Κυριακή, 23 Οκτωβρίου 2016

Νόμιζε ότι είχε πέτρα στα νεφρά αλλά ήταν έγκυος 9 μηνών


ΗΠΑ, Γεωργία,  η Stephanie Jaegers είχε έντονους πόνους στην κοιλιά, πήγε στο νοσοκομείο  γιατί νόμιζε ότι είχε πέτρες στα νεφρά, αλλά έφυγε με ένα νεογέννητο μωρό.
 Στο νοσοκομείο Piedmont Henry Hospital στο Stockridge, η Stephanie διαπίστωσε ότι ήταν 38 εβδομάδων έγκυος και οι γιατροί της είπαν ότι θα γεννήσει ένα μωρό, μέσα σε 30 λεπτά.
Ο σύζυγός της Michael Jaegers ήταν ιδιαίτερα σοκαρισμένος, διότι η Stephanie δεν εμφάνισε πρωινή ναυτία ή αύξηση του σωματικού βάρους της και είχε κανονικό εμμηνορροϊκό κύκλο.
Οι γονείς έχουν δύο μεγαλύτερους γιους ηλικίας 16 και 11 χρόνων και ένα δίχρονο κοριτσάκι που γεννήθηκε με δύσκολη εγκυμοσύνη -χρειάστηκε μετάγγιση αίματος- και οι γιατροί είπαν ότι θα είναι απίθανο να αποκτήσει άλλο παιδί. Στις αρχές της χρονιάς η Stephanie  είχε διαγνωστεί με πρόωρη εμμηνόπαυση.
Δύο εβδομάδες πριν  από τον απρόσμενο τοκετό της, η Stephanie είχε σπάσει τον αστράγαλό της και καθηλώθηκε στο κρεβάτι για να επουλωθεί το τραύμα. ΄Ηταν εντελώς ανυποψίαστη για την εγκυμοσύνη της και πήγε στο νοσοκομείο για να κάνει αξονική τομογραφία. Αλλά όταν ο γιατρός εξέτασε το στομάχι της, διέταξε να γίνει αμέσως υπέρηχος και έτσι άκουσαν τον ήχο της καρδιάς του εμβρύου. Το μωρό που ονομάζεται Shaun Jude Jaegers ήταν έτοιμο να φτάσει στον κόσμο και είχε θέση ισχιακής προβολής -βγήκε με τα πόδια και όχι με το κεφάλι-
Το υγιές αγοράκι γεννήθηκε τα μεσάνυχτα της Τετάρτης (έχει βάρος 7 pounds 3 oz  και μήκος 19 inches.)
Ο πατέρας Michael Jaegers είπε στο WXIA «Οι περισσότεροι γονείς έχουν εννέα μήνες για να προγραμματίσουν  μια τέτοια ευλογία, εμείς είχαμε μόνο μια ειδοποίηση πριν από 30 λεπτά.»
Η μητέρα Stephanie είπε στο Inside Edition «Έκλαιγα και ήμουν φοβισμένη, δεν υπάρχουν λόγια για να περιγράψεις τα συναισθήματα που συνδέονται με το γεγονός ότι αποκτάς ένα μωρό μέσα σε 30 λεπτά.»

Φίλοι και συγγενείς  συσπειρώθηκαν γύρω από την εξαμελή οικογένεια για να βοηθήσουν με την ξαφνική γέννηση του Shaun.
πηγή 22-10-16
http://www.dailymail.co.uk/news/article-3863470/Woman-delivers-surprise-baby-just-hours-thinking-kidney-stones.html


Δεν υπάρχουν σχόλια: