Παρασκευή, 30 Δεκεμβρίου 2011

Εκμετάλευση της μεγάλης αποδοχής των Ενόπλων Δυνάμεων στις δημοσκοπήσεις και του όρου "Απόστρατοι";

Η δημοτικότητα των Ενόπλων Δυνάμεων σε όλες τις δημοσκοπήσεις, είτε αυτές είναι φανερές είτε κρυφές, σε αντίθεση με την δημοτικότητα των πολιτικών είναι στο ζενίθ! Αυτό φαίνεται να προσπαθούν κάποιοι να το εκμεταλευτούν με διαφόρους τρόπους προς ίδιον όφελος. Δεν εξηγείται διαφορετικά ότι το τελευταίο διάστημα είχαμε δύο ανακοινώσεις από τα πλέον επίσημα χείλη των αποστράτων ότι δεν έχουν καμμία σχέση με όσους χρησιμοποιούν τον όρο "απόστρατος"!

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΕΑΑΣ (02 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011)

Δελτίο Τύπου της ΕΑΑΣ για το νέο κόμμα, Σ.Ε.Ε. Δεν έχουμε καμμία σχέση! (ΚΛΙΚ ΕΔΩ)

.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΟΥ ΑΠΟΣΤΡΑΤΩΝ ΛΑΡΙΣΑΣ (29 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011)

Οι Ενώσεις Αποστράτων Στρατού Ξηράς, Πολεμικής Αεροπορίας, Χωροφυλακής – ΕΛΑΣ και Πυροσβεστικής Υπηρεσίας του νομού Λάρισας, σας ενημερώνουν ότι δεν έχουν καμία σχέση με τον επονομαζόμενο «Πολιτιστικό Σύλλογο Αποστράτων - Ο Άγιος Γεώργιος» που εμφανίστηκε στην πόλη μας πουλώντας προσκλήσεις για παράσταση που θα γίνει στο Χατζηγιάννειο την 16η Ιαν 2011, με κόστος 40 ευρώ τα 2 άτομα.
Από έρευνα που έγινε ο Σύλλογος μπορεί μεν να είναι υπαρκτός, με καταστατικό και τακτοποιημένος φορολογικά, πλην όμως είναι παντελώς άγνωστος στους κόλπους των Αποστράτων όπως προέκυψε μετά και από έρευνα που έγινε, μέσω του διαδικτύου, σε όλη την Ελλάδα. Επίσης, το ονοματεπώνυμο του φερόμενου ως πρόεδρου (Κωνσταντακόπουλος Αθανάσιος του Βασιλείου) δεν βρέθηκε στο αρχείο του Μετοχικού Ταμείου Στρατού.

Για το συντονιστικό Αποστράτων Λάρισας
Αποστόλης Παπαπαρίσης

armyalertnews

Δεν υπάρχουν σχόλια: