Πέμπτη, 5 Μαΐου 2016

Ελάφι παγιδεύτηκε στο γλόμπο ενός φανοστάτη


ΗΠΑ, Νέα Υόρκη, Suffolk County  (περιοχή Centereach on Long Island),  ένα ελάφι παγιδεύτηκε στο γλόμπο ενός φανοστάτη.  Το κεφάλι του χώθηκε και κόλλησε  μέσα στο γλόμπο.
 Αμέσως κλήθηκε ο  Environmental Conservation Officer, Jeff Hull   (για τη διατήρηση της φύσης)   ο Officer Hull εντόπισε το ζώο -20 χιλιόμετρα από το δρόμο, σε περιοχή που έγιναν έργα οικιστικής ανάπτυξης-  και προσπάθησε να το ελευθερώσει, αλλά ο υγρός γλόμπος γλίστρησε από τα χέρια του.
Στη συνέχεια το ελάφι, ανίκανο να δει, έτρεξε, σκόνταψε πάνω σε ένα πεσμένο δενδρο που βρισκόταν εκεί κοντά και έπεσε κάτω. Τότε ο Officer, Jeff Hull έριξε επάνω του το παλτό του και το άρπαξε με τα δυο του χέρια. Το ελάφι κλώτσησε, πάλεψε να βγάλει το κεφάλι του από το γλόμπο και ελευθερώθηκε
Ο ECO Hull έμεινε με μερικές μελανιές αλλά ικανοποιημένος από το καλό τέλος της διάσωσης, και δημοσίευσε την ιστορία του στη Facebook page, της περιβαλλοντικής οργάνωσης.
πηγή 5-5-16
http://www.dailymail.co.uk/news/article-3574458/Now-S-deer-headlight-Conservation-cop-saves-animal-getting-head-stuck-light-globe.html

Δεν υπάρχουν σχόλια: