Παρασκευή, 16 Νοεμβρίου 2018

Μυστηριώδης μαύρος κύβος εντοπίστηκε κοντά στον ήλιο, ειδικοί λένε ότι εμφανίστηκε αρκετές φορές στο παρελθόν

 Ο μυστηριώδης μαύρος «κύβος» που εντοπίστηκε κοντά στον ήλιο, το 2016 και το 2011, επανεμφανίστηκε στις 2-10-18.
 Ο διάσημος ερευνητής UFO, από
την Ταϊβάν,
Scott C.Waring, υποστηρίζει ότι το μαύρο τετράγωνο σχήμα έχει εμφανιστεί αρκετές φορές στο παρελθόν ...στις εικόνες.
 ο Waring ανακάλυψε τον μαύρο κύβο που περιστρέφεται γύρω από τον ήλιο, ενώ ανέλυε μια εικόνα που στάλθηκε από το Ηλιακό  Παρατηρητήριο "Solar and Heliospheric Observatory" (SOHO) της NASA.
[το διαστημικό σκάφος SOHO της NASA, είναι μια πλατφόρμα παρατήρησης σε πραγματικό χρόνο, με σκοπό να συλλάβει στιγμιότυπα του ΄Ηλιου για πιο ακριβείς προβλέψεις του καιρού]

Ο Scott C. Waring του UFO Sightings Daily, γράφει στο blog του, ότι έχει δει τον μαύρο κύβο και στο παρελθόν. "Μερικές φορές  τον βλέπουμε σε τρεις διαστάσεις ενώ άλλες φορές σε δύο»λέει.
κάποιοι ισχυρίζονται ότι οι εικόνες αποκαλύφθηκαν κατά λάθος και πρόκειται για μέθοδο της NASA, που χρησιμοποιεί για να αποκρύψει εξωγήινα διαστημικά αεροσκάφη που πιάνονται στις εικόνες, μέσω του δορυφόρου.
Ο κ. Waring πιστεύει ότι εντόπισε ξανά το ίδιο κυβικό αντικείμενο την Τρίτη 16 Οκτωβρίου, όταν επέστρεψε ύστερα από κάποιο ταξίδι του.
του έδωσαν αμέσως το όνομα  Borg Cube (μια φανταστική εξωγήινη φυλή cyborg υψηλής τεχνολογίας, από την ταινία Star Trek και πολλά παρόμοια παιχνίδια στον υπολογιστή).
Θεωρούν ότι πρόκειται για UFO διαστημόπλοιο που αντλεί ενέργεια από τον Ήλιο για ανεφοδιασμό στην πορεία του.   Απορροφά μια ειδική ενέργεια από τον ήλιο,  ένα είδος ενέργειας που είναι ακόμη άγνωστο στην ανθρωπότητα, αλλά θα γίνει γνωστό στο μέλλον. _______________________________________
στο παρελθόν, στις 2 Μαΐου 2016, η εικόνα με τον μαύρο κύβο, είχε ληφθεί πάλι,   από το Ηλιακό  Παρατηρητήριο "Solar and Heliospheric Observatory" (SOHO) της NASA.
 ο Waring εντόπισε αυτό το εύρημα κοιτάζοντας το SOHO  EIT 284, αλλά ενώ αναζητούσε τις εικόνες της NASA, η εικόνα που παρουσιάστηκε δεν είχε μαύρο κύβο.
όπως ανέφερε στο blog του "UFO Sightings Daily" ο κύβος εντοπίστηκε σε μερικές άλλες εικόνες που στάλθηκαν πίσω από το δορυφόρο.
το 2011 ένα παρόμοιο μαύρο κουτί φωτογραφήθηκε να επιπλέει γύρω από το ηλιακό στέμμα.
"για να λείπει ο κύβος από μια φωτογραφία, είτε κόπηκε από τη ΝΑSA για να κρύψει κάτι είτε ... είναι ένας κύβος που πετάει σε τροχιά γύρω από τον ήλιο;", γράφει ο Waring.
Ο Waring εξήγησε ότι οι επιστήμονες σε όλο τον κόσμο επιβεβαίωσαν ότι υπάρχουν UFO που περιστρέφονται γύρω από τον ήλιο και είναι πολύ μεγαλύτερα από τη Γη μας.
Στις 5 Μαΐου 2012, ο χρήστης YouTuber ισχυρίστηκε ότι εντόπισε ένα UFO ενώ παρακολουθούσε βίντεο από το "Solar and Heliospheric Observatory"
https://www.economicvoice.com/ufo-near-the-sun-youtube-video-raises-questions/

Ο χρήστης 'rob19791' δημοσίευσε ένα βίντεο από ένα μυστηριώδες αντικείμενο που αιωρείται κοντά στον ήλιο
Το βίντεο έκανε ζουμ σε ένα πυραμιδικό αντικείμενο που επέπλεε πάνω από την επιφάνεια του ήλιου.
Μια μέρα αργότερα, η NASA τερμάτισε τη ροή βίντεο του διαστημικού σκάφους (spacecraft's video feed)  καθώς πήγε σε "Επείγουσα ηλιακή επαναφορά" (επανάκτηση λειτουργίας) "emergency Sun reacquisition mode."
«Νομίζω ότι αυτό είναι απόδειξη ότι η NASA καλύπτει αυτό το θέμα. Η NASA προσπαθεί σαφώς να μας σταματήσει να κοιτάμε τον ήλιο», πρόσθεσε ο χρήστης 'rob19791'.

Όλες οι εικόνες και τα βίντεο που βλέπουν οι δύο θεωρητικοί συνωμοσίας προέρχονται από το πρόγραμμα "Solar and Heliospheric Observatory" που ξεκίνησε το 1995, με συνεργασία μεταξύ της ESA και της Nasa για να μάθουμε περισσότερα για τον ήλιο
το "Solar and Heliospheric Observatory" δημιουργήθηκε για να απαντήσει θεμελιώδη ερωτήματα: Ποια είναι η δομή και η δυναμική του ηλιακού εσωτερικού, γιατί υπάρχει η ηλιακή κορώνα,  πώς θερμαίνεται στην εξαιρετικά υψηλή θερμοκρασία των περίπου 1.000.000 βαθμών Kelvin,  πού είναι ο ηλιακός άνεμος και πώς επιταχύνεται;
Οι ερευνητές συγκεντρώνουν πληροφορίες σχετικά με το ηλιακό εσωτερικό διερευνώντας σεισμικά κύματα που παράγονται στο ταραγμένο εξωτερικό κέλυφος του ήλιου και εμφανίζονται ως κυματισμοί στην επιφάνεια.
Ο δορυφόρος παρέχει επίσης ένα πρωτοφανές εύρος και βάθος πληροφοριών για τον ήλιο, από το εσωτερικό του, μέσω της ζεστής ατμόσφαιρας, μέχρι τον ηλιακό άνεμο και με τον τρόπο που αλληλεπιδρά με το διαστρικό μέσο.
ο Scott Waring εντόπισε την επανεμφάνιση του μαύρου κύβου στις 2 Οκτωβρίου 2018, σε μια φωτογραφία του Ήλιου, από το Ηλιακό Παρατηρητήριο (SOHO) της NASA.
Θεώρησε αυτό το αντικείμενο ως παράδειγμα προηγμένης εξωγήινης τεχνολογίας, που έχει περίπου το ίδιο μέγεθος με την Γη.
το αντικείμενο που τραβήχτηκε από τις φωτογραφίες της NASA φαίνεται να έχει τετράγωνο σχήμα που παραπέμπει σε κύβο, με ένα μακρύ σκούρο ίχνος καπνού ή αερίου πίσω του σαν ουρά και μια λευκή προς κίτρινη λάμψη γύρω από το κύριο σώμα.
Ο κ. Waring δήλωσε: «Το UFO είναι τεράστιο αφού ο Ήλιος είναι μια τέλεια σφαίρα με διάμετρο 1.392.000 Km (109 φορές η διάμετρος της γης).
«Αυτό το UFO είναι μια ακριβής αντιστοιχία στο μέγεθος και όμως ξεπρόβαλε τόσο γρήγορα που δεν έχει καταγραφεί σε καμία άλλη φωτογραφία.»

οι ερευνητές ανησυχούν και για το γεγονός ότι η γωνία φωτογράφησης ήταν πολύ φανταστική, σαν να μην είναι ένα τρισδιάστατο αντικείμενο κοντά στον ήλιο, αλλά κάποιο είδος δισδιάστατης προβολής. Με μια λέξη - ένα μυστήριο!
Χρήστης του Beforeitsnews λέει ότι ήταν σε επαφή με εξωγήινους από τον αστερισμό των Πλειάδων, τα πλοία του οποίου βρίσκονται σήμερα κοντά στον ΄Ηλιο. Λέει ότι οι εξωγήινοι σχεδιάζουν να οργανώσουν μια ηλιακή καταιγίδα για τη γη, τις επόμενες μέρες
Ωστόσο ο μυστηριώδης κύβος εμφανίζεται περιοδικά, χωρίς μέχρι στιγμής να έχει συμβεί κάτι ιδιαίτερο.
Μπορεί κάποιος να τον χρησιμοποίησε για να αναστατώσει την ισορροπία στις παγκόσμιες αγορές.
οι επιστήμονες εξακολουθούν να μην παρατηρούν καμία φυσική ή ακόμα και τεχνητή δραστηριότητα του Ήλιου
Αλλά ποιες είναι οι πιθανότητες, ένα διαστημικό σκάφος να μπορεί να αντέξει την τεράστια θερμότητα που εκπέμπεται από την καρδιά του ηλιακού μας συστήματος;
Σύμφωνα με το Τεχνολογικό Ινστιτούτο της Καλιφόρνιας Caltech, η θερμοκρασία στην επιφάνεια του Ήλιου είναι στους 5.600 βαθμούς Κελσίου (10.000 Φαρενάιτ), ενώ πιο βαθιά προς τον πυρήνα του οι θερμοκρασίες φτάνουν τα 15 εκατομμύρια Κελσίου (27 εκατομμύρια Fahrenheit).
πηγές
http://esoreiter.ru/index.php?id=1118/16-11-2018-002420.html&dat=news&list=11.2018

https://www.dailymail.co.uk/sciencetech/article-3573998/What-mysterious-giant-black-cube-spotted-near-sun-Alien-hunters-claim-images-accidentally-reveal-Nasa-plot-hide-orbiting-UFOs.html

Δεν υπάρχουν σχόλια: