailymail.co.uk/news/article-3654104/I-love-love-massive-head-Alabama-girl-15-rescued-fire-department-getting-stuck-inside-giant-Barney-costume.html Δεν υπάρχουν σχόλια: