Παρασκευή, 26 Σεπτεμβρίου 2014

ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ ΣΥΝΕΛΑΒΑΝ ένα ΦΑΝΤΑΣΜΑ στο ΝΕΟ ΜΕΞΙΚΟΝέο Μεξικό, αστυνομικοί στο αστυνομικό τμήμα Espanola πιστεύουν ότι, έχουν να αντιμετωπίσουν κάτι περισσότερο από έναν απλό εγκληματία, Ισχυρίζονται μάλιστα ότι ήρθαν σε επαφή με ένα φάντασμα.
Οι αστυνομικοί πιστεύουν ότι εντόπισαν μια φρικιαστική φιγούρα στην CCTV κάμερα του τμήματος.
Ο αξιωματικός Karl Romero πιστεύει ότι η φιγούρα ήταν ένα φάντασμα που κινήθηκε μέσα στην ελεγχόμενη κλειδωμένη είσοδο (sally port)
Ο αξιωματικός Karl Romero βρισκόταν στο χώρο της εποπτικής αρχής για την παρακολούθηση των CCTV καμερών, όταν πρόσεξε κάτι να κινείται στην περιφραγμένη περιοχή. Όπως λέει, μόνο ένα άϋλο πλάσμα θα μπορούσε να κινηθεί πέρα από την sally port που είναι μια εντελώς αποκλεισμένη ελεγχόμενη είσοδος. Ωστόσο η άϋλη φιγούρα που έχει καταγράψει το βίντεο, δείχνει να έχει κάτι σαν πόδια.
όπως ανέφερε στο KOAT Action News δεν υπάρχει τρόπος εισόδου ή εξόδου από την ελεγχόμενη περιοχή χωρίς να ανοίξουν οι πύλες και να ηχήσει ο συναγερμός.

Στο παρελθόν, άλλοι αστυνομικοί έχουν αναφέρει, άλλα παράξενα περιστατικά και μερικές φορές αισθάνθηκαν σαν κάποιος να αναπνέει δίπλα τους. Στην περιοχή έχουν συμβεί πολλές ανεξιχνίαστες δολοφονίες

πηγή 25-9-14
http://www.dailymail.co.uk/news/article-2769967/Scaredy-cops-Mexico-police-officers-capture-freaky-ghost-creature-station-CCTV-camera.html

Δεν υπάρχουν σχόλια: