Κυριακή 30 Ιανουαρίου 2011

Καλεντερίδης και Λάλας: ΔΕΝ συμμετέχουμε στην εκδήλωση του Λ.Α.Ο.Σ. + Απάντηση της Νεολαίας ΛΑΟΣ

Εδώ και 10 μέρες διαβάζουμε για τις εκδηλώσεις που διοργανώνει ο Λ.Α.Ο.Σ. για να τιμήσει την επέτειο για τα Ίμια σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη:

Όπως βλέπετε διαφημίζουν παντού τα 2 τρανταχτά ονόματα:του Σάββα Καλεντερίδη

και του Σταύρου(Στιβ) Λάλα.Δείτε κ τις φωτογραφίες από το σχετικό βίντεο για τις 2 εκδηλώσεις:


Για επιβεβαίωση παραθέτουμε ολόκληρο το σχετικό ενημερωτικό βίντεο της Νεολαίας του ΛΑΟΣ:Η επόμενη φωτογραφία είναι από την Ιστοσελίδα της Νεολαίας του Λ.Α.Ο.Σ.
http://www.neolaialaos.org/2011/01/o_22.html:

Όπως βλέπετε προβάλλουν έντονα την παρουσία του Σταύρου Λάλα για να προωθήσουν την εκδήλωσή τους.

Όπως διαβάσαμε όμως χθες στο Ιστολόγιο ArmyAlert
http://armyalert.blogspot.com/2011/01/blog-post_2005.html
:

Μετά την προσπάθεια εκμετάλλευσης του ονόματος της Χαράς Νικοπούλου σειρά έχει ο Σταύρος Λάλας;

Φανερά εκνευρισμένος και συγχρόνως στενοχωρημένος φαίνεται να είναι ο Σταύρος Λάλας για την εκμετάλλευση του ονόματός που επιχειρείται να γίνει από την νεολαία του ΛΑΟΣ.

Την πληροφορία μας την μετέδωσε αναγνώστης χθες, εμείς επικοινωνήσαμε μέσω ανθρώπου του φιλικού του περιβάλλοντος με τον κο Σταύρο Λάλα και διασταυρώσαμε την πληροφορία ότι δεν θα παραβρεθεί την Δευτέρα 31 Ιανουαρίου στη Θεσσαλονίκη σε εκδήλωση της ΝΕΟΣ.

Ως Αντιπαρακμή θελήσαμε να διασταυρώσουμε την είδηση του Armyalert.Επικοινωνήσαμε λοιπόν με τον κ. Γιάννη Κουριαννίδη, γνωστό πατριώτη με πολυετής αγώνες, που χαίρει εκτίμησης από την συντριπτική πλειοψηφία του πατριωτικού χώρου.

Με έκπληξη πληροφορηθήκαμε από τον κ.Κουριαννίδη ότι -μετά από συνομιλία που είχε ο ίδιος τόσο με τον Σταύρο Λάλα όσο και με τον κ.Σάββα Καλεντερίδη, κανείς τους δεν θα παρευρεθεί στις εκδηλώσεις του ΛΑΟΣ.

Μάλιστα, όπως του είπε ο κύριος Καλεντερίδης, το κανάλι ΤΗΛΕΑΣΤΥ (του ΛΑΟΣ) τον επισκέφθηκε στο βιβλιοπωλείο του και του ζήτησε μία συνέντευξη για τα Ίμια.Ο κ.Καλεντερίδης φυσικά δεν αρνήθηκε να τη δώσει.

Για να διαπιστώσει ότι (όπως φαίνεται) η συνέντευξή του θα αποτελέσει την διαφημιζόμενη "παρουσία-ομιλία" του στις 2 εκδηλώσεις του ΛΑΟΣ!

Επίσης ο κ Κουριαννίδης μας ανέφερε ότι ο κύριος Καλεντερίδης βρίσκεται στις Βρυξέλλες και θα επιστρέψει στη Αθήνα την Δευτέρα βράδυ!!
Συνεπώς είναι αυτονόητο ότι δεν θα παραστεί στις εκδηλώσεις του ΛΑΟΣ.

Επίλογος

Όπως μπορούν να διαπιστώσουν οι τακτικοί αναγνώστες του
Ιστολογίου μας αποφεύγουμε να προβάλλουμε πολιτικά κόμματα.
Ιδανικά μας είναι η Ελλάδα και η Ορθοδοξία, σ' αυτά πιστεύουμε και αυτά μας ενώνουν και δεν επιθυμούμε να αντικαταστήσουμε την αγάπη μας σ' αυτά με μικροπολιτικές σκοπιμότητες.

Σε κάποιες περιπτώσεις αναγκαστήκαμε να ασκήσουμε κριτική στο κόμμα του Λ.Α.Ο.Σ. πχ στην επιμονή για την υποψηφιότητα Ψινάκη (δείτε την ανάρτησή μας
εδώ).

Θεωρούσαμε ότι κάτι τέτοιο εξευτελίζει τα ιδανικά που υποτίθεται ότι πρεσβεύει ο Λ.Α.Ο.Σ.Το ίδιο κάναμε όταν θεωρήσαμε ότι ο Λ.Α.Ο.Σ. προσπάθησε να καπηλευθεί την ηρωική μας δασκάλα μας Χαρά Νικοπούλου (διαβάστε την ανάρτησή μας
εδώ)

Σε άλλες περιπτώσεις επικροτήσαμε την δράση στελεχών του πχ την παρουσία και στήριξη στην δασκάλα Χαρά Νικοπούλου,από την πρώτη στιγμή των δοκιμασιών της, εκ μέρους του βουλευτή κ.Πολατίδη, (δείτε
εδώ.)Το ίδιο ακριβώς κάναμε και για τα υπόλοιπα πολιτικά κόμματα (μπορείτε να επιλέξετε τις αντίστοιχες ετικέτες στο Ιστολόγιό μας κ να το διαπιστώσετε).

Όμως αν επαληθευθεί το δημοσίευμα του ArmyAlert για τον Στ.Λάλα και αν διαπιστώσουμε ότι ομοίως χρησιμοποίησαν για μικροπολιτικές σκοπιμότητες και το όνομα του Σάββα Καλεντερίδη τότε θα έχουμε μία ακόμη "πτώση" του κόμματος του ΛΑΟΣ

Η απάντηση από τη Νεολαία ΛΑΟΣ:

Στα σχόλια του Ιστολογίου μας πήραμε το παρακάτω μήνυμα το οποίο δημοσιεύουμε αυτούσιο:
Η απόπειρα παραπληροφόρησης για τις Εθνικές εκδηλώσεις των Ιμίων, δεν θα περάσει.

Τα όσα κάποια μπλόγκς αναπαράγουν ως πληροφορίες από τον κο Κουριανίδη, σχετικά με «καπηλεία εκ μέρους της Νεολαίας του ΛΑΟΣ», των ονομάτων των κ.κ. Σάββα Καλεντερίδη και Στίβ Λάλας, αποτελούν για άλλη μία φορά διαστρέβλωση της αλήθειας αλλά και μία προσπάθεια σαμποταρίσματος εκδηλώσεων για Εθνικό θέμα.

Τα πραγματικά γεγονότα έχουν ως εξής:

Ο μεν κύριος Καλεντερίδης, είχε δεχθεί την συμμετοχή του στις δύο εκδηλώσεις για τα Ίμια που διεξάγει η Νεολαία ΛΑ.Ο.Σ., αύριο 30/1 στις 11.30π.μ. στο ξενοδοχείο Κάραβελ στην Αθήνα και την Δευτέρα 31/1 στις 7.00μ.μ. στο Κέντρο Μακεδονικών Σπουδών στη Θεσσαλονίκη. Πρίν λίγες ημέρες μας ενημέρωσε ότι θα λείψει τελικώς σε ταξίδι στο εξωτερικό και δεν θα μπορέσει να παρευρεθεί. Κατόπιν πρότασής μας, μας παραχώρησε βιντεσκοπιμένο μήνυμα – συνέντευξη, για να προβληθεί στις εκδηλώσεις και στο οποίο μάλιστα μας κάνει αποκαλύψεις που θα ακουστούν για πρώτη φορά για το θέμα των Ίμίων. Στο μήνυμα αναφέρεται και συγκεκριμένα στους συγκεντρωμένους νέους των εκδηλώσεων (Μετά την αυριανή και μεθαυριανή συγκέντρωση, το βίντεο θα ανέβει στο διαδίκτυο για να αποδειχθεί πόσο λίγοι και ψεύτες είναι όσοι προσπάθησαν με αυτόν τον τρόπο να σπιλώσουν τις Εθνικές εκδηλώσεις μας).

Στην περίπτωση του Στίβ Λάλας, επαναλήφθηκε η ακύρωση της τελευταίας στιγμής, λόγω θανάτου συγγενικού του προσώπου. Παρά το ότι όπως μας είπε ήθελε να βρίσκεται στην εκδήλωση της Θεσσαλονίκης, αυτή η εξέλιξη δεν του επιτρέπει να βρίσκεται μακριά από την οικογένειά του, αλλά δέχθηκε και αυτός να μας παραχωρήσει βiνταοσκοπιμένο χαιρετισμό για την συγκέντρωση.
Η προσπάθεια κάποιων κύκλων, να σπιλώσουν τον Εθνικό αγώνα της ΝΕ.Ο.Σ. τους έφερε στο σημείο, όχι μόνο να σαμποτάρουν εκδηλώσεις Εθνικού χαρακτήρα αλλά και να εκμεταλλεύονται ένα δυσάρεστο γεγονός θανάτου, προκειμένου να διαστρέψουν την πραγματικότητα.

Αξίζουν μόνο καταφρόνηση.

Γραφείο Τύπου ΝΕ.Ο.Σ.

Επίσης γράφτηκε το επόμενο σχόλιο, από το οποίο παραλείψαμε αφενός το κινητό τηλέφωνο του αποστολέα -το οποίο δημοσίευσε ο ίδιος- καθώς και την τελευταία πρόταση του, για λόγους δεοντολογίας (δεν είναι δυνατόν μέσα από επώνυμα ή ανώνυμα σχόλια να συκοφαντούνται πρόσωπα) :

Ονομάζομαι Κάρολος Γεροβασιλείου, είμαι Επίτιμος Γενικός Γραμματέας ΝΕ.Ο.Σ. Βορείου Ελλάδος και φίλος τόσο του Στήβεν-Σταύρου Λάλα όσο και του Γιάννη Κουριαννίδη. Επίσης, είμαι υπεύθυνος για τη μεθαυριανή ενωτική πορεία.

Η μόνη αλήθεια για το Σταύρο Λάλα είναι η εξής: η πρώτη μας τηλεφωνική επικοινωνία ήταν πριν από 20 ημέρες και η απάντησή του θετική. Μετά από μια εβδομάδα πάλι τηλεφωνικά κανονίσαμε τον τρόπο μετάβασης και επιστροφής του από τη Χρυσούπολη. Επίσης, δια ζώσης στο Πολεμικό Μουσείο Αθηνών μίλησε κατ' ιδίαν με τον Γενικό Υπεύθυνο ΝΕ.Ο.Σ. Β.Ε. Δημήτρη Ζιαμπάζη ("Ναι, αδερφέ, αν δεν έχω κάποιο οικογενειακό πρόβλημα θα έρθω"). Χθες συνομίλησα μαζί του για να κανονίσουμε το ραντεβού για τη μετάβασή του και μου είπε ότι έχει σοβαρό οικογενειακό πρόβλημα (συγχωρέθηκε συγγενής Α΄βαθμού). Του εύχομαι ολόψυχα συλλυπητήρια στη νέα του δοκιμασία.

Η απάντηση της Αντιπαρακμής:

Όπως μπορεί να διαπιστώσει ο καθένας στην πορεία της Αντιπαρακμής, ΟΥΔΕΠΟΤΕ σαμποτάραμε οποιαδήποτε εθνική δράση-εκδήλωση.

Με τις απαντήσεις σας επιβεβαιώνετε ουσιαστικά την ανάρτησή μας (η οποία όπως είπαμε στηρίχθηκε στην πληροφόρηση που είχαμε από τον κ.Κουριαννίδη).
Επιβεβαιώνετε λοιπόν ότι ΔΕΝ θα παραστεί ΟΥΤΕ ο κύριος Καλεντερίδης ΟΥΤΕ ο Σταύρος Λάλας και παρά το ότι το γνωρίζατε, μέχρι κ σήμερα προβάλλετε παντού την υποτιθέμενη συμμετοχή τους.

Ακόμη και η πληροφορία που δημοσιεύσαμε για το μαγνητοσκοπημένο βίντεο του κ.Καλεντερίδη αλλά και η απουσία του στο εξωτερικό αποδεικνύεται αληθινή και συνεπώς ο ισχυρισμός σας ότι θα μιλούσε και στις 2 εκδηλώσεις αποδεικνύεται ΑΝΑΛΗΘΗΣ.

Όσο για τον θάνατο του συγγενή Α' βαθμού του Σταύρου Λάλα που επικαλείστε (!) και που δεν θα του επιτρέψει να παραστεί στην εκδήλωση, απ όσο γνωρίζουμε η πεθερά του Σταύρου Λάλα πέθανε πέρσι και έκτοτε ευτυχώς δεν έχει πεθάνει κάποιος συγγενής του Α' βαθμού.

Θα παρακαλούσαμε λοιπόν να κάνετε τον κόπο να μας ενημερώσετε για το συγγενή Α' βαθμού του κ.Στ.Λάλα που πέθανε για να του εκφράσουμε και εμείς τα συλλυπητήρια μας.

Ο τίτλος της ανάρτησής μας είναι ότι σε αντίθεση με όσα γράφετε στις προσκλήσεις και στις αφίσες σας, οι κύριοι Καλεντερίδης και Λάλας ΔΕΝ θα συμμετέχουν στην εκδήλωση του ΛΑΟΣ.

Και για αυτό ακριβώς σας κατηγορήσαμε:
Για την εσκεμμένη χρησιμοποίηση των ονομάτων τους.

Το ιστολόγιό μας είναι ειλικρινά στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε νέα σας απάντηση.

antiparakmi

1 σχόλιο:

Karolos είπε...

Δύο τηλεφωνικές επικοινωνίες και μία δια ζώσης συνάντηση δεν είναι «κανόνισμα στο πόδι». Δηλαδή θα έπρεπε να στείλουμε φαξ στο φτωχικό του Ήρωα και να απαιτήσουμε γραπτή δέσμευση ότι θα παραστεί; Δεν είδα τον συναγωνιστή Κουριαννίδη να δείχνει π.χ. την ίδια ευαισθησία στην ανακοίνωση του φιλικού του Πατριωτικού Συνδέσμου Λάρισας ότι στην κοπή της βασιλόπιτας θα τους τιμήσει ο Ήρωας αλλά τελικά δεν παρέστη. Το θεωρώ εντελώς ανθρώπινο ότι δεν μπόρεσε να πάει και σε καμία περίπτωση δε θα κατηγορούσα τους Συναγωνιστές ότι προσπάθησαν να εκμεταλλευθούν το όνομά του. Πριν τέσσερις ημέρες που επικοινώνησα με τον Ήρωα για να κανονίσω το ραντεβού για τη μετάβασή του, με εξέπληξε δυσάρεστα λέγοντάς μου ότι δε θα μπορέσει να παραστεί. Του επισήμανα ότι έχει ανακοινωθεί το όνομά του, ότι έχουν τυπωθεί και μοιραστεί τα φυλλάδια και οι αφίσες κι ότι πάρα πολλοί άνθρωποι περιμένουν να του σφίξουν το χέρι και να πάρουν λίγη δύναμη από αυτόν. Επικαλέστηκε οικογενειακό πρόβλημα και μου ανάφερε τη συγκεκριμένη απώλεια. Δε γνώριζα ότι έπρεπε να ελέγξω τα πιστοποιητικά θανάτων στο Ληξιαρχείο Χρυσούπολης για να επιβεβαιώσω τα λεγόμενά του. Τελικά, μου είπε να τον ξαναπάρω προχθές όπου και μου ανακοίνωσε οριστικά ότι δε θα μπορέσει να παραστεί για οικογενειακούς λόγους και κανονίσαμε το ραντεβού για τη βιντεοσκόπηση του χαιρετισμού του. Μου είναι απολύτως σεβαστό ότι άλλαξε γνώμη (για οποιοδήποτε λόγο) και είμαι ελάχιστος μπροστά στον Ήρωα για να του ασκήσω την παραμικρή κριτική για αυτή του την απόφαση. Λυπάμαι που ο φίλος Γιάννης Κουριαννίδης με διέγραψε από ηλεκτρονικό του φίλο στο facebook. Του εύχομαι καλή συνέχεια στους Εθνικούς Αγώνες του τους οποίους ουδέποτε θα διαγράψω πόσο μάλλον θα μηδενίσω.
Με Εθνικιστική Τιμή!
Κάρολος Γεροβασιλείου
http://www.facebook.com/Karolos72