Δευτέρα, 30 Απριλίου 2012

Άλλο 10% μείον οι στρατιωτικοί και το 2013...βλέπουμε!Γιατί αντέδρασε ο ΚωσταράκοςΟι στρατιωτικοί παραμένουν στο στόχαστρο γιατί αποτελεούν πάντα τον εύκολο στόχο.Τη δικαιολογία του συστήματος ότι αυτοί αποτελούν μία από τις “μαύρες τρύπες” στις οποίες χάνονται λεφτά. Η επίθεση συνεχίζεται μέσω δημοσιευμάτων και δεν είναι τυχαίο ότι μέχρι και ο Α/ΓΕΕΘΑ αξιοποιώντας τα νέα μέσα ενημέρωσης και επικοινωνίας -το twitter συγκεκριμένα- εξέφρασε την ενόχλησή του για όσα γράφονται .


Ετοιμάζουν λοιπόν νέες περικοπές ,λένε στους μισθούς των στρατιωτικών τον Ιούλιο,που θα φθάσουν το 10% και δεν αποκλείουν καθόλου νέες μειώσεις μέσα στο 2013!


Τα δημοσιεύματα δεν τα γράφει κανείς από το “κεφάλι” του.Προέρχονται από συγκεκριμένες πηγές πληροφόρησης,κυβερνητικές, οι οποίες εξακολουθούν να “πιπιλάνε” τη καραμέλα του “ακριβού στρατού” και να “πουλάνε” έργο με δήθεν νέες περικοπές σ΄ αυτό το χώρο. Δεν δείχνουν κανένα ενδιαφέρον και ανάλογη προθυμία για συμμάζεμα σε ΔΕΚΟ που υπάρχουν για να στεγάζουν εδώ και χρόνια “πράσινους” και “γαλάζιους” κομματικούς στρατούς,οι οποίοι σε αντίθεση με τον πραγματικό στρατό ακόμη και σήμερα “χρυσοπληρώνονται”.


Η κατάσταση όμως έχει φθάσει σε οριακό σημείο,αν δεν το έχει ξεπεράσει ήδη. Δεν είναι δυνατόν να έχουν φθάσει σε επίπεδο εξαθλίωσης μια ολόκληρη επαγγελματική-κοινωνική τάξη και την ίδια στιγμή να την παρουσιάζουν με “γκαιμπελικό” τρόπο ως …προνομιούχα.

Θα ήταν πολύ χρήσιμο να ανταποκριθούν όλοι αυτοί στην πρόσκληση-πρόκληση του Α/ΓΕΕΘΑ και να συγκρίνουν μισθολόγια,περικοπές και το τι απέμεινε σε στρατιωτικούς και σε άλλους. Τα στοιχεία όπως είπε και ο Αρχηγός είναι πάντα διαθέσιμα .  
 
onalert

Δεν υπάρχουν σχόλια: