Παρασκευή, 23 Νοεμβρίου 2018

78χρονη ζει σε πύργο, με αμέτρητες νεράιδες, αφιερωμένες στην παλιά ιδιοκτήτρια που έγραφε γι αυτές ποιήματα...

 Βρετανία, στο παραθαλάσσιο χωριό Thorpeness του Suffolk,
η 78χρονη Sylvia Le Comber ζει σε έναν εντυπωσιακό πύργο (παραμυθένιο σπίτι που είναι γνωστό ως το "House in the Clouds") του 1920, παρέα με 50 εκπληκτικά φτιαγμένες νεράιδες.
Αγόρασε το σπίτι των  70 τετραγωνικών μέτρων, το 1976.
Το σπίτι διαθέτει πέντε υπνοδωμάτια - δύο με διπλά κρεβάτια, τρία με δύο μονά κρεβάτια - τρία μπάνια, σαλόνι, τραπεζαρία και ένα δωμάτιο στην κορυφή που έχει το ίδιο εμβαδόν, με τη βάση του σπιτιού.
Διαθέτει επίσης ένα στρέμμα ιδιωτικό χώρο που περιβάλλει το σπίτι και περιλαμβάνει γήπεδο τένις.
Χτίστηκε το 1923 για να προσφέρει νερό στο Aldringham Mill, (αρχικά ήταν νερόμυλος -water tower) αλλά τώρα είναι ένα «οικογενειακό σπίτι» με εντυπωσιακή θέα στην ακτή.
το σπίτι, έχει θέα στο Aldeburgh και στο Southwold και μετατράπηκε αρχικά από έναν "water tower" σε εξοχική κατοικία, από την αγροτική οικογένεια Ogilvie -  που κατείχαν το χωριό Thorpeness - για την κ. Malcom Mason - που έγραψε ένα βιβλίο γεμάτο με ποιήματα για τις νεράιδες. 

η Sylvia Le Comber λέει ότι ο αριθμός των νεράιδων που έχει, αυξάνεται συνεχώς, όλο και περισσότερες νεράιδες συνεχίζουν να φτάνουν στο σπίτι, απλώς εμφανίζονται ξαφνικά, αφού όλο και κάποιος επισκέπτης της φέρνει άλλη μία, σαν αφιέρωμα στην παλιά ιδιοκτήτρια, κ. Malcom Mason.
 είναι αμέτρητες, βρίσκονται σε όλο το σπίτι με διαφορετικά σχήματα και μεγέθη.
η κ. Comber έχει τρία εγγόνια, αλλά πολλά παιδιά επισκέπτονται το παραμυθένιο σπίτι της και φαντάζονται τις νεράιδες να πετούν, πάνω στα μανιτάρια που έχουν αναπτυχθεί στην αυλή της.
πηγή 23-11-18
https://www.dailymail.co.uk/news/article-6421403/Grandmothers-fairytale-family-home-converted-water-tower.html


Δεν υπάρχουν σχόλια: