Τρίτη 18 Ιανουαρίου 2011

ΠΕΡΝΑΕΙ Ο ΣΤΡΑΤΟΣ;;;; ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΦΡΟΥΡΟΣ;;;;;

Στην χώρα που γέννησε τη δημοκρατία και το πολιτισμό ζούμε καθημερινά παρανοϊκές καταστάσεις.

Τι είναι παρανοϊκό βέβαια είναι σχετικό και ο καθένας μπορεί και του επιτρέπεται φυσικά να έχει άποψη που είναι τα όρια της λογικής του και της αξιοπρέπειας του.

Η κρίση είναι γενική και δυστυχώς δεν είναι μόνο οικονομική είναι πρώτα εθνική , ηθική, πνευματική. Σε ένα χώρο όπως ο ελληνικός στρατός που μέχρι πριν λίγα χρόνια ο κόσμος πίστευε και σεβόταν έχει αρχίσει να παρασέρνει το ποτάμι δυστυχώς της παρακμής που ζούμε όλο το σύστημα της.Γιατί γίνεται αυτό?

Απλά γιατί αυτό το σύστημα παρασέρνει όλους που ξέχασαν ποιοι είναι.

Η προσωπική φιλοδοξία και η καρέκλα ή και η εξέλιξη όταν γίνονται εις βάρος της πατρίδας μας καθιστά επικινδύνους.

Όλα αυτά συμβαίνουν γιατί …………

Στο στρατό, κάποιοι θα το γνωρίζετε από προσωπική πείρα, άλλοι μόνο γιατί ακούσατε κάποιες ιστορίες, απαγορεύεται να μιλάς, να έχεις άποψη ή και ίσως, λίγο τραβηγμένο, απαγορεύεται και να ξεχωρίζεις.Επιτρέπεται όμως να ανήκεις σε ένα κόμμα και να το χρησιμοποιείς για ίδιον όφελος .

Τι εννοούμε απαγορεύεται να μιλάς?

Έρχεται αρχηγός στη σχολή Πολέμου, συναντά στελέχη τα οποία φοιτούν εκεί και όταν κάποια στιγμή αξιωματικός ρώτησε γιατί το ναυτικό και η αεροπορία παίρνουν επίδομα στέγασης, όταν εμείς μένουμε σε διαμερίσματα με στέγη ελλενιτ, όχι δεν ήταν πριν 50 χρόνια, ο συγκεκριμένος αξιωματικός βρέθηκε εκτός ειδικών δυνάμεων.ΚΥΡΙΕ ΤΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ!!

Πρώτο συμπέρασμα: όταν μιλάς έχεις τελειώσει, δεν σε θέλουν εκεί, που? στην οικογένεια που έδινες τη ζωή σου!

Πολιτικό ρουσφέτι !

ερώτηση... Υπάρχουν διοικητές ή αξιωματικοί μέσα σε γραφεία που είχαν κριθεί «ανίκανοι» ή είχαν δηλώσει παραίτηση και ανακάλεσαν? Επειδή κάποιοι τους έταξαν μια καρέκλα ή αξίωμα όπως θέλετε μπορείτε να το πείτε.!

Υπάρχουν αξιωματικοί που με πολιτική παρέμβαση μπορούν να αλλάξουν ρυθμίσεις προς ίδιον όφελος?

Να μπορούμε να τακτοποιήσουμε μακροπρόθεσμα τα δικά μας παιδιά..

Δεύτερο συμπέρασμα: η αξιοκρατία καλά κρατεί και σίγουρα η πολιτική παρέμβαση δεν υφίσταται στο στρατό! Εδώ μπορούμε να καταγράψουμε ότι έχει άποψη η στρατιωτική ηγεσία και δεν ανακαλεί όσα ρυθμίζει ούτε και μέσα από πολιτική παρέμβαση.

Έχω γνωρίσει και έχω ακούσει τουλάχιστον πέντε ανώτατους αξιωματικούς Ταξίαρχος και πάνω , να διατυπώνουν εκφράσεις όπως
εμείς δεν θα πληρώνουμε για τα παιδιά που έκανες, η υπηρεσία δεν ενδιαφέρεται πόσα παιδιά έχεις , και άλλα που δεν γράφονται γιατί μπορεί να το διαβάσει και κάποιο παιδί!

Τρίτο συμπέρασμα: μην ξεχωρίζεις ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ γιατί .....αφήνω τον αναγνώστη να σκεφτεί γιατί!

ποιο είναι το σύστημα? αυτό που τρέχει τώρα στην κοινωνία..... κακομοιριά και εγωπάθεια, ανθελληνική στάση απέναντι στην οικογένεια και ιδιαίτερα στην πολύτεκνη!

δεν θέλω να αναφερθώ σε εκκλησίες που χτίστηκαν ή χτίζονται όταν οπλίτες στερούνται μέσα από την αντιλαϊκή πολιτική βασικά πράγματα και οι οικογένειες των στελεχών όλων των σωμάτων αλλά και ο απλός Έλληνας! Δεν ξέρω αν ……αλλάζουν κουρτίνες στο γραφείο τους με κόστος που βγάζει μάτια , φτιάχνουν προθήκες, πληρώνονται έξοδα μετακινήσεως για να δώσουν πράσινο μπερέ στον ….οποιοδήποτε!

Συμπέρασμα τέταρτο: αυτοί είναι απόγονοι του Κολοκοτρώνη και του Μακρυγιάννη????

Γιατί τα γράφω; Θα αλλάξει τίποτα; Θα παραιτηθεί κανείς?
Αυτοί που θα τους κρίνουν δεν είναι ίδιοι με αυτούς?

Απλά τα γράφω γιατί φτάσαμε στο σημείο μηδέν, που μέσα ακόμα και από το στρατό, στον οποίο μόνο τα ιδανικά το κρατούσαν ψηλά, να μην έχει μείνει τίποτε όρθιο γιατί έτσι θέλει το σύστημα.

Σ' αυτό το σύστημα εγώ δεν είμαι τίποτα, απλά μια βίδα που λάσκαρε και μίλησε ανώνυμα βεβαίως βεβαίως γιατί αν ήμουν η μηχανή θα είχα επώνυμο και θα είχα παραιτηθεί όταν κάποιοι με αποκαλούσαν αντιπαραγωγικό!

Αυτά κύριοι που τα ξέρετε και δεν μιλάτε!!!! Ο σιωπών δοκεί συναινείν!!!

Γεμίσαμε ανθέλληνες, παρτάκηδες και καλές κρίσεις με τις ευλογίες μιας πολιτικής ηγεσίας, η οποία καθημερινά μας προσβάλει!!!!!

Αναγνώστης

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΤΟ ΠΛΕΟΝ ΣΟΒΑΡΟ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΤΩΝ ΑΛΛΟΔΑΠΩΝ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΣΤΡΑΤΟ .
ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΕΠΙΝΩΗΣΑΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΜΙΑ.... ΚΕΡΚΟΠΟΡΤΑ

Ανώνυμος είπε...

το πλεον σοβαρο ειναι οτι Η ΠΑΤΡΙΔΑ ΛΑΒΩΝΕΤΑΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ!!!!!!! ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΣ!!!! ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΓΙΑ ΠΟΙΑ ΚΕΡΚΟΠΟΡΤΑ ΜΙΛΑΣ ΦΙΛΕ ΑΛΛΑ ΕΓΩ ΒΛΕΠΩ ΠΟΡΤΕΣ ΠΟΥ ΦΩΝΑΖΟΥΝ ΜΠΑΤΕ ΣΚΥΛΟΙ ΑΛΕΣΤΕ!!!!!! ΚΑΙ ΟΙ ΣΚΥΛΟΙ ΑΛΕΘΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΘΡΗΝΟΥΝ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ!!!

Ανώνυμος είπε...

ΑΝΤΕ ΣΕ ΛΙΓΟ ΚΑΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΙ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΣΤΡΑΤΟ!

Ανώνυμος είπε...

Αναζητήστε μουσουλμάνους επαγγελματίες οπλίτες που υπηρετούν σε Μονάδες του Εβρου και θα καταλάβετε οτι είναι ουκ ολίγοι στον αριθμό. Είναι αυτό που λέμε ένας κατάσκοπος στο σπίτι σας και ένα φουρνέλο στον ... πωπό σας!!!