Σάββατο, 27 Ιουνίου 2015

Ο Michael Jackson εμφανίζεται στον ουρανό, έξι χρόνια μετά τον πρόωρο θάνατό του.


Βιρτζίνια, Ο Michael Jackson φαίνεται ότι έκανε μια εμφάνιση στους ουρανούς, έξι χρόνια μετά τον πρόωρο θάνατό του.
στην έκτη επέτειο του θανάτου του ( έφυγε στις 25 Ιούνη 2009) ένας παράξενος νεφικός σχηματισμός πάνω από την Goochland County, που μοιάζει με τη φιγούρα του τραγουδιστή, αναστατώνει τους οπαδούς του.

Ο σχηματισμός νεφών δείχνει τη φιγούρα του Michael Jackson να κάνει τη χαρακτηριστική χορευτική κίνηση «moonwalking» πάνω από τις αστραπές που σχηματίζονται στη διάρκεια μιας καταιγίδας.
Ο 45χρονος φωτογράφος John Plashal, αποτύπωσε με το φακό του, την εξαιρετική στιγμή και παρέδωσε την φωτογραφία, χωρίς ίχνος επεξεργασίας στο CBS 6.
ο Plashal δεν είχε ιδέα για τη «φιγούρα» που αναδύονταν στη φωτογραφία, ώσπου το τηλέφωνό του άρχισε να χτυπά αδιάκοπα και οι φίλοι του να σχολιάζουν την περίεργη σύμπτωση εμφάνισης της φιγούρας, μια μέρα πριν από την επέτειο του θανάτου του Jackson.

Η 17χρονη κόρη του φωτογράφου Plashal, είναι ένθερμη οπαδός του βασιλιά της ποπ, Michael Jackson και σίγουρα εντυπωσιάστηκε από την εικόνα που ο πατέρας της αποτύπωσε και προκάλεσε τέτοια αναταραχή.

Στις 26 Ιουνίου 2009, ο θρύλος της ποπ, Michael Jackson, πέθανε σε ηλικία 50 ετών. Ο βραβευμένος με Grammy τραγουδιστής έχασε τις αισθήσεις του στην πολυτελή κατοικία που νοίκιαζε στην οδό North Carolwood Drive, στην περιοχή Holmby Hills του Los Angeles και κατά τη μεταφορά του στο νοσοκομείο, ο σταρ κατέληξε Σήμερα, έξι χρόνια μετά το θάνατό του, τα τραγούδια του ακούγονται σε κάθε γωνιά του πλανήτη και κανείς δεν μπορεί να αμφισβητήσει πως ήταν ένας ξεχωριστός καλλιτέχνης που έμελλε ν' αλλάξει για πάντα την πορεία της ποπ μουσικής.
πηγή 26-6-15
http://www.dailymail.co.uk/news/article-3141049/Storm-formation-looks-like-moonwalking-Michael-Jackson-appears-sky-sixth-anniversary-death.html

Δεν υπάρχουν σχόλια: