Τρίτη, 28 Ιουλίου 2009

Ο Pavle Βοσκόπουλος ξαναχτυπά!Ο ηγέτης του "Ουράνιου Τόξου" του κόμματος της πολυπόθητης για κάποιους, αλλά ανύπαρκτης "μακεδονικής" μειονότητας στην Ελλάδα, Παύλος αλλαγή στο όνομα των Σκοπίων (λες και ζητήσαμε τη γνώμη του).

Όπως αναμεταδίδει το Focus News Agency, ο Βοσκόπουλος σημείωσε ότι το όνομα "Βόρεια Δημοκρατία της Μακεδονίας" (ας τον ενημερώσει κάποιος ότι η πρόταση μιλάει για "Δημοκρατία της Βόρειας Μακεδονίας") θα είναι αιτία για... συνεχείς συγκρούσεις (ενώ με το τωρινό όνομα δεν υπάρχει καμιά διαμάχη....!)"Η προσθήκη ενός όρου, όπως "Βόρεια" θα οδηγεί αυτόματα στην ερώτηση για το αν αναφέρεται σε κάτι σαν το Βόρειο και το Νότιο Βιετνάμ, τη Βόρεια και τη Νότια Κορέα και ο κόσμος θα θέλει να μάθει ποιο είναι το πρόβλημα (ενώ τώρα δε ζητάει να μάθει..!). Δεν είναι τυχαίο ότι κάποιοι προσπαθούν να επιβάλουν αυτό το όνομα" δήλωσε ο Βοσκόπουλος.

Σύμφωνα με τα λεγόμενά του, αυτή η μεταβλητή για το όνομα θα φέρει επιπλέον διάσπαση και σύγχυση στη διεθνή κοινότητα, που θα έχουν στο μυαλό ότι δεν υπάρχουν διλήμματα σχετικά με την ύπαρξη της "μακεδονικής" ταυτότητας.
http://www.macedoniaontheweb.eu/content/view/937/44/lang,el/


Πηγή:taxalia

Δεν υπάρχουν σχόλια: