Δευτέρα, 30 Απριλίου 2012

ΠΑΣΙΓΝΩΣΤΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΚΕΤΕΡΙΝΓΚ ΜΕ ΜΠΟΥΦΕ ΚΑΙ ΠΡΩΙΝΟ ΣΤΑ ΛΑΘΡΟΟΡΚ ΤΗΣ ΑΜΥΓΔΑΛΕΖΑΣ - ΕΝΩ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΕΘΑΙΝΟΥΝ ΤΗΣ ΠΕΙΝΑΣ ΤΑΪΖΟΥΝ ΤΟΥΣ ΒΙΑΣΤΕΣ ΚΑΙ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΣ ΤΟΥΣ! ΠΟΛΟΣ ΕΛΞΗΣ ΤΟ ΕΛΛΑΔΑΜΠΑΝΤ!Πασίγνωστο κέτερινγκ έστησε μπουφέ στις εγκαταστάσεις της Αμυγδαλέζας ώστε να πάρουν το πρωινό τους οι 56 λαθρομετανάστες που έχουν μεταφερθεί στο κέντρο κράτησης.

Οι εργαζόμενοι στο κέτερινγκ Νησίς αφού τοποθέτησαν ένα μεγάλο τραπέζι στην Αμυγδαλέζα, έστρωσαν τραπεζομάντηλο και προσέφεραν στους λαθρομετανάστες ένα πλούσιο πρωϊνό με όλα τα καλά του κόσμου.

Οι ΛΑΘΡΟμετανάστες σχημάτισαν μια ουρά και ένας - ένας πήγαινε στον μπουφέ, έπαιρνε το πιάτο του και αποχωρούσε για το υπερσύγχρονο κοντέϊνερ που διαμένει.


Τι θα φάμε σήμερα;
Τι θα φάμε σήμερα;

Ο φρουρός πάντως μάλλον δε θα γευτεί τα εδέσματα του κέτερινγκ
Ο φρουρός πάντως μάλλον δε θα γευτεί τα εδέσματα του κέτερινγκ

Η εταιρεία που ανέλαβε το κέτερινγκ στην Αμυγδαλέζα εκτός από το χώρο δεξιώσεων που διαθέτει στην Κηφισιά, ειδικεύεται στο εξωτερικό κέτερινγκ καθώς διαθέτει πλούσιο εξοπλισμό και ιδιόκτητα μεταφορικά μέσα.

Και δεν είναι μόνο το πλούσιο πρωϊνό που απολαμβάνουν οι λαθρομετανάστες. Μετά το φορτηγό του κέτερινγκ στις εγκαταστάσεις της Αμυγδαλέζας μπηκε και συνεργείο καθαρισμού και πήραν φωτιά οι σκούπες και οι σφουγγαρίστρες.
 Οι εγκαταστάσεις της Αμυγδαλέζας διαθέτουν και ιατρείο.Δεν υπάρχουν σχόλια: