Παρασκευή, 21 Οκτωβρίου 2016

Δικαστήριο διέταξε να χτιστεί τοίχος, που κόβει στη μέση το σπίτι, ενός διαζευγμένου ζευγαριού

Μόσχα, στο ελίτ προάστιο Rublyovka, ένα ζευγάρι Ρώσων ζούσε σε ένα πολυτελές αρχοντικό αξίας
£ 2.000.000
Η 45χρονη Margarita Tsvitnenko και ο 52χρονος -πρώην στρατιωτικός- σύζυγός της Sergey, άρχισαν να έχουν διενέξεις και πήραν διαζύγιο.
ένας δικαστής διέταξε να χτιστεί ένας τοίχος από τσιμεντόλιθους, που θα χώριζε το αρχοντικό τους στη μέση.
Ο Sergey έκανε απιστίες και η Margarita "έκανε τα στραβά μάτια" για να μη χωρίσουν, αφού τον αγαπούσε και δεν ήθελε να χάσουν τον πατέρα τους, τα δυο έφηβα παιδιά τους.
΄Ομως μια μέρα, ο Sergey άφησε για τα καλά την οικογένειά του και ζήτησε διαζύγιο από τη Margarita.
Σύμφωνα με την ετυμηγορία του δικαστηρίου, η ακίνητη περιουσία της οικογένειας, έπρεπε να χωριστεί και να κατανεμηθεί εξίσου μεταξύ των συζύγων. Το κύριο περιουσιακό τους στοιχείο ήταν το αρχοντικό στο ελίτ προάστιο Rublyovka, έτσι, οι δυο σύζυγοι έγιναν συνιδιοκτήτες  με ποσοστό ιδιοκτησίας 50% έκαστος.
ένας ειδικός που όρισε το δικαστήριο επισκέφθηκε το σπίτι και έκανε τις απαραίτητες μετρήσεις για οριστεί πως θα χωριστούν τα δωμάτια.
Η σκάλα για το δεύτερο όροφο, όπου ο κάθε σύζυγος έχει δωμάτια, βρίσκεται στην πλευρά του Sergey. Το δικαστήριο έκρινε ότι η Margarita έπρεπε να χτίσει τη δική της σκάλα για τον επάνω όροφο. Ωστόσο επειδή δεν είχε χρήματα για να κάνει αμέσως αυτή την προσθήκη με το σωστό τρόπο, έκανε έφεση και ζήτησε αναβολή, μέχρι τις 7 Μαρτίου 2017.
οι οικοδόμοι αγνόησαν τη δικαστική απόφαση που της έδινε περισσότερο χρόνο και ένα πρωινό μπλόκαραν ξαφνικά τις πόρτες και έχτισαν έναν τοίχο από τσιμεντόλιθους, που έκανε αδύνατη την πρόσβαση της γυναίκας και των δυο έφηβων παιδιών της,  στους δύο τελευταίους ορόφους της πολυτελούς κατοικίας.
όπως είπε : "το δικαστήριο έκρινε ότι ο πρώην σύζυγός μου, ήταν ελεύθερος να κάνει ό, τι θέλει στο μισό από το σπίτι"
εκείνη την εφιαλτική μέρα που έχτισαν τον τοίχο, η Margarita με τον 12χρονο γιο της και την έφηβη κόρη της, βρισκόταν κάτω, αλλά μια φίλη της κοιμόταν σε ένα από τα υπνοδωμάτια στον επάνω όροφο.
Η φίλη της δεν μπορούσε να κατέβει κάτω, παγιδεύτηκε εκεί για αρκετές ώρες αφού ήταν πολύ επικίνδυνο, λόγω ύψους να πηδήξει κάτω.
Η Margarita κάλεσε την αστυνομία. Η αστυνομία κάλεσε τις υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης και έφεραν μια μεγάλη σκάλα. Έτσι, μετά από πολύωρη ταλαιπωρία, η φίλη της κατάφερε να κατέβει και να βγει έξω.
Στη φωτογραφία, το ζευγάρι απεικονίζεται σε πιο ευτυχισμένες στιγμές,  ένας λογιστής είπε ότι, είχαν δημιουργήσει μια προσοδοφόρα επιχείρηση μαζί, πριν να επιδεινωθούν οι σχέσεις τους.
Τώρα χρειάζεται ένα νέο δικαστήριο για να ανακτήσει την πρόσβαση στη σκάλα που βρίσκεται στην πλευρά του πρώην συζύγου της. Επιπλέον δεν έχει χρήματα για να κατασκευάσει μια νέα σκάλα στη δική της πλευρά.
όπως είπε: «Έχω πάει στο δικαστήριο τόσες πολλές φορές που αισθάνομαι σαν να είναι δεύτερη δουλειά μου»
πηγή 21-10-16


Δεν υπάρχουν σχόλια: