Σάββατο, 31 Δεκεμβρίου 2011

Ο ΑΒΡΑΜΟΠΟΥΛΟΣ ΑΝΤΑΛΛΑΞΕ ΘΕΡΜΕΣ ΕΥΧΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΝΤΑΒΟΥΤΟΓΛΟΥ - ΕΛΠΙΖΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟΝ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΕ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΜΕΝΗ ΓΗ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΠΑΝΘΡΑΚΩΜΕΝΟΥΣ

Εγκάρδια τηλεφωνική συνομιλία με τον υπ. Εξωτερικών της Τουρκίας κ. Αχμέτ Νταβούτογλου, είχε σήμερα ο υπουργός Άμυνας κ. Δημήτρης Αβραμόπουλος.

Ο κ. Νταβούτογλου πραγματοποίησε επίσκεψη στο συνοριακό φυλάκιο Καστανιών, όπου επί της μεθορίου αντήλλαξε ευχές για το νέο έτος με Έλληνες αξιωματικούς και οπλίτες του φυλακίου.

Η συνομιλία ανάμεσα στους δύο Υπουργούς ήταν φιλική και η ανταλλαγή ευχών συνοδεύθηκε από αμοιβαία μηνύματα φιλίας, καλής γειτονίας και καλών σχέσεων, ανάμεσα στις δύο χώρες.

Στην ίδια περιοχή είχε βρεθεί προ δύο εβδομάδων ο Έλληνας Υπουργός Εθνικής Άμυνας και είχε ανταλλάξει ευχές και επιδώσει συμβολικά δώρα σε Τούρκους αξιωματικούς και οπλίτες.

Τέλος, και στη συνέχεια της προ δύο εβδομάδων πρόσκλησης του Τούρκου Υπουργού Εθνικής Άμυνας κ. Γιλμάζ προς τον κ. Αβραμόπουλο να επισκεφθεί την Τουρκία, επαναβεβαιώθηκε η ανταλλαγή επισκέψεων, σε σύντομο χρονικό διάστημα.

Ο Έλληνας Υπουργός Εθνικής Άμυνας παρακάλεσε τον κ. Νταβούτογλου να διαβιβάσει ευχές για αποκατάσταση της υγείας του στον φίλο του, Πρωθυπουργό της Τουρκίας κ. Ερντογάν και σημείωσε ότι η γέφυρα επί της οποίας βρίσκεται ο κ. Νταβούτογλου «δεν είναι γέφυρα που χωρίζει τις δύο χώρες αλλά που τις ενώνει».


Πρώτο Θέμα

Δεν υπάρχουν σχόλια: