Τρίτη, 3 Μαΐου 2016

Σιαμαίες Κινέζες σαύρες γευματίζουν σε απόλυτο συγχρονισμό

Κίνα, σιαμαίες σαύρες ενωμένες στο κάτω μέρος του σώματός τους, απολαμβάνουν το δείπνο τους, που περιλαμβάνει ονισκίδες (woodlices) - ή κατσαρίδες Αργεντινής (Blaptica dubia)- με τέλειο συγχρονισμό στη λήψη και στο μάσημα της τροφής, στα δύο κεφάλια τους.

Την καταπληκτική στιγμή που οι σιαμαίες δίδυμες (Conjoined twins ) σαύρες αγωνίζονται την ίδια ακριβώς στιγμή να συλλάβουν με τη γλώσσα τους και να καταβροχθίσουν τη λεία τους, βιντεοσκόπησε το κατάστημα ερπετών GoodShop GS και το βίντεο έχει προβληθεί πάνω από τρία εκατομμύρια φορές στο Facebook.

Ορισμένοι σχολιαστές λένε ότι οι σιαμαίες (ή η δικέφαλη σαύρα) είναι χαριτωμένες, ενώ άλλοι τις βρίσκουν ανατριχιαστικές.
Η Kim Simmons εικάζει ότι η μία σαύρα είναι πιο ισχυρή από ό, τι η άλλη, και λέει: «Πω πω, μπορείς πραγματικά να πεις ποια είναι η πιο κυρίαρχη. Είναι πολύ πιο παχιά. »
ένας άλλος σχολιαστής ρωτάει "γιατί τόσες μεταλλάξεις προκύπτουν στον ασιατικό κόσμο?" "και πάντα τα ζώα φαίνονται πολύ πεινασμένα..."
πηγή  2-5-16
http://www.dailymail.co.uk/news/article-3570016/Creepy-moment-two-headed-lizard-feeds-mouths-time-picks-woodlice-dinner.html

Δεν υπάρχουν σχόλια: