Παρασκευή, 23 Δεκεμβρίου 2011

«Βιβλικός λαός» οι Σκοπιανοί, σύμφωνα με τον Ισραηλινό πρέσβη στα Σκόπια


Οχρίδα, 20 Δεκεμβρίου 2011.

Ο Ισραηλινός πρέσβης στα Σκόπια, Δαυΐδ Κοέν, επισκέφθηκε πρόσφατα στο Κρατικό Πανεπιστήμιο Άγιος Απόστολος Παύλος, τη σχολή «Πληροφορίας Επιστημών και Τεχνολογίας» στην Οχρίδα των Σκοπίων.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του πανεπιστημίου, ο Ισραηλινός πρέσβης συναντήθηκε με την καθηγήτρια Δρ Ρεσκόσκα- Σικόσκα όπου τόνισε ότι η επίσκεψή του έγινε για να ενισχυθεί η συνεργασία του Πανεπιστημίου με το Ισραήλ, στον τομέα της εκπαίδευσης και της επιστήμης, της επιστημονικής έρευνας και της συνεργασίας σε πολλούς τομείς, όπως αναφέρεται.

«Ο πρέσβης του Ισραήλ στα Σκόπια, δήλωσε ότι υπάρχει μεγάλη πολιτική συνεργασία μεταξύ του Ισραήλ και της ‘Δημοκρατίας της Μακεδονίας’ και εξέφρασε την επιθυμία και την πίστη του ότι αυτή θα γίνει και σε ακαδημαϊκό επίπεδο, δίνοντας ιδιαίτερη έμφαση στις ιστορικές σχέσεις των Μακεδόνων με τον Ισραηλινό λαό, ως δύο βιβλικών λαών», γράφει η ανακοίνωση του πανεπιστημίου.

Πηγή : Βαλκανικό Περισκόπιο - Ἂρθρα & Σκέψεις- Γιῶργος Ἐχέδωρος

Σχ. ΚΟ: Που να ήξερε ο πρέσβης ότι οι Σκοπιανοί δεν είναι απλώς «βιβλικός λαός», αλλά οι πρόγονοι όλων των λευκών! Αυτό μας αποκάλυψε ο «Θεός»…

Ας ξαναθυμηθούμε τα περίφημα «Μακεδονοειδή». Για να μαθαίνουν οι νεώτεροι και να θυμούνται οι παλιοί….

redskywarning

2 σχόλια:

ΤΟΜΕΑΣ "ΑΡΧΙΔΑΜΟΣ" είπε...

ΤΟΜΕΑΣ "ΑΡΧΙΔΑΜΟΣ"

ΚΕΚΑΛΥΜΜΕΝΗ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΟΠΟΛΙΤΙΚΗ ΥΠΟΝΟΜΕΥΣΗ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΦΥΛΗΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ Νο [ 00026 ] [ 2010.04.23 02:00 ]

ΘΕΟΖΩΟΛΟΓΙΚΗ "ΑΡΙΟΣΟΦΙΚΗ" ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΤΩΝ ΣΚΟΠΙΩΝ ΥΠΟ ΤΟΝ "ΘΕΟ ΗΛΙΟ" ΚΑΙ ΤΗ "ΜΗΤΕΡΑ ΓΗ" - NAZI ARIOSOPHY AND LUCIFERIAN PROPAGANDA IN SKOPJE - FYROM THE SECRET SOCIETIES SEEM TO LIVE AND REIGN IN THE BALKANS AND THE SUN GOD NOW IS ADDRESSED IN SKOPJE !!!

VIDEO ΜΕ ΝΑΖΙΣΤΙΚΗ ΜΑΥΡΗ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΚΑΤΑ ΤΑ ΠΡΟΤΥΠΑ ΔΟΜΗΣΗΣ ΤΟΥ ΝΑΖΙΣΤΙΚΟΥ ΕΣΩΤΕΡΙΣΜΟΥ ΕΥΘΥΓΡΑΜΙΣΜΕΝΗ ΣΤΙΣ ΘΕΩΡΙΕΣ ΤΟΥ ΦΟΝ ΛΙΣΤ, ΤΗΣ ΜΠΛΑΒΑΝΣΚΥ ΚΑΙ ΓΙΕΡΓΚ ΛΑΝΤΖ ΦΟΝ ΛΙΜΠΕΝΦΕΛΣ ΠΡΟΒΛΗΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΡΑΤΙΚΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΤΩΝ ΣΚΟΠΙΩΝ.


http://arxidamos.pa-sy-a.gr/2010/04/23/02-00/pa-sy-a_arxidamos_2010-04-23_02-00.htm#plohghsh_05

ΤΟΜΕΑΣ "ΑΡΙΣΤΟΦΑΝΗΣ" είπε...

ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ Η ΘΕΟΖΩΟΛΟΓΙΚΗ "ΑΡΙΟΣΟΦΙΚΗ" ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΥΚΑΣΙΑ «ΜΑΚΕΔΟΝΟΕΙΔΗ» ΤΟΥ "ΘΕΟΥ ΗΛΙΟΥ" ΚΑΙ ΤΗΣ "ΜΗΤΕΡΑΣ ΓΗΣ" Ή ΑΛΛΩΣ ΤΑ «ΕΡΕΒΟ-ΒΟΘΡΟΕΙΔΗ» ΣΚΑΤΑ ΚΑΙ ΑΠΟΣΚΑΤΑ ΤΗΣ ΚΑΥΚΑΣΙΑΣ ΤΕΡΑΤΟΓΟΝΙΑΣ ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛΙΝΟΥ ΠΡΕΣΒΗ ΣΤΑ ΣΚΟΠΙΑ ΔΑΒΙΔ ΚΟΕΝ ΠΟΥ ΕΦΤΑΣΕ ΣΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΝΑ ΔΗΛΩΝΕΙ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΚΑ ΟΤΙ ΟΙ ΑΝΙΣΤΟΡΗΤΟΙ ΚΑΠΗΛΕΥΤΕΣ ΨΕΥΔΟΜΑΚΕΔΟΝΕΣ ΣΚΟΠΙΑΝΟΒΑΡΔΑΡΕΟΙ ΕΙΝΑΙ «ΒΙΒΛΙΚΟΣ ΛΑΟΣ»

http://aristofanhs.pa-sy-a.gr/2011/12/23/00-00/pa-sy-a_aristofanhs_2011-12-23_00-00.htm#plohghsh_05

&

"ΑΡΙΣΤΟΦΑΝΗΣ BLOG"
http://aristofanhs-pa-sy-a.blogspot.com/2011/12/blog-post.html


ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ "ΑΝΤΙ-ΚΕΝΤΑΥΡΟΝ"
http://anti-kentauron.blogspot.com/2011/12/blog-post_26.html