Δευτέρα, 19 Νοεμβρίου 2018

Χασάπης φωτογραφήθηκε γυμνός ενώ έκανε λουκάνικα

Αυστραλία, χασάπης φωτογραφήθηκε γυμνός -δεν φορούσε τίποτα άλλο, παρά μόνο την ποδιά του και τις μπότες του, αφήνοντας τους γυμνούς γλουτούς του εκτεθειμένους- ενώ παρασκεύαζε λουκάνικα.
Εργαζόταν  για εταιρεία κρεάτων στην απομακρυσμένη κοινότητα Kalkaringi, στο Arnhem Land, νοτιοδυτικά του  Darwin.
Η γυμνή φωτογράφηση του χασάπη δημιούργησε σκάνδαλο και η εταιρεία έκλεισε προσωρινά, μετά την αναστολή όλων των συμβάσεων της.
ο χασάπης απολύθηκε αμέσως μαζί με άλλους έξι συναδέλφους του...
Η Arnhem Land Progress Aboriginal Corporation (ALPA) που λειτουργεί απομακρυσμένα καταστήματα σε ολόκληρη τη Βόρεια Επικράτεια (συμπεριλαμβανομένων εκείνων που προμηθεύονται τα κρέατα Kalkaringi), έχει αναστείλει τις συμβάσεις  με την εταιρεία κρεάτων και έχει δώσει εντολή στους εμπόρους να απαλλαγούν από τα προϊόντα της.
Ο Rob Roy, εκπρόσωπος της Gurindji Aboriginal Corporation, δήλωσε ότι "ο ηλίθιος χασάπης που χειρίστηκε γυμνός τα αλλαντικά, δεν έδειξε σεβασμό στους κατοίκους της κοινότητας και αποτελεί κίνδυνο για την υγεία και την ασφάλεια. Η κοινότητα δεν πρέπει να τρώει το βρώμικο από τον ιδρώτα του, κρέας"
ο Roy ζήτησε από το τοπικό κατάστημα να εκκενώσει το ράφι με τα κρέατα της εταιρείας, ενώ μίλησε και στον διευθυντή του σχολείου για την απομάκρυνση όλων των αλλαντικών της.
Ο Roy είπε ότι η εταιρεία θα πρέπει να εργαστεί σκληρά για να αποκαταστήσει την εμπιστοσύνη με την κοινότητα - και θα έπρεπε να διατυπώσει μια συγγνώμη.
"Είναι ασέβεια, είναι μια απόλυτη ντροπή ... δεν ξέρουμε πόσο καιρό αυτό συμβαίνει", είπε.
Ο χασάπης που φωτογραφήθηκε γυμνός με τα λουκάνικα, κατέβασε τη φωτογραφία από το Facebook...
ο Michael Cann ιδιοκτήτης της εταιρείας  Kalkaringi Meats δήλωσε ότι το σκάνδαλο, τους έδωσε ένα μεγάλο χτύπημα.
Εξαιτίας της φωτογράφησης όλοι οι εργαζόμενοι έχασαν τη δουλειά τους οριστικά.
το τμήμα Department of Primary Industries ξεκίνησε έρευνα για το σκάνδαλο, αλλά δεν ανέστειλε την άδεια του προμηθευτή.
"Ο επικεφαλής επιθεωρητής ήταν ικανοποιημένος που το ζήτημα αντιμετωπίστηκε με την απόλυση του κρεοπώλη και θα συνεργαστεί με την εταιρεία για να διασφαλίσει τη δημιουργία σωστών διαδικασιών", δήλωσε ένας εκπρόσωπος.

πηγές  23-10-18
https://www.dailymail.co.uk/news/article-6305997/Naked-butcher-photographed-making-sausages-wearing-apron-costs-six-workers-jobs.html
https://www.abc.net.au/news/2018-10-23/naked-kalkarindji-butcher-photograph-puts-locals-out-of-work/10418818
σχετικό παλαιότερο δημοσίευμα
https://www.abc.net.au/news/rural/2015-08-25/australias-remote-abattoir-kalkarindji-meatworks/6722134

Δεν υπάρχουν σχόλια: