Παρασκευή, 30 Δεκεμβρίου 2011

Η οδοντόκρεμα και ο καρκίνος σε διατεταγμένη υπηρεCIA…

Σε ομιλία του στη στρατιωτική ακαδημία του Καράκας, ο καρκινοπαθής Πρόεδρος της Βενεζουέλας Ούγκο Τσάβες, ανέφερε ότι τα περιστατικά καρκίνου ανάμεσα στους ηγέτες της Λατινικής Αμερικής “είναι δύσκολο να τα εξηγήσει κανείς με βάση τον νόμο των πιθανοτήτων”.
“Θα ήταν απίθανο εάν (οι ΗΠΑ) είχαν αναπτύξει μυστική τεχνολογία που να επιφέρει τον καρκίνο, χωρίς κανείς να το γνωρίζει;” αναρωτήθηκε, προσθέτοντας ότι δεν απευθύνει “απερίσκεπτες κατηγορίες”, απλώς “σκέφτεται δυνατά”.
Υπενθυμίζουμε ότι έχουν προσβληθεί από καρκίνο, ο πρόεδρος της Παραγουάης Φερνάντο Λούγο, η πρόεδρος της Βραζιλίας Ντίλμα Ρούσεφ, καθώς και ο προκάτοχός της Λούλα ντα Σίλβα και βεβαίως η πρόεδρος της Αργεντινής Κριστίνα Φερνάντες Κίρχνερ (με καρκίνο του θυρεοειδούς).
Δεν μπορεί να είναι κανείς σίγουρος, για το αν οι
ΗΠΑ έχουν αναπτύξει κάποιο είδος « εμβολίου» που προκαλεί καρκίνο και εμβολιάζουν τους «ανεπιθύμητους» και «μη αρεστούς». Όμως το να προσβάλλονται από καρκίνο οι πολιτικοί ηγέτες που δεν κρύβουν τα αντιαμερικανικά αισθήματά τους είναι μια «περίεργη» σύμπτωση.
Εκείνο όμως που επιβεβαιώνεται με κάθε επισημότητα, είναι ότι οι ΗΠΑ «έβαλαν το χέρι τους» και στο Κογκό, όταν προσπάθησαν με διαφόρους τρόπους να δολοφονήσουν τον τότε πρόεδρο Patrice Lumumba. Οι πράκτορες της CIA φρόντισαν να τοποθετήσουν στην τουαλέτα του σπιτιού του ένα σωληνάριο με δηλητηριασμένη οδοντόκρεμα.. !!! Και δεν τα λέω εγώ ο γραφικός συνομωσιολόγος. Η τραγική αυτή ομολογία βρίσκεται ανηρτημένη στην επίσημη ιστοσελίδα της CIA. (https://www.cia.gov/library/center-for-the-study-of-intelligence/kent-csi/vol44no4/html/v44i4a07p_0027.htm).
Τελικώς το 1961, δολοφονήθηκε ο Patrice Lumumba σε ηλικία 35 ετών. Για την ιστορία αναφέρω ότι το Κονγκό είχε γίνει ανεξάρτητο κράτος πριν μόλις ένα μήνα, (Βελγικό Κονγκό) και ο Lumumba, δηλωμένος εθνικιστής είχε θριαμβεύσει στις εκλογές. Ο «δημοκράτης» πρόεδρος της Αμερικής J.F.Kennedy, απεχθανόταν την «κομμουνιστική πρόκληση Lumumba» και στις 17 Ιανουαρίου 1961, η επιχείρηση με την κωδική ονομασία Project Wizard ολοκληρώθηκε με «επιτυχία». Το Κονγκό έχει πλουσιώτατο υπέδαφος, το οποίο εκμεταλλευόταν το Βέλγιο. Αργότερα απεκαλύφθη ότι η CIA χρηματοδοτούσε τους αντιπάλους του Lumumba, τον πρόεδρο Kasavubu, τον αρχηγό του στρατού Mobutu κλπ, οι οποίοι μετά την δολοφονία του Lumumba, κυβέρνησαν την χώρα.
Τότε ήταν η οδοντόκρεμα. Τώρα γιατί να μην είναι κάτι άλλο; Ας πούμε ένα εμβόλιο καρκίνου…
Α.Α.

Δεν υπάρχουν σχόλια: