Τετάρτη, 30 Νοεμβρίου 2011

ΜΑΧΟΥ ΑΔΟΥΛΩΤΟΣ ΠΙΣΤΟΣ ΚΑΤΑ ΒΑΡΒΑΡΩΝ

Έν δέ σοι μόνον προφωνώ, μή ̛πι δουλείας ποτέ ζών εκών έλθης παρόν σοι κατθανείν ελευθέρως. Ευριπίδης

Τίποτε δεν μπορεί να γίνει αν δεν υπάρχει πίστη. Πίστη με την πλατύτερη έννοια.... Ακλόνητη πεποίθηση στον Αγώνα. Αυτό είναι το μεγάλο μυστικό της ζωής... Νίκος Καζαντζάκης

Ανθρωπόμορφοι λύκοι μπήκαν μέσα στη μάντρα. Φίλοι, εχθροί και προύχοντες όμοια ψεύτικοι και υποκριτές, όλοι τους είναι ο ειρηνικός στρατός που επιδίδονται στο ξέσχισμα της σάρκας μας. Δούλοι εκτελεστές του βάρβαρου διεθνιστικού νεοταξισμού ζητούν από τον ελληνικό λαό να μετατραπεί σε δούλο του Συστήματος και δουλοπάροικο μέσα στην ίδια την πατρίδα του με γνώμη σύμφωνη. Μας ζητούν να καταστούμε δηλαδή ζωντανοί νεκροί, εθελόδουλοι που και το ξεροκόμματο θα το εξασφαλίζουμε σαν το θελήσουν εκείνοι.

Τούτος εδώ ο τόπος έχει βγάλει μάρτυρες στρατιές ολόκληρες. Μάρτυρες για την Πίστη Θεού και την Ελευθερία Πατρίδος. Σε τούτη εδώ τη γη όπλα δεν εγκαταλείψαμε ποτέ χάμω και βλέμμα δεν στρέψαμε πίσω. Αλλά και γρόσια δεν αλλάξαμε σε καμία σκοτεινή περίοδο με στρέμματα αιματοβαμμένης ελληνικής γης. Να μπούμε ζωντανοί σε ξένο ζυγό και να αφήσουμε σβηστή τη δάδα της Πίστης δεν πρόκειται να το ανεχτούμε. Αυτοί που φέρανε στα χώματά μας τους Πέρσες στην αρχαιότητα και τους Τούρκους κατόπιν ως χωροφύλακες των παγκόσμιων τοκογλύφων και εξουσιαστών δεν θα περάσουνε το θέλημά τους. Και οι επόμενες Θερμοπύλες θα κάνουνε ταμείο νικηφόρο για το Ελληνικό Έθνος και τα ελληνικά όπλα.

Έλληνες ηγέτες και λαός ενωμένος είναι το πρέπον. Πίστη στις Αρχές και τις Αξίες μας. Και όρεξη να σταθούμε όρθιοι στις επάλξεις. Τις ελληνικές επάλξεις. Ευρώπη δεν υπάρχει. Από τον καιρό των παγκόσμιων πολέμων έχασε οριστικά πολιτική παρουσία και υπόσταση. Αν ποτέ υπάρξει, αυτό θα γίνει μόνον όταν σηκωθεί στην πυραμίδα των Εθνών και πάλι η Ελλάς. Μετοχές και ομόλογα κρατούν και χρέη ονομάζουν την αρπαγή πετρελαίου, φυσικού αερίου, χρυσού και άλλων πολύτιμων πετραδιών από το περιδέραιο σε ελληνικό βορρά και νησιωτική Ελλάδα. Και πιο πίσω οι λόγχες των Τούρκων και λοιπών γειτονικών μαντρόσκυλων. Αλλά η παραζάλη του θησαυρού θολώνει καθώς θέση για πολλούς μνηστήρες δεν υπάρχει.

Και έτσι, καθώς θα φαγωθούν συντόμως οι προσωρινά δυνατοί μνηστήρες, αποφάσισαν να τελειώσουν την Ελλάδα. Να μοιράσουν εδάφη για ενδύματα και θησαυρό για προίκα. Το θέλουν πριν ψοφήσει της Ευρώπης η πολιτική ύπαρξη που όνομα και πνοή σε εμάς χρωστάει αυτή που τώρα σαν πόρνη της παγκόσμιας διακυβέρνησης συμπεριφέρεται και κινείται. Να γιατί φτιαχτήκανε τα χρέη. Να γιατί θυμηθήκανε ντόπιοι και ελληνόφωνοι τα προικιά μας. Να γιατί όλοι οι δυνατοί πλέουν στα νερά μας και ανακατεύουν από Βρυξελλών ορμώμενοι τεφτέρια. Αμερικανοί, Εβραίοι, Ρώσοι, Γάλλοι, Γερμανοί και άλλοι πολλοί.

Τώρα αγαπημένε ελληνικέ λαέ, εσύ που έχεις και εμένα αναστήσει, υπάρχει ένα κεντρικό σύνθημα, μια ζωτική εντολή που συμπυκνώνει φωνή προγονική και επιθυμία νιόφερτων Ελλήνων ως πνοή για μέλλον δυνατό και ελληνικό. Μάχου Αδούλωτος Πιστός κατά Βαρβάρων. Κατά των βαρβάρων που είναι έξω από τα τείχη, αλλά και κατά των βαρβάρων που είναι μέσα από τα τείχη. Αυτό φυσικά δεν γίνεται με την ανοχή στην νεοταξική κατάληψη της εξουσίας από ανθρώπους με ελληνική λαλιά και ξένη ψυχή. Δεν γίνεται καν με την υπαγόρευση εκλεκτών δούλων σ’ ένα κομμάτι χαρτί, θαρρώ ψηφοδέλτιο το λεν ακόμη, για να μας σύρουν στη σφαγή.

Μαχόμαστε Αδούλωτοι Πιστοί κατά Βαρβάρων στρεφόμενοι στις δικές μας Παραδόσεις και τις δικές μας δυνάμεις. Ένας χείμαρρος παλαιών και συγκαιρινών Ελλήνων που βαδίζουν σε πειθαρχημένη φάλαγγα μπροστά. Είχε πει ο σπουδαίος τραγωδός μας Ευριπίδης: «Εν δε σοι μόνον προφωνώ, μη επί δουλείας ποτέ ζων εκών έλθης, παρόν σοι κατθανείν ελευθέρως». Δηλαδή ένα μόνο σου λέω, ποτέ ζωντανός με τη θέλησή σου μην υποδουλωθείς ενώ μπορείς να πεθάνεις ελεύθερος. Και ο σπουδαίος λογοτέχνης Νίκος Καζαντζάκης μας παρέδωσε το μεγάλο μυστικό της ζωής κι όχι της δανεικής επιβίωσης, λέγοντάς μας πως τίποτα δεν μπορεί να γίνει αν δεν υπάρχει πίστη. Πίστη με την πλατύτερη έννοια. Με την μορφή ακλόνητης πεποίθησης στον Αγώνα.

Ο Ελληνικός λαός θα σώσει την Πατρίδα, την Θρησκεία και την Οικογένειά του. Ελληνική διοίκηση σμιλεύουμε που δεν θα τη φέρει η Εσπερία και τα χαρτιά τραπεζών και καλπών. Την φέρνει η ενότητα ψυχωμένων πολεμιστών και πιστών Ελλήνων. Μαχόμαστε για την εθνική μας ανεξαρτησία και για την κοινωνική συνοχή της Φυλής μας. Είμαστε Εθνικοκοινωνιστές και συκοφαντημένοι από Σύστημα και «Δυνατούς». Ερχόμαστε στο πλευρό του Τρανού Ελληνικού Λαού για να επανακτήσουμε την Μεγάλη Ελλάδα της Εθνικής Λαϊκής Εξουσίας.


ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ
http://ethnikistikosagwn.blogspot.com
http://karachalios-spiros.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: