Κυριακή, 16 Οκτωβρίου 2016

Κολυμβητήριο για σκύλους και ιδιοκτήτες ζώων, στην ΚίναDog swimming στην Κίνα,  παιχνίδι και άσκηση για σκύλους-δελφίνια σε ένα σύγχρονο κλειστό κολυμβητήριο της Κίνας με ειδικά διαμορφωμένες πισίνες για σκύλους.
το κολυμβητήριο για σκύλους άνοιξε πρόσφατα στην πόλη Τσενγκντού (Chengdu) στην επαρχία Σιτσουάν (Sichuan) της Κίνας.
στις πισίνες, τα σκυλάκια μπορούν να κολυμπήσουν όσο θέλουν, μαζί με τους ιδιοκτήτες τους.
στην πόλη Chengdu, όπου το καλοκαίρι οι θερμοκρασίες φτάνουν κοντά στο 40 βαθμούς Κελσίου, ο δαιμόνιος επιχειρηματίας Li Linjun, είχε την έμπνευση να δημιουργήσει αυτές τις εγκαταστάσεις, για τον καλύτερο φίλο του ανθρώπου.
Σύμφωνα με την People's Daily Online, η ιδέα της πισίνας έγινε ιδιαίτερα δημοφιλής και οι μελλοντικοί κολυμβητές πρέπει μόνο να κάνουν κράτηση, πριν από την επίσκεψή τους στο χώρο.
Στο εσωτερικό της εγκατάστασης,  υπάρχουν παιχνίδια και σανίδες κατάδυσης που επιτρέπουν στους ιδιοκτήτες και τα κατοικίδια ζώα τους να ξεφύγουν από το ζεστό καιρό και να διασκεδάσουν.
τα περισσότερα σκυλιά αγαπούν να πλατσουρίζουν μέσα σε λακκούβες με νερό και μετά να πιτσιλίζουν με λάσπη τους ιδιοκτήτες τους.
Ο ιδιοκτήτης της πισίνας Li Linjun, εμπνεύστηκε την ιδέα για αυτή την επιχείρηση, από το δικό του σκύλο Rock. Προηγουμένως διατηρούσε μια προσωπική πισίνα για να μπορεί να παίζει ο Rock.
Για τα πιο τολμηρά κατοικίδια ζώα, υπάρχει βατήρας, σανίδες του surf και  μια ποικιλία από διαφορετικά παιχνίδια (μπάλες, ιστιοσανίδες κ.ά)
Οι σκύλοι που δεν επιθυμούν να κολυμπήσουν, μπορούν να δανειστούν τα ειδικά προσαρμοσμένα σωσίβια (γιλέκα ζωής )
 στις πισίνες το μέγεθος μετράει:  η είσοδος για το κάθε σκυλί είναι ανάλογη με το μέγεθός του, το μήκος της τρίχας του και τη φυλή του, αλλά κατά μέσο όρο, είναι ρυθμισμένη στα 90 γιουάν (£ 10,35)
Υπάρχουν δύο πισίνες για διαφορετικού μεγέθους σκυλιά.(μια μεγάλου βάθους 2ft7in και μια μικρότερη 1ft7in)
Τα σκυλιά για να έχουν δυνατότητα πρόσβασης στην πισίνα, ελέγχονται για ακάρεα, ασθένειες του δέρματος, αλλά και τυχόν τραυματισμούς. Στα ζώα γίνονται όλοι οι απαραίτητοι υγειονομικοί έλεγχοι.
Το νερό της πισίνας φιλτράρεται από τη βρύση. Ειδικός εξοπλισμός χρησιμοποιείται για τη δοκιμή του pH του νερού κάθε μέρα για να βεβαιωθούν ότι δεν υπάρχουν προσμείξεις.
Η υγιεινή είναι πολύ σημαντική και οι πισίνες καθαρίζονται καθημερινά.
Οι εγκαταστάσεις προσφέρουν ιδανικό χώρο χαλάρωσης για τους ιδιοκτήτες των σκύλων
στις εικόνες τα  κατοικίδια μοιάζουν κάπως δυσαρεστημένα αλλά οι ιδιοκτήτες τους είναι πολύ χαρούμενοι.
(στη φωτο, η κολυμβήτρια Miaopai (το ψευδώνυμο του χρήστη είναι Michelle_snow)  έχει ήδη επισκεφθεί την πισίνα με το κατοικίδιό της)
πηγή 19-8-16Δεν υπάρχουν σχόλια: