Τετάρτη, 30 Νοεμβρίου 2011

Ο Γκλέτσος, οι Κινέζοι και το ελληνικό λάδι


Ο δήμαρχος Στυλίδας Α. Γκλέτσος κοιτάει μπροστά και έχει βάλει στόχο να προωθήσει το λάδι της Φθιώτιδας ακόμα και στη Κίνα. Συνάντηση με τον νέο πρέσβη της Λαϊκής Δημοκρατίας της Κίνας

Μέχρι τη Κίνα έχει βαλθεί ο δήμαρχος Στυλίδας Απόστολος Γκλέτσος να προωθήσει το ελληνικό λάδι και ειδικότερα το λάδι της της Φθιώτιδας.

Ο δήμαρχος Στυλίδας με σκοπό την προώθηση και την εξαγωγή λαδιού στην αγορά της Λαϊκής Δημοκρατίας της Κίνας συναντήθηκε με τον νέο Πρέσβη της Λαϊκής Δημοκρατίας της Κίνας Du Qiwen στην Ελλάδα.

Σύμφωνα με το lamiareport.gr, το ζήτημα βρίσκεται στο στάδιο των διαβουλεύσεων και ήταν η πρώτη συνάντηση που έγινε στο περιθώριο της τελετής έναρξης του 3ου Φόρουμ, το οποίο πραγματοποιήθηκε πρόσφατα στην Αθήνα, για την Ανάπτυξη του Θιβέτ.

Στο εν λόγω συνέδριο ήταν προσκεκλημένος και ο Δήμαρχος Στυλίδας, Απόστολος Γκλέτσος.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα ο Α. Γκλέτσος προσκάλεσε τον πρέσβη και το επιτελείο του στη Στυλίδα για αναλυτική ενημέρωση, αλλά και για να δει από κοντά την εξαιρετική ποιότητα των προϊόντων, αφού υπήρξε ενδιαφέρον για μελλοντική συνεργασία.

"Είναι πολύ σημαντικό να ανοίξουμε νέες αγορές για τα προϊόντα μας, ειδικά τώρα που η κρίση έχει βαλτώσει και την αγορά της ελιάς. Έχουμε ένα προϊόν διαμάντι, που αν κάνουμε τις κατάλληλες κινήσεις ίσως αποτελέσει σημαντικό μοχλό ανάπτυξης για την περιοχή της Ανατολικής Φθιώτιδας", είπε χαρακτηριστικά μετά τη συνάντηση ο Α. Γκλέτσος.

*Η φωτογραφία είναι από το lamiareport.gr

news247

Δεν υπάρχουν σχόλια: