Μεγάλη σημασία δίνουν στη Νέα Δημοκρατία στην αποψινή συγκέντρωση του Αντώνη Σαμαρά στο Ηράκλειο. Ο πρόεδρος του κόμματος θα βρεθεί στην Κρήτη μια εβδομάδα πριν από την αναμέτρηση της επόμενης Κυριακής, με την Συγγρού να επιθυμεί μια μεγάλη συγκέντρωση, ώστε να σταλεί μήνυμα σε όλη τη χώρα από την περιφέρεια-κάστρο του ΠΑΣΟΚ.

Στη Νέα Δημοκρατία, τόσο σε τοπικό όσο και σε κεντρικό επίπεδο αισιοδοξούν ότι η αποψινή συγκέντρωση στο κλειστό γυμναστήριο του Λίντο στις 8 το βράδυ θα είναι μεγαλύτερη από την αντίστοιχη του ΠΑΣΟΚ, ενώ θέλουν να δώσουν ένα δυναμικό τόνο μέσα από την νεολαία του κόμματος και κυρίως την τηλεοπτική κάλυψη της ομιλίας του Αντώνη Σαμαρά.

Σε επιφυλακή έχουν τεθεί από νωρίς το πρωί οι αστυνομικές δυνάμεις στο Ηράκλειο Κρήτης.
Ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Αντώνης Σαμαράς, θα μιλήσει το απόγευμα, στο κλειστό γυμναστήριο του Λίντο. Τόσο η τοπική αστυνομία, όσο και τα στελέχη του κόμματος, επιθυμούν να μην υπάρξουν παρατράγουδα από »αγανακτισμένους πολίτες». Γι’ αυτό το λόγο λαμβάνονται ειδικά μέτρα αστυνόμευσης, όπως είχε γίνει και κατά την πρόσφατη επίσκεψη του προέδρου του ΠΑΣΟΚ, Ευάγγελου Βενιζέλου.

prionokordela