Τρίτη, 28 Ιουλίου 2009

Οι όψιμοι “Ελληνολάτρες” της αρπαχτής

Και εγένετο φως μετά το “ατόπημα” του Αντώνη Σαμαρά να “λογοκρίνει” το βίντεο με τις καταστροφές του Παρθενώνα ανά τους αιώνες, μεταξύ αυτών από τον Χριστιανικό όχλο. Γέμισε η Ελλάδα με Ελληνολάτρες, ιστοριοδίφες, Ελληνόψυχους, Θερμοπυλομάχους, Παγανιστές που ανακάλυψαν το “άδολο Ελληνικό Φως” που έσβησε από τη σκαπάνη του ρασοφόρου. Είναι κάτι στιγμές που εξοργίζεσαι βλέποντας θέματα για τα οποία παλεύεις, ερευνάς και μάχεσαι απέναντι σε ένα σαθρό και απάνθρωπο καθεστώς, να γίνονται μοχλοί επίτευξης αυτού ακριβώς του καθεστώτος.


Ξάφνου όλοι οι εκπρόσωποι του αθλιότερου σκοταδιστικού εξουσιασμού ανακάλυψαν την καταστροφή του Ελληνικού πολιτισμού. Με την βαθύτητα της έρευνας βιοτεχνίας σουβενίρ, ποιότητα ρέπλικας made in China που πωλείται σε κατάστημα της Πλάκας, βγήκαν να διαμαρτυρηθούν για το “παπαδαριό” που γκρέμισε τον Παρθενώνα.

Ποιοί; Αυτοί που καθημερινά γκρεμίζουν Παρθενώνες, Ολυμπίες, βαθύτερες αξίες που ουδέποτε θα κατανοήσουν, ενώ παράλληλα γεμίζουν τις κοιλάρες τους με τα εισοδήματα που απορρέουν εδώ και 200 χρόνια από τα ερείπια που κάποιοι πεφωτισμένοι μας κληροδότησαν.

Που ήσουν ρε Γίγαντα Γαβρά όταν ακρωτηριαζόταν η Ελληνική γλώσσα από τα νυσταλέα καθάρματα της “προόδου”; Που ήσουν ρε μαχητή των πολιτιστικών ιδεών όταν έμπαινε η ταφόπλακα του πολιτισμού; Α, ναι, ξέχασα. Ήσουν απασχολημένος να σκηνοθετείς “πρωτότυπα” αριστουργήματα τύπου οι “κακοί Ναζί” για να βγάζεις το μεροκάματο. Τότε γιατί δε μίλησες όταν οι “κακοί ναζί” του ‘90 διέλυαν τα δημόσια ταμεία και το μέλλον του λαού με τη μορφή της Siemens, Hoechtief, ΕΚΤ, ΟΤΕ και πάει λέγοντας; Αλήθεια βρε Κέρβερε του πολιτισμού Γαβρά ποιά η θέση σου για τη Μακεδονία; Macedoine est Macedoine?

Που ήσουν βρε Δαμανάκη όταν οι Γερμανοτσολιάδες ξεπουλούσαν την Ελλάδα; Σε ποιά παράταξη άνηκες; Τόσα χρόνια στην εξουσία ποιά ήταν η θέση σας σε οτιδήποτε Ελληνικό; Εσείς οι σύγχρονοι Αλάριχοι που καταντήσατε σκουπιδότοπο τον Τύμβο των Σαλαμινομάχων μιλάτε για “πολιτισμό;” Εσείς που βιάσατε το μόνο υπαρκτό κύτταρο ανθρωπισμού και δημοκρατίας, την Ελληνική Φιλοσοφία; Που διδάσκετε στα Ελληνόπουλα ότι ο Κοπέρνικος ανακάλυψε το Ηλιοκεντρικό σύστημα όταν ο ίδιος ο έρμος στο χειρόγραφο του ανέφερε ότι το πήρε από τον Αρίσταρχο τον Σάμιο; Που χτίσατε τις βιλάρες σας πάνω στα καμένα της ΙΜ Πεντέλης και υπογράψατε για την Αττική Οδό έρχεστε τώρα να μιλήσετε για πολιτισμό; Εσείς που διαλύσατε τα πανεπιστήμια και τα κάνατε σφηκοφωλιές της αμορφωσιάς όπου τα παιδιά μαθαίνουν τι είπε ο κάθε Γερμαναράς βιομήχανος πριν 200χρόνια βαφτίζοντας το “προοδευτικό”; Εσείς βρε τετράποδα που δαιμονοποιήσατε κάθε τι Ελληνικό για να κάνετε ανενόχλητοι το πλιάτσικο σας εις βάρος της Ελλάδας;

Επιμένουμε σε αυτή τη χώρα να ζούμε σε έναν μίζερο μικρόκοσμο με μίζερες επιδιώξεις που συνεπάγονται μίζερα όνειρα. Έτσι και στο θέμα της ΕΕ δεν έχουμε αντιληφθεί ότι είμαστε ένα παράρτημα μιας πολυεθνικής που αν θέλει να έχει τη στοιχειώδη ευημερία για τους πολίτες της πρέπει να αγωνιστεί για το εδώ μαγαζί και όχι για τις ιδεοληψίες ή τα κομματικά συμφέροντα του καθενός. Τρανταχτό παράδειγμα των αρλεκίνων που στέλνουμε στην Ευρωβουλή (και φαίνεται μας αντιπροσωπεύουν επάξια) είναι η αντίδραση των Ελλήνων ευρωβουλευτών στην πρόταση Ισπανών (!!) συναδέλφων τους να ψηφιστεί η Αρχαία Ελληνική ως επίσημη γλώσσα της ΕΕ. Την αγνόησαν επιδεικτικά και τις τρεις φορές που κατατέθηκε!

Εσείς που δεχθήκατε αδιαμαρτύρητα να ανέβει στο Αρχαίο Θέατρο της Επιδαύρου ο ύμνος της Γενοκτονίας των Ελληνίζοντων Εβραίων μιλάτε για Ελληνικό πολιτισμό;

Σε όλους εσάς που τρέφεστε από το διχασμό του λαού για να μπορείτε άνετα να ασελγείτε στο πορτοφόλι και την αμορφωσιά του σας αφιερώνουμε τη ρήση του Κορνήλιου Καστοριάδη που φανερώνει το πολιτιστικό σας επίπεδο:

Αυτά τα κτήνη, τα τετράποδα που έκαναν αυτές τις μεταρρυθμίσεις δεν ξέρουν τι είναι γλώσσα. Η κατάργηση των τόνων και των πνευμάτων είναι η κατάργηση της ορθογραφίας που τελικά είναι η καταστροφή της συνέχειας. Ήδη τα παιδιά δεν μπορούν να καταλάβουν Καβάφη, Σεφέρη, Ελύτη γιατί αυτοί είναι γεμάτοι από τον πλούτο των αρχαίων Ελληνικών. Δηλαδή πάμε να καταστρέψουμε ότι χτίσαμε. Αυτή είναι η δραματική μοίρα του σύγχρονου Ελληνισμού”. Βόλος, 1989.

ΑΠΟ ΤΟ olympia.gr -

Πηγή:Έγερσις

Δεν υπάρχουν σχόλια: