Τρίτη, 12 Αυγούστου 2014

οι ΔΙΔΥΜΕΣ ΣΙΑΜΑΙΕΣ βρήκαν έναν ΣΥΝΤΡΟΦΟ ΖΩΗΣ στην ΙΝΔΙΑ


Ινδία, οι 45χρονες δίδυμες σιαμαίες Lonely Ganga και Jamuna Mondal γνωστές ως Spider Sisters αντιμετώπισαν την απόρριψη σε όλη τους τη ζωή λόγω της ασυνήθιστης εμφάνισής τους.
Οι δίδυμες γεννήθηκαν κοντά στην Καλκούτα ( Δυτική Βεγγάλη). Για να ζήσουν εργάζονται στο περιοδεύον τσίρκο "Dreamland Circus" στην Ινδία και παίρνουν μεροκάματο £ 25 κάθε βράδυ.

Πριν από 7 μήνες γνώρισαν τυχαία τον 36χρονο δάσκαλο Jasimuddin Ahmad, όταν εκείνος πήγε στο τσίρκο για να εργαστεί περιστασιακά, ως ηχολήπτης και από τότε, οι τρεις τους έγιναν αχώριστοι και ευτυχισμένοι όσο ποτέ.
Η Lonely Ganga που μοιράζεται με την αδελφή της Jamuna Mondal τρία πόδια και τέσσερα χέρια, λέει ότι, τώρα μοιράζεται μαζί της και έναν άνδρα που τις αγαπάει αληθινά, από καρδιάς.

Οι τρεις τους ζουν μαζί σε ένα χωριό κοντά στην Καλκούτα, ο Ahmad εργάζεται στο σχολείο του χωριού, αλλά το βράδυ συνοδεύει τις δίδυμες σιαμαίες στις παραστάσεις του τσίρκο.
το βράδυ, κάθονται μαζί στη βεράντα, μοιράζονται ένα γεύμα και μιλούν για τη ζωή τους, για τις λύπες και τις χαρές τους, συχνά μέχρι τις 4.00 το πρωί.
Στη σχέση τους υπάρχει οικειότητα, αγάπη, διασκέδαση και κυρίως συντροφικότητα.
Λόγω του ότι ζουν σε συντηρητική κουλτούρα, οι δίδυμες είναι αρκετά ντροπαλές για να μιλούν για τη ζωή τους, ωστόσο λένε ότι είναι ευτυχισμένες και θέλουν να περάσουν το υπόλοιπο της

ζωής τους με αυτόν τον άνδρα.  Εάν ο Ahmad τις εγκαταλείψει, οι σιαμαίες αδελφές δεν θα έχουν κανέναν άνθρωπο για να στηριχτούν.

πηγή 4-7-14

http://www.dailymail.co.uk/news/article-2680587/It-love-sight-Lonely-Indian-conjoined-twins-45-finally-love-man-working-travelling-circus.html#ixzz3A8K3vBj8

Δεν υπάρχουν σχόλια: