Παρασκευή, 20 Μαρτίου 2015

ΒΡΕΦΟΣ ΚΑΤΕΛΗΞΕ από ΔΑΓΚΩΜΑ ΑΡΟΥΡΑΙΟΥ που ΑΝΑΠΑΡΑΓΟΝΤΑΝ για ΤΡΟΦΗ ΚΑΤΟΙΚΙΔΙΩΝ ΦΙΔΙΩΝΗΠΑ, Πενσυλβάνια,  Dillsburg, βρέφος επτά μηνών έχασε τη ζωή του, από δάγκωμα αρουραίου. Ο μικρός  Landon Kreitz, γιος του Justin Kreitz και της Rachel Frye,  μεταφέρθηκε στα επείγοντα του νοσοκομείου Holy Street Hospital  με υψηλό πυρετό και εξάνθημα.
Μετά την ιατρική περίθαλψη πήρε εξιτήριο, αλλά δύο μέρες αργότερα, το βρέφος σε ληθαργική κατάσταση από τον υψηλό πυρετό, επέστρεψε στην εντατική μονάδα του νοσοκομείου, όπου και κατέληξε (την
1η  Ιανουαρίου του 2014)

Ο ιατροδικαστής Charlie Hall της Cumberland County ανακοίνωσε ότι το βρέφος πέθανε από μηνιγγίτιδα και μυοκαρδίτιδα από δάγκωμα αρουραίου (στο δάχτυλο -δείκτη- του δεξιού χεριού του)
Σύμφωνα με το Αμερικανικό Κέντρο Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων (US Centers for Disease Control) ο πυρετός από το δάγκωμα του αρουραίου, οφείλεται σε μολυσματική ασθένεια (από δύο διαφορετικά μολυσματικά βακτήρια)
Οι γονείς του βρέφους  είχαν πολλά κατοικίδια φίδια (κυρίως του είδους rat snakes)  στο σπίτι τους (στο δρόμο - 500 block -της νότιας Βαλτιμόρης στο Dillsburg)  και για να εξασφαλίζουν την τροφή των φιδιών τους, έκαναν εκτροφή και αναπαραγωγή αρουραίων.

Το PennLive.com  ανέφερε ότι, όταν o  ιατροδικαστής (chief deputy) Matt Stoner κάλεσε την 21χρονη μητέρα του βρέφους Rachel Frye για να της ανακοινώσει την αιτία θανάτου του γιου της, η αντίδραση της γυναίκας ήταν απότομη και περίεργη.
Η
Rachel απέφυγε να πει λεπτομέρειες για το τραγικό περιστατικό,  έτσι δεν έγινε σαφές εάν ο αρουραίος βρισκόταν μέσα στο κλουβί του και εάν το μωρό είχε επίβλεψη όταν δέχτηκε την επίθεση του αρουραίου.
Ο
Matt Stoner σε σύντομη τηλεφωνική συνέντευξη με την Daily Mail δήλωσε ότι, από όσο μπορεί να θυμηθεί,  αυτή ήταν η πρώτη περίπτωση θανάτου από δάγκωμα αρουραίου στην περιοχή του.
Δεν αποκλείεται μάλιστα, να απαγγελθούν κατηγορίες ανάλογες με την έκβαση της έρευνας.

η εκδίκηση του αρουραίου?
πηγή 19-3-15


Δεν υπάρχουν σχόλια: