Δευτέρα, 30 Απριλίου 2012

Είναι μαύρο πρόβατο η ΕΥΠ;

 Με αφορμή το θέμα με τον δημοσιογράφο και υποψήφιο με το κόμμα του Πάνου Καμμένου, Κύριο Βασίλιο Χήτο, για το αν ήταν ή δεν ήταν  συνεργάτης της ΕΥΠ, πολλοί δημοσιογράφοι αναφέρονται με τρόπο απαξιωτικό και μηδενιστικό για την ΕΥΠ.
Κατ αρχάς, δεν στέκομε καθόλου στην συγκεκριμένη περίπτωση, όμως με αφορμή την συγκεκριμένη περίπτωση αναρωτιέμαι, γιατί είναι τόσο κακό αν κάποιος εντός των συντεταγμένων αρχών και πρακτικών της ΕΥΠ, έχει κάποια σχέση μαζί της;
Τι είναι αλήθεια η ΕΥΠ; 
Μήπως είναι εχθροί της Ελλάδος;
Μήπως μερικοί νομίζουν ότι τα πρόσωπα που απαρτίζουν την ΕΥΠ είναι τίποτα Τούρκοι ή εξωγήινοι οι οποίοι θέλουν να μας καταστρέψουν;
Ασφαλώς και δεν είναι ούτε Τούρκοι ούτε εξωγήινοι, είναι απλά άλλη μια υπηρεσία απαραίτητη για την ύπαρξη ενός Κράτους.
Όλα τα σοβαρά κράτη έχουν μυστικές υπηρεσίες, καλός ή κακώς από φιλοσοφικής πλευράς δεν το εξετάζω, σίγουρα όμως χρειάζονται, σίγουρα πρέπει να υπάρχουν!
Εμείς εδώ στην Ελλάδα, χρόνια τώρα έχουμε απομακρυνθεί από τον κοινό νου.
Νομίζουμε ότι τα Κράτη είναι παιδικές χαρές και λαϊκά Τσίρκα, εντός των οποίων όλα κυλούν σαν παιδική χαρά, χαζοχαρούμενων τραλαλά τραλαλά παιδιών.
Ασφαλώς και η ΕΥΠ, όπως και όλη η κοινωνία έχει τις παθογένειες της, χωρίς όμως την ΕΥΠ η όποια οργανωμένη κοινωνία θα ζούσε σε καθεστώς αναρχίας και μπάχαλου.
Ξέρω, πολλοί από όσους διαβάζουν αυτήν μου την άποψη ενδεχομένως να νομίζουν ότι έχω κάποιο ιδιοτελές συμφέρον.
Θα τους απαντήσω ξεκάθαρα:  Ναι έχω προσωπικό συμφέρον, γιατί θέλω να υπάρχει Ελλάδα Κράτος οργανωμένη κοινωνία, αυτό είναι προσωπικό μου συμφέρον, γι αυτό και θεωρώ απαραίτητη την ύπαρξη της ΕΥΠ, του Στρατού, των σχολείων, της αστυνομίας, των δρόμων της  ΕΥΔΑΠ, των επιμελητηρίων, της ΓΣΣΕ , Κτλ, όσων δηλαδή υπηρεσιών και δομών, λειτουργούν υποστηρικτικά  για την ύπαρξη μιας οργανωμένης κοινωνίας την οποία με την θέληση μας έχουμε φτιάξει.
Λοιπόν, μαύρο πρόβατο μπορεί δεν είναι η ΕΥΠ, όμως υπάρχουν μαύρα πρόβατα που για δικούς τους λόγους  εναντιώνονται στην ΕΥΠ.
Αυτοί για εμένα είναι σκοτεινοί και βαθιά πολύ βαθιά  έως ύποπτα ιδιοτελείς.

Ο κτηνοτρόφος από την Κρήτη. 
Σχόλιο: Ακόμα και αν δεν συμφωνούμε σε όλα με το άνωθεν κείμενο το δημοσιεύουμε γιατί θέλουμε να ακούγονται όλες οι απόψεις.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

... επειδη και εχουμε τα νευρα μας .... και η πολιτικη απατη εχει και τα ορια της ... ΟΠΩΣ ΟΛΑ ΒΕΒΑΙΑ .... διαβαστε ( δεν ειναι τοσο σημαντικο για δημοσιευση ... θα τελειωσω κατι για την μουσουλμανικη αδελφοτητα ... και την σχεση της με τις δυτικες μυστικες υπηρεσιες και θα σας φερω για αναρτηση )... λοιπον αυτο εδω

Ο λαός, με την ψήφο του, θα επιβραβεύσει τους μνημονικούς προδότες … ή θα ψηφήσει για την τιμωρία τους;

From HEIL GAP (or mind the GAP )

http://heilgapormindthegap.blogspot.se/2012/04/blog-post_30.html