Πέμπτη, 8 Νοεμβρίου 2018

69χρονος θέλει να μειώσει νόμιμα την ηλικία του κατά 20 χρόνια, αφού οι γιατροί του είπαν ότι έχει σώμα 45χρονου. Ξεκίνησε νομική διαδικασία για αλλαγή ημερομηνίας γέννησης, έτσι ώστε να μην υφίσταται διακρίσεις λόγω της ηλικίας του

Ολλανδία, o 69χρονος Γκουρού Emile Ratelband, ξεκίνησε νομική διαδικασία για να μειώσει νόμιμα την ηλικία του κατά 20 χρόνια, έτσι ώστε να μπορεί να εργαστεί και να προσελκύσει περισσότερες γυναίκες στο Tinder.
Ο Emile Ratelband υποστηρίζει ότι, εφόσον τα transgender άτομα επιτρέπεται να αλλάξουν φύλο, θα έπρεπε -με το ίδιο πνεύμα-  να επιτραπεί και σε αυτόν να αλλάξει την ημερομηνία της γέννησης του, διότι οι γιατροί του είπαν ότι έχει σώμα 45χρονου.
Ο έμπειρος ομιλητής, που είναι μια προσωπικότητα των μέσων ενημέρωσης στην Ολλανδία, ασκεί δίωξη στην τοπική διοίκηση, γιατί αρνήθηκε να του τροποποιήσει την ηλικία επί επίσημων εγγράφων.
Η υπόθεση του κ. Ratelband πήγε τώρα σε δικαστήριο, στην πόλη Arnhmen στην ανατολική ολλανδική επαρχία Gelderland.
Γεννήθηκε στις 11 Μαρτίου 1949, αλλά λέει ότι αισθάνεται τουλάχιστον 20 χρόνια νεώτερος και θέλει να αλλάξει την ημερομηνία γέννησής του, για να γίνει 11 Μαρτίου 1969.
ο κ.Ratelband είναι βουδιστής και δηλώνει ότι έχει κάνει έλεγχο που δείχνει ότι η βιολογική του ηλικία είναι 45 χρόνων.
στα 69 νιώθει να έχει περιορισμούς, αν όμως είναι 49, τότε μπορεί να αγοράσει καινούργιο σπίτι, να οδηγήσει διαφορετικό αυτοκίνητο, να εργαστεί και να έχει ανταπόκριση, στις προτάσεις που κάνει σε γυναίκες στο Tinder.
Ο Ολλανδός δήλωσε ότι υφίσταται διακρίσεις λόγω της ηλικίας του σε καθημερινή βάση.
Διαμαρτύρεται ότι, οι εταιρείες είναι απρόθυμες να προσλάβουν κάποιον που έχει ηλικία συνταξιούχου, ως σύμβουλο.
Και λέει ότι η αλλαγή ημερομηνίας της γέννησής του θα είναι επίσης καλό για την κυβέρνηση, καθώς θα παραιτηθεί από τη σύνταξή του έως ότου φθάσει ξανά στην ηλικία συνταξιοδότησης.
Αλλά το δικαστήριο δήλωσε ότι, θα υπάρξουν πρακτικά προβλήματα, εάν θα επιτρέψουν στους ανθρώπους να αλλάξουν την ημερομηνία γέννησής τους και αυτό θα σήμαινε νόμιμη διαγραφή μέρους της ζωής τους.
Ο δικαστής ρώτησε τον κ. Ratelband για το καθεστώς των πρώτων ετών του, από το 1949 έως το 1969, αν είχε καταχωρηθεί η επίσημη ημερομηνία γέννησής του.
Για τους γονείς που τον φρόντιζαν εκείνα τα χρόνια και για την παιδική του ηλικία, εκείνο το διάστημα.
Το δικαστήριο οφείλει να διατυπώσει γραπτή απόφαση εντός τεσσάρων εβδομάδων.
πηγή 7-11-18
https://www.dailymail.co.uk/news/article-6363439/Pensioner-69-identifies-45-year-old-tries-change-age.html?ito=social-twitter_mailonline

Δεν υπάρχουν σχόλια: