Κυριακή, 29 Απριλίου 2012

Οχετός βόθρου εναντίον του Α/ΓΕΕΘΑ από το DefenceNet ...Γιατί τι σας έκοψε ;

Διαβάζω το δήθεν σοβαρό defencenet.gr  και δεν πιστεύω στα μάτια μου ! ...Φανταστείτε  το φαγοπότι που έπεφτε στο ΓΕΕΘΑ  ! 
Διαβάστε τι γράφει το δήθεν ''σοβαρό και εξειδικευμένο site '' εναντίον του Αρχηγού των Ενόπλων Δυνάμεων  της Ελλάδος !''Μία απορία: Ειδικά αυτός ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ πότε εργάζεται για το στράτευμα; Γιατί και στην τουαλέτα να πάει ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Δ.Αβραμόπουλος, τον ακολουθεί (ίσως για να του κόβει το χαρτί). Με αυτή την ηγεσία θα αντιπαρατεθούμε την Τουρκία στην Α.Μεσόγειο, τώρα που ξεκινάνε τα όργανα; 
Tμήμα ειδήσεων defencenet.gr''

Αν λέμε αν κάτι έχεις εναντίον του Α/ΓΕΕΘΑ Στρατηγού Κωσταράκου μπορείς να τον κατηγορήσεις για την πολλή δουλειά που κάνει ,όχι τώρα σαν Αρχηγός αλλά από νεαρός Αξιωματικός ! Επίσης ποτέ ο Κωσταράκος δεν ξεχώριζε τους Αξιωματικούς ...Ποτέ  !

Καράφλα μπορεί να θέλεις Αρχηγό τον Καρ@@@@@α  για να πουλήσεις την πραμάτεια σου αλλά ο Σαλονικιός δεν παίζεται  και σούκοψε το βήχα ! 

Να εύχεσαι μόνο  σε μια κρίση να έχεις τον Κωσταράκο Αρχηγό και όχι τα αρχίδια του Καρ@@@@@α ....Γιατί τότε ούτε η Πόρσε θα σε σώσει από την τρεχάλα !!!
Όχι να μην νομίζεις ότι τρώμε κουτόχορτο ... Τα  δε Ρώσικα φουσκωτά που σου μείνανε  να βάλεις εκεί που ξέρεις !
 
trikalagr

Δεν υπάρχουν σχόλια: