Τρίτη, 7 Ιουλίου 2015

Κρεβάτια μινιατούρες για τις γατούλες μας, πωλούνται από το ΙΚΕΑ

Χαριτωμένα κρεβάτια μινιατούρες, ντυμένα με κομψά κλινοσκεπάσματα υψηλής ποιότητας, προσφέρουν έναν άνετο ύπνο στα κατοικίδιά μας.

Τα κρεβατάκια σχεδιάστηκαν για κουκλόσπιτα και πωλούνται μόλις £ 16 λίρες Αγγλίας (11,4 ευρώ) από το ΙΚΕΑ.
Η τρέλα ξεκίνησε από την Ιαπωνία αλλά διαδόθηκε σε όλο τον κόσμο.
Tο pint-sized κρεβατάκι είναι τέλειο (Purr-fect) για ένα catnap
Ιδιοκτήτες (cat owners) φωτογράφισαν τις αξιολάτρευτες γάτες τους, να κοιμούνται στα κρεβάτια-μινιατούρες –που άλλωστε σχεδιάστηκαν για κούκλες-

Τα κατοικίδια αιλουροειδή σε όλο τον κόσμο, εκτόπισαν τις κούκλες από τα μίνι κρεβάτια τους, ώστε να κοιμούνται εκείνα στη θέση τους. στα μικρά κρεβατάκια τους, έχουν μια «οχύρωση» για να νιώθουν ασφαλή και να κοιμούνται πολύ και βαθιά κατά τη διάρκεια της μέρας.

Στα κρεβατάκια που προορίζονταν για παιδικά παιχνίδια, οι γατούλες βολεύονται και χαλαρώνουν απίστευτα κάτω από τις χαριτωμένες κουβερτούλες τους.
Μια σειρά από εικόνες, αποδεικνύει πόσο άνετα νιώθουν οι ψιψίνες στα κρεβατάκια τους που είναι περίπου μισό μέτρο και διαθέτουν κλινοσκεπάσματα με εξαιρετικά σχέδια και χρώματα.

Η τιγρέ γατούλα κοιμάται ανάσκελα πάνω στην καρό (άσπρο-μαύρο) κουβερτούλα της.
Μια λευκή γατούλα κοιμάται στο λευκό κρεβάτι της που είναι ασορτί με τη γούνα της, ενώ μια άλλη απολαμβάνει τη ζεστασιά της παπλωματοθήκης.
μίνι κρεβάτια κουκέτες για τρεις γατούλες, που οι ίδιες επιλέγουν ποιο από τα τρία κρεβατάκια θα γίνει δικό τους.
και βέβαια, όταν η γάτα μοιράζεται την κουκέτα για δύο, με έναν σκύλο, εκείνη κοιμάται στο

επάνω!

πηγή 6-7-15
http://www.dailymail.co.uk/news/article-3150915/Purr-fect-catnap-Owners-snap-cute-pictures-moggies-sleeping-miniature-beds-dolls.html


σχόλιο αναγνώστη   πολύ χαριτωμένο αλλά…οι 4 γάτες μου προτιμούν ένα king size κρεβάτι και εμένα με σπρώχνουν έξω από αυτό!
Δεν υπάρχουν σχόλια: