Δευτέρα, 30 Απριλίου 2012

Παρέμβαση των Γιατρών Χωρίς Σύνορα να σταματήσουν οι υγειονομικοί ελέγχοι στους ΛΑΘΡΟμετανάστες,την στιγμή που ιερόδουλη σκόρπισε τον θάνατο εν γνώση της..

Μπροστά στην ψευτοπροοδευτική ιδεολογία τους και την λαθρολαγνεία που τους διακατέχει δεν δίνουν δεκάρα για τους Έλληνες...
Την ίδια ώρα που η αστυνομία με την ΚΕΕΛΠΝΟ σταμάτησε ένα και μόνο άτομο που γνώριζε το πρόβλημα της αλλά συνέχιζε να μεταδίδει τον ιο του AIDS σε άγνωστο ακόμα αριθμό ατόμων,τα οποία με τη σειρά τους (αν δεν είχε επέμβει το κλιμάκιο αστυνομίας και γιατρών να σταματήσει τη δράση της) θα συνέχιζαν να μεταδίδουν την θανατηφόρα ασθένεια και σε άλλα ανυποψίαστα άτομα.

Δείτε την ανακοίνωση τους...


 Την έντονη αντίδραση των Γιατρών Χωρίς Σύνορα έχουν προκαλέσει οι υγειονομικοί έλεγχοι που γίνονται σε μετανάστες, στο πλαίσιο των επιχειρήσεων της ΕΛ.ΑΣ.

«Η δημόσια υγεία δεν διασφαλίζεται με αστυνομικού τύπου υγειονομικούς ελέγχους και με την καλλιέργεια κλίματος εκφοβισμού γύρω από «υγειονομικές βόμβες», δηλώνει η διευθύντρια του ελληνικού τμήματος των Γιατρών Χωρίς Σύνορα, Ρεβέκα Παπαδοπούλου.

Οι Γιατροί Χωρίς Σύνορα επισημαίνουν ότι τέτοιου είδους επιχειρήσεις μπορούν να προκαλέσουν μόνο τον φόβο των ανθρώπων που στοχοποιούν και ως εκ τούτου να τους κάνουν να «κρυφτούν» ακόμη και αν αντιμετωπίζουν κάποιο πρόβλημα υγείας, αντί να αναζητήσουν την αναγκαία ιατρική περίθαλψη στις δομές υγείας.

Σύμφωνα με ιατρικά στοιχεία των Γιατρών Χωρίς Σύνορα, πάνω από το 60% των ιατρικών προβλημάτων που παρουσιάζουν οι κρατούμενοι μετανάστες προκαλούνται ή είναι άμεσα συνδεδεμένα με τις άθλιες συνθήκες κράτησής τους.

Τα σχόλια δικά σας...
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: