Τετάρτη, 30 Νοεμβρίου 2011

Η ΚΡΗΤΗ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΑΡΧΗ - ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΠΑΡΑΝΟΜΩΝ ΤΖΑΜΙΩΝ ΚΑΙ ΤΟΥ ΙΣΛΑΜΙΣΤΑΝ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΘΕΙ ΣΤΟ ΝΗΣΙ ΜΕ ΤΙΣ ΕΥΛΟΓΙΕΣ ΤΗΣ ΛΑΘΡΟΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ

Έντονος είναι ο προβληματισμός τα τελευταία 24ωρα στην Αστυνομία λόγω της αναγραφής συνθημάτων κατά των ΛΑΘΡΟΕΠΟΙΚΩΝ σε ΠΑΡΑΝΟΜΟ χώρο προσευχής ΙΣΛΑΜΙΣΤΩΝ αλλά και μετά από πληροφορίες που έχουν γίνει γνωστές στην ΕΛΑΣ για τη δημιουργία γραφείου στο Ηράκλειο "ακροδεξιάς" οργάνωσης.

Σύμφωνα με πληροφορίες, πριν από λίγα 24ωρα η Αστυνομία ενημερώθηκε ότι έχουν αναγραφεί συνθήματα κατά των ΛΑΘΡΟΕΠΟΙΚΩΝ στον ΠΑΡΑΝΟΜΟ χώρο όπου συγκεντρώνονται ΙΣΛΑΜΙΣΤΕΣ και προσεύχονται στην περιοχή των Καμινίων.

«Δεν μας έχει γίνει κάποια καταγγελία, όμως ενημερωθήκαμε για το περιστατικό και θα λάβουμε τα μέτρα μας» ανέφερε αξιωματικός της ΕΛΑΣ, ο οποίος πρόσθεσε ότι η περιοχή θα αστυνομεύεται περισσότερο μετά το περιστατικό αυτό.

Το δεύτερο συμβάν που έχει προβληματίσει την ΕΛΑΣ αφορά σε πληροφορίες σύμφωνα με τις οποίες "ακροδεξιά" οργάνωση ετοιμάζεται να στελεχώσει το γραφείο της. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι η έδρα τους θα βρίσκεται στην περιοχή της Αμμουδάρας.

cretalive

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Οι Κρήτες δεν μασσάνε & δεν είναι αδερφές.