Παρασκευή, 21 Φεβρουαρίου 2014

Το μυστικό βίντεο για την εκπαίδευση πιθήκων στη Νότια Κορέα


Νότια Κορέα, show με μαϊμούδες στο στάδιο. Ζώα ντυμένα σαν παιδιά βασανίζονται και πνίγονται αλυσοδεμένα κατά τη διάρκεια της εκπαίδευσης για να διασφαλιστεί η άψογη παράσταση του τσίρκο.

Τρομακτικές σκηνές δείχνουν πίθηκους αλυσοδεμένους σε μικρά κλουβιά, να δέχονται βάρβαρη και απάνθρωπη μεταχείριση από τους εκπαιδευτές τους. Τους σέρνουν με λουριά από το λαιμό με δεμένα τα χέρια πίσω από την πλάτη τους –ή πίσω από το κεφάλι- και τους κρεμούν μέχρι πνιγμού για αναγκαστική υπακοή.
τα ζώα εξαναγκάζονται να οδηγούν σκούτερ, να κάνουν άλματα μέσα από στεφάνι με φλόγες και  να στέκονται με τα χέρια ενώ το πλήθος ζητοκραυγάζει.
Δεν φανταζόμαστε χειρότερη ζωή για τα κακόμοιρα αυτά ζώα, λέει η Fleur Dawes, εκπρόσωπος της Animal Defenders International (ADI) που εδρεύει στη Βρετανία.
Η (ADI) βιντεοσκόπησε κρυφά τα ζώα στο Monkey School. Το μυστικό βίντεο δείχνει τα ζώα να ουρλιάζουν από αγωνία και πόνο και δεν υπάρχει καλή μεταχείριση ούτε σε μητέρα με το μωρό της. Όλα τα ζώα είναι έτοιμα να δεχτούν χτυπήματα, που θα εξασφαλίζουν τη συμμόρφωσή τους, στην εκπαίδευση για την παράσταση που θα δώσουν.

Δεμένα από το λαιμό με λουρί, σέρνονται με τα πόδια πάνω από το έδαφος με κίνδυνο να πνιγούν ή να σπάσει η σπονδυλική τους στήλη.
Το βίντεο δείχνει πιθήκους να ζουν σε μικρά κλουβιά, και να βγάζουν τα χέρια τους έξω, σαν να ικετεύουν για την απελευθέρωσή τους.
Τα κλουβιά και τα καταλύματα των ζώων είναι βρώμικα με άκρως υπεράριθμα ζώα.

ένας πίθηκος προσπαθεί να ανοίξει το λουκέτο του κλουβιού του.ένας άλλος  πίθηκος κείτεται νεκρός στο κλουβί του, με λίμνη αίματος γύρω από το κεφάλι του και αφρούς στο στόμα του. Δεν έγινε γνωστή η αιτία του θανάτου του.
Τα ζώα είναι απομονωμένα στα μικρά τους κλουβιά, λυπημένα και έντρομα, χαρακτηριστικά, ένα ζώο πιπιλίζει τον αντίχειρά του με αγωνία.

Οι άναρθρες κραυγές και τα ουρλιαχτά των ζώων που βασανίζονται, ανακατεύονται με το γέλιο των εκπαιδευτών.
αλλά η ευθυμία του show στο λαμπρά φωτισμένο στάδιο της Νότιας Κορέας «καλύπτει» τη βάρβαρη μεταχείριση που έχουν υπομείνει τα ζώα, πίσω από τη σκηνή, για να εξασφαλιστεί ότι θα εκτελέσουν χωρίς προβλήματα, τα ηλίθια «κόλπα» που τους έμαθαν. Πίθηκοι ντυμένοι σαν παιδιά, στέκονται αφύσικα όρθιοι στα πίσω πόδια τους και άλλοι κάθονται στα θρανία

ο CEO της (ADI) Jan Cramer λέει πως Οι άνθρωποι πίσω από τις παραστάσεις «δεν δείχνουν κατανόηση ή συμπάθεια για τον τρόμο που παράγουν». Εικόνα στο βίντεο, δείχνει τους εκπαιδευτές να σέρνουν ένα ζώο, έξω από τον κρυψώνα του.

18-2-14 Behind the curtains at South Korea's barbaric monkey stage show: Animals dressed as children tortured and choked during training to ensure tricks are faultless

To sign a petition to protect Korean animals in entertainment through implementation of Zoo Act, visit Ad-International.org
Πηγή
http://www.dailymail.co.uk/news/article-2562248/South-

Koreas-barbaric-monkey-stage-
Animals-dressed-children-tortured-choked-training-ensure-
tricks-faultless.html

Δεν υπάρχουν σχόλια: