Τετάρτη, 11 Μαΐου 2016

Παιδόφιλος αποκαλύφθηκε από την οργάνωση Dark Justice στην Αγγλία

Αγγλία,περιοχή Blyth, Northumberland,   ο 25χρονος παιδόφιλος Adam Bushell,  πίστευε ότι συνομιλούσε online με μια 13χρονη μαθήτρια -μάλιστα κανόνισε να συναντηθεί μαζί της,
αλλά στην πραγματικότητα επικοινωνούσε με  μέλη της Dark Justice (μια ανώνυμη ομάδα που έχει συσταθεί για να παγιδεύσει διεστραμμένους παιδόφιλους)
Μέλη της ομάδας Dark Justice παραμόνευαν online τον Bushell και τον περίμεναν με αστυνομικούς, στο σημείο που κανόνισε να συναντήσει την ανήλικη μαθήτρια (
στο Westmoreland Road, Newcastle) Ο Bushell, ένας ντελιβεράς πίτσας και πολυτεχνίτης, συνελήφθη και παραδέχτηκε ότι προσπάθησε να αποπλανήσει ένα παιδί με σκοπό τη σεξουαλική του εκμετάλλευση.
Προηγουμένως ο 25χρονος καταδικάστηκε για την σεξουαλική επίθεση σε ετοιμόγεννη γυναίκα που της κάλυψε το στόμα με κολλητική ταινία, επίσης στο παρελθόν του, υπάρχει και άλλο σεξουαλικό αδίκημα για σεξ με ανήλικο κορίτσι.
Ο δικαστής Tim Gittins είπε ότι ήταν σαφής η πρόθεση του Bushell να έχει διεισδυτική σεξουαλική επαφή με το 13χρονο κορίτσι, για το σκοπό αυτό συνομιλούσεμαζί του online,  ζήτησε γυμνές φωτογραφίες του και του έστειλε ημίγυμνες (shirtless) δικές του, άρχισε μάλιστα να ανταλάσσει προσωπικά μηνύματα ( Whatsapp) με την ανήλικη.
Ωστόσο η "online 13χρονη" αποδείχτηκε ότι ήταν ένα μέλος της οργάνωσης Dark Justice, που είχε δημιουργήσει έναν εικονικό λογαριασμό για να εντοπίζει παιδεραστές.
Ο Bushell 
(που μένει στη διεύθυνση Holy Stone Avenue, Blyth, Northumberland) καταδικάστηκε σε 16 μήνες φυλάκιση για το αυτό το αδίκημα, οφείλει να συμμορφωθεί με το "sexual harm prevention order", τον κατέγραψαν στους δράστες σεξουαλικών αδικημάτων για τα επόμενα δέκα χρόνια και πλέον ανέβαλλε τα σχέδια του για την τέλεση γάμου με τη σύντροφό του.
***Dark Justice (Founded on October 6, 2014), is a two-man operation based in Newcastle upon Tyne.πηγή 11-5-16
http://www.dailymail.co.uk/news/article-3585272/Paedophile-previous-caution-underage-sex-snared-vigilante-group-went-meet-13-year-old-schoolgirl-grooming-online.htmlΔεν υπάρχουν σχόλια: