Τετάρτη, 13 Αυγούστου 2014

ΜΑΝΙΚΙΟΥΡ με ΣΤΡΑΣ για ΝΥΧΙΑ 36 εκατοστών στις ΗΠΑΗΠΑ,  New Jersey, περιοχή Perth Amboy.    Η 54χρονη Larue Drummond μεγαλώνει τα νύχια της εδώ και οκτώ χρόνια, έτσι σήμερα ξεπερνούν τις 14 ίντσες (36 cm) 
 H Larue Drummond που είναι μητέρα τεσσάρων παιδιών ξόδεψε  £ 10,000 για να κάνει μανικιούρ, και να έχει μακριά, ζωγραφισμένα και στολισμένα με στρας νύχια.  
 H Larue αποκαλεί τα νύχια «μωρά» της και έδωσε στο μεγαλύτερο νύχι –του δείκτη-της το όνομα  « Miss Attitude» γιατί συστρέφεται προς τα πάνω.

H Larue  «έτρωγε» τα νύχια της μέχρι να ματώσουν, όταν ήταν παιδί.   όταν ήταν 13 χρόνων συνάντησε μια γυναίκα με μακριά νύχια στο σούπερ μάρκετ. Την πλησίασε και της μίλησε, τότε, η γυναίκα με τα μακριά νύχια της είπε  «αν φροντίσεις τα νύχια σου, μετά εκείνα θα φροντίσουν για σένα»
H Larue  από εκείνη τη στιγμή άφησε τα νύχια της να μεγαλώσουν και τα περιποιείται με επιμονή, μπορεί να χρειαστούν ακόμη και 12 ώρες για να βάλει βερνίκι και στρας.
αυτό προσελκύει την προσοχή των άλλων ανθρώπων που τη ρωτούν πως διαχειρίζεται τις καθημερινές εργασίες με τα 14-ιντσών νύχια της.
Η  Larue πρόθυμα απαντάει πως «αν έσπαζε ένα νύχι, θα ένιωθα πένθος, τα νύχια μου είναι τα μωρά μου»
Η  Larue που έχει οκτώ εγγόνια, εργάζεται σαν νταντά με μερική απασχόληση και επιμένει ότι τα μεγάλα νύχια της δεν επηρεάζουν την εργασία της. Τα παιδιά ενθουσιάζονται με τα νύχια της, αλλά πρέπει πάντα να προσέχει μήπως «σπάσουν»
οι κόρες της τη βοηθούν για να δέσει τα κορδόνια της ή να φορέσει τα κοσμήματά της.  Η ίδια ονειρεύεται να φτάσουν τα νύχια της τις 21 ίντσες.
Τα νύχια της δεν έχουν όλα το ίδιο μήκος, αφού στη διάρκεια των ετών παρουσιάζουν μια παράξενη φθορά (odd breakage) αλλά αυτό τα κάνει να έχουν το καθένα έναν ιδιαίτερο χαρακτήρα.
Τα παιδιά της ( ο 40χρονος Terrance, η 34χρονη Kahlilah, η 32χρονη Tashana, και η 28χρονη Venitta) υποστηρίζουν πλήρως το μοναδικό στυλ της μητέρας τους, τη θαυμάζουν και λένε ότι τα ίδια δεν έχουν υπομονή για να καταφέρουν κάτι ανάλογο.
Η  Larue περνάει έως και 12 ώρες στο σαλόνι ομορφιάς της ειδικής μανικιουρίστας Maria Ortiz για να καλύψει με βερνίκια, στρας και πολύχρωμα εντυπωσιακά σχέδια, τα μακριά νύχια της.
Πηγή 12-8-14
http://www.dailymail.co.uk/news/article-2722860/Shes-got-nailed-Chronic-nail-biter-overcomes-habit-eight-years-growing-talons-incredible-14-INCHES.html

Δεν υπάρχουν σχόλια: