Τετάρτη, 5 Φεβρουαρίου 2014

13χρονος μαθητής βίασε την 8χρονη αδελφή του, αφού είδε πορνό ταινίαΒρετανία , περιοχή Blackburn , 13χρονος μαθητής, βίασε την 8χρονη αδελφή του, αφού παρακολούθησε πορνό ταινία στο X-Box computer console, και ήθελε να κάνει πράξη, όλα όσα είδε στην ταινία.

Επέλεξε την αδελφή του γιατί ήταν μικρή και δεν θα μπορούσε να θυμηθεί τις άσεμνες πράξεις.
Η Fiona Elvines, για την Rape Crisis Charity λέει πως η πρόσβαση των παιδιών σε πορνό ταινίες είναι ένα ζήτημα που δημιουργεί μεγάλη ανησυχία.
Η εταιρεία X-Box maker Microsoft, εξέφρασε τη λύπη της προς όλους τους εμπλεκόμενους στο τραγικό περιστατικό και λέει πως διαθέτει ισχυρά συστήματα για τον γονικό έλεγχο στο περιεχόμενο, που έχουν τα παιδιά πρόσβαση.

Στο δικαστήριο Blackburn Magistrates Court το αγόρι παραδέχτηκε βιασμό, ασέλγεια και ηθική αυτουργία και υποκίνηση της αδελφής του για να εκτελέσει μια σεξουαλική πράξη σε αυτόν.
Ο νεαρός που δεν κατονομάστηκε για νομικούς λόγους, απομακρύνθηκε από την οικογένειά του για να ζήσει με συγγενείς μακριά από την αδελφή του, ενώ ετοιμάζεται η μηνυτήρια αναφορά.

Η κ. Elvines δήλωσε πως «αυτό το περιστατικό θα αποσταθεροποιήσει πλήρως τη ζωή αυτού του μικρού κοριτσιού. Θα πάρει πολύ χρόνο για την ψυχολογική του θεραπεία και η ζωή του θα αλλάξει ρότα. Δεν θέλω να συμβεί αυτό σε κανέναν άλλο».
Το περιστατικό αυτό προσθέτει στοιχεία, για την πρόκληση κοινωνικής βλάβης από την παρακολούθηση πορνοταινιών.

Η κυβέρνηση χρειάζεται να πάρει σημαντικά μέτρα. Υπάρχει πίεση για έναν έφηβο, τόσο από τις ταινίες πορνό αλλά και από τους συνομηλίκους του, έτσι ώστε να προβαίνει πρόωρα σε σεξουαλικές πράξεις.
σύμφωνα με νέα κυβερνητικά μέτρα για τον περιορισμό αυτών των περιστατικών, μέχρι το τέλος του 2014, οι χρήστες όλων των internet devices - περιλαμβάνονται games consoles και computers - θα αποκλείονται αυτόματα από την παρακολούθηση ιστοτόπων και ταινιών με περιεχόμενο για ενήλικες.
Το Νοέμβριο του περασμένου έτους, ένα 12χρονο αγόρι παραδέχτηκε τρεις κατηγορίες για βιασμό της αδελφής του, ηλικίας κάτω των 10 ετών. Τα δύο ανήλικα παιδιά,  αφού παρακολούθησαν ταινία πορνό στο σχολείο, έπειτα πήγαν στο σπίτι για να πράξουν αυτά που είχαν δει.
Η κατάχρηση σε ασέλγεια, έλαβε χώρα κατά την διάρκεια ενός έτους και ανακαλύφθηκε μόνο όταν το κορίτσι εμπιστεύτηκε το γεγονός του βιασμού του, σε ένα μέλος της οικογένειας.

5-1-14  Schoolboy, 13, rapes his eight-year-old sister after watching porn on the X-Box because he 'wanted to try it out'
πηγή
http://www.dailymail.co.uk/news/article-2552107/Schoolboy-13-rapes-eight-year-old-sister-watching-porn-X-box-wanted-try-out.html

Δεν υπάρχουν σχόλια: