Τρίτη, 29 Νοεμβρίου 2011

ΚΙ ΑΛΛΟΣ ΑΛΒΑΝΟΣ ΝΑΡΚΕΜΠΟΡΟΣ ΣΤΗ ΦΛΩΡΙΝΑ - ΕΤΣΙ ΑΓΟΡΑΖΟΥΝ ΣΠΙΤΙΑ ΚΑΙ ΜΑΓΑΖΙΑ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ..ΠΩΣ ΝΟΜΙΖΑΤΕ;;;

Είχε και δεύτερο μέρος η επιτυχία των αστυνομικών της Φλώρινας που ξεκίνησε με την επεισοδιακή σύλληψη ενός 24χρονου Αλβανού, στην κατοχή του οποίου κατασχέθηκαν 6 κιλά και 272 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης! Όπως αποδείχθηκε, ο νεαρός φύλαγες πολύ μεγαλύτερη ποσότητα ναρκωτικών σε μια «καβάντζα» στη Λάρισα!

Κατά την προανάκριση, ο 24χρονος ομολόγησε ότι είχε κρύψει και άλλα ναρκωτικά σε ένα εγκαταλελειμμένο εργοστάσιο ξυλείας που βρίσκεται στο 6ο χιλιόμετρο της παλαιάς εθνικής οδού Λάρισας – Θεσσαλονίκης και τα έπαιρνε… λίγα- λίγα για να τα πουλήσει! Πράγματι, οι αστυνομικοί ερεύνησαν τον χώρο και ανακάλυψαν δέματα τα οποία περιείχαν ινδική κάνναβη συνολικού βάρους 45 κιλών και 972 γραμμαρίων!

Η επιχείρηση για την σύλληψη του αλλοδαπού εμπόρου είχε στηθεί με μεγάλη προσοχή από την Φλώρινα, όπου φέρεται να είχε πάει για να «σπρώξει» μέρος από το παράνομο εμπόρευμά του. Οι αστυνομικοί τον ακολούθησαν ως τη Λάρισα, αλλά όταν επιχείρησαν να τον συλλάβουν εκείνος αντιστάθηκε και τους επιτέθηκε. Τελικά, όμως, ακινητοποιήθηκε και η σύλληψή του αποδείχθηκε σπουδαία

Δεν υπάρχουν σχόλια: