Σάββατο, 18 Ιουλίου 2015

Κατσίκα πιάνει τον ταύρο από τα κέραταΑτρόμητη κατσίκα έπιασε κυριολεκτικά τον ταύρο από τα κέρατα, αφού συγκρούσθηκε αρκετές φορές  «head-to-head» με έναν ταύρο δεκαπλάσιο σε μέγεθος από εκείνη και κέρδισε.
Σε ένα βίντεο που συνέλαβε την επική μάχη  «Δαβίδ εναντίον Γολιάθ», το μικροσκοπικό ζώο αντιμετωπίζει και δίνει ένα μάθημα στο τεράστιο πλάσμα, στην άκρη του δρόμου.
Το ενός λεπτού βίντεο, πιστεύεται ότι γυρίστηκε στην Ινδία, όπου οι αγελάδες και οι ταύροι είναι ζώα ιερά που τυγχάνουν σεβασμού και θρησκευτικής λατρείας από τον Ινδουιστικό πληθυσμό της χώρας.
Η θαρραλέα κατσίκα φαίνεται ότι ανάγκασε τον ταύρο να οπισθοχωρήσει, πριν εκείνος της ρίξει δύο δυνατές κουτουλιές με τα κέρατά του.
Η γκριζόλευκη κατσίκα αρνήθηκε να υποχωρήσει και επανήλθε με εκδικητική διάθεση για να συνεχίσει την επίθεση της.
Η μάχη ανάμεσά τους αποδεικνύει τελικά, ότι το μέγεθος δεν έχει σημασία, αφού στο τέλος  ο
ταύρος παραδίνεται και υποχωρεί δειλά και διστακτικά με την ουρά στα σκέλια.
Καθώς το ζευγάρι συνεχίζει τον αγώνα του, πολλά άτομα στο παρασκήνιο φαίνονται ατάραχα από τη μάχη που εκτυλίσσεται μπροστά τους.
Αλλά οι online θεατές του βίντεο, εντυπωσιάστηκαν περισσότερο και σχολίασαν πως ««Δεν είναι το μέγεθος της κατσίκας που εντυπωσιάζει στον αγώνα, αλλά είναι το μέγεθος του αγώνα της κατσίκας!»
Κάποιος αστειεύτηκε με το σχόλιο «η βία προκαλεί πάντα απέχθεια, δεν μπορούμε απλά, να ζήσουμε όλοι μαζί ?»
πηγή 6-7-15

εμείς εντυπωσιαστήκαμε από την ευγενή άμιλλα των πανέμορφων ζώων που αγωνίστηκαν (ή έπαιξαν μαζί) χωρίς να τραυματίσει το ένα το άλλο.
Δεν υπάρχουν σχόλια: