Δευτέρα, 30 Απριλίου 2012

ΚΑΜΜΕΝΟΣ:«Ο Άκης μπήκε μέσα αλλά η πτέρυγα του Κορυδαλλού πρέπει να επεκταθεί μέχρι τις γυναικείες φυλακές γιατί είναι πολλοί που θα μπούνε μέσα για τα υποβρύχια»Βολές εξαπέλυσε ο Πρόεδρος των «Ανεξάρτητων Ελλήνων» εναντίον του Ευ. Βενιζέλου και του Δ. Αβραμόπουλου για τις συμβάσεις των υποβρυχίων. «Δεν δώσαμε ούτε ένα ευρώ. Πρώτα θα παραδίδεται το έργο και μετά θα πληρώνονται» απάντησε κατηγορηματικά ο Αντιπρόεδρος της ΝΔ.

ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΔΗΛΩΣΕ Ο ΥΠΟΤΑΚΤΙΚΟΣ ΤΟΥ ΓΕΡΜΑΝΙΚΟΥ ΤΕΤΑΡΤΟΥ ΡΑΪΧ, ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΑΒΡΑΜΟΠΟΥΛΟΣ:Ο Πάνος Καμμένος είπε χαρακτηριστικά. «Έπρεπε να είχε καταγγελθεί η σύμβαση των υποβρυχίων» είπε ο Π. Καμμένος στον ΣΚΑΙ και πρόσθεσε «Οι συμβάσεις που υπογράφουνε και ο Βενιζέλος και τώρα συνεχίζονται και πληρώνουν τα υποβρύχια, είναι προτάσεις που από πίσω έχουν μίζες. Τα πέρνανε τα παίρνουνε και θα τα παίρνουνε, αν δεν τους καταγγείλει και αν δεν τους πάμε στα ειδικά δικαστήρια» είπε χαρακτηριστικά ο Πρόεδρος των «Ανεξάρτητων Ελλήνων»

«Ο Άκης μπήκε μέσα αλλά η πτέρυγα του Κορυδαλλού πρέπει να επεκταθεί μέχρι τις γυναικείες φυλακές γιατί είναι πολλοί που θα μπούνε μέσα για τα υποβρύχια» είπε σε έντονο ύφος ο Πάνος Καμμένος.

Δεν υπάρχουν σχόλια: