Σάββατο, 1 Φεβρουαρίου 2014

ΑΓΡΙΑ ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΗ ΣΚΥΛΩΝ στη ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ
ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ   Ένα άγριο φονικό στο χωριό Λάκκωμα του Δήμου Νέας Προποντίδας στην Χαλκιδική, έφερε στο φως της δημοσιότητας το φιλοζωικό σωματείο "Συμπόνια''. Οι εικόνες που αντίκρισαν ήταν φρικτές. Εκτός από τα αμέτρητα φολιασμένα ζώα που βρέθηκαν σε διάφορα σημεία του χωριού, ήρθαν αντιμέτωποι με ένα ακόμα αποτρόπαιο έγκλημα.

Το ζώο της φωτογραφίας δέθηκε από κάποιο υπανάπτυκτο κτήνος με πλαστικό σχοινί στα πίσω πόδια και σύρθηκε, πιθανότατα με όχημα, μερικά χιλιόμετρα έξω από το χωριό μέχρι να πεθάνει.

Η ανακοίνωση του κ.Ηρακλή Δημητριάδη για το σύλλογο «Συμπόνια»

Άγριο φονικό στο χωριό Λάκκωμα του δήμου Νέας Προποντίδας στην Χαλκιδική, μας κάλεσαν σαν σωματείο χθες και είδαμε καταστάσεις που μάλλον καθιστούν απαραίτητη την επέμβαση του εισαγγελέα πλέον στην ευρύτερη περιοχή της Χαλκιδικής.

Εκτός των νεκρών σκύλων από φόλα που βρήκαμε τα πτώματά τους σε διάφορα σημεία του χωριού, είδαμε και ένα αποτρόπαιο έγκλημα που μας κατατάσσει στις πιο υπανάπτυκτες χώρες της υφηλίου.
Το ζώο που θα δείτε στις τελευταίες φωτο δέθηκε στα πίσω πόδια με πλαστικό σχοινί και σύρθηκε (προφανώς με όχημα) μερικά χιλιόμετρα μέχρι έξω από το χωριό μέχρι να πεθάνει γιατί άλλα σημάδια θανάτου δεν υπήρχαν.
Σας κοινοποιώ το τηλέφωνο και το όνομα του προέδρου του δημοτικού διαμερίσματος Λακκώματος για να διαμαρτυρηθείτε ΟΛΟΙ σας.

Μην τους αφήσετε τους δολοφόνους να φωλιάζουν μεταξύ μας, κινδυνεύουν τα παιδιά μας, ζητήστε επίμονα να αποκαλυφθεί ο δολοφόνος.
Σταθείτε δίπλα μου γιατί οι αντοχές μου κλονίζονται, γίνετε η φωνή των ανυπεράσπιστων ψυχών.
Παρακαλώ κοινοποιήστε το ΠΑΝΤΟΥ και τηλεφωνήστε μέχρι να αποδοθεί δικαιοσύνη, ζητήστε από τον πρόεδρο της κοινότητας να ζητήσει επέμβαση του εισαγγελέα. 


 ΠΗΓΗ
 https://www.facebook.com/iraklis.dimitriadis.5/posts/10203084571577518 

Διαμαρτυρηθείτε
Πρόεδρος Δημοτικού Διαμερίσματος Δημοτικής Ενότητας Νέας Καλλικράτειας
Αθανάσιος Καραγιαννίδης
Τηλέφωνο: 2399051350, φαξ: 2399051331

Δήμαρχος Νέας Προποντίδας
Δαμιανός Ιορδανίδης
Τηλέφωνο: 2373350201
Email: mayor@nea-propontida.gr

Διεύθυνση Ποιότητας Ζωής, Καθαριότητας και Περιβάλλοντος Δήμου Νέας Προποντίδας
Προϊστάμενος Αντώνης Σταματίου
Τηλέφωνο: 2373350221
Email: antonis.stamatioy@nea-propontida.gr


σχετική ανάρτηση
http://www.zoosos.gr/article/5060/lakkoma-halkidikes-esuran-gia-na-exodosoun


παρόμοιο περιστατικό 
15-10-10    Κρατικό αυτοκίνητο έσερνε σκύλο πάνω στην άσφαλτο
ένα αυτοκίνητο fiat punto, μαύρου χρώματος και με κρατικές πινακίδες (!) έσερνε το σκυλί της φωτογραφίας δεμένο με σύρμα στον δρόμο Παραποταμου - Ηγουμενίτσας.
http://www.zougla.gr/perivallon/article/kratiko-aftokinito-eserne-pano-stin-asfalto-skilo


ανακοίνωση για το σωματείο Συμπόνια
2-2-14   Πογκρομ κατα των ζωων στον δημο Νεας Προποντιδας Χαλκιδικης, φολιάστηκαν πάρα πολλά ζώα στις παραλιακές περιοχες Βεργιά, Μυκονιάτικα, Γεωπονικά, ζωάκια που χρόνια ζούσαν με την βοήθεια εθελοντών στους άδειους απο κατοίκους παραθεριστικούς οικισμούς ειναι πλέον τα περισσότερα νεκρά !!!!!
πηγή
https://www.facebook.com/iraklis.dimitriadis.5?hc_location=timeline

Δεν υπάρχουν σχόλια: