Κυριακή 30 Ιανουαρίου 2011

Της κακομοίρας στο λιμάνι της Πάτρας...Μπαράζ συλλήψεων λαθρομεταναστών

Συνελήφθη, χθες στις 14:10 το μεσημέρι, στο λιμάνι της Πάτρας, από προσωπικό της τοπικής Λιμενικής Αρχής, 46χρονος αλλοδαπός οδηγός Ι.Χ.Ε. οχήματος, πριν την αποβίβαση του σε Ε/Γ-Ο/Γ πλοίο με προορισμό την Ιταλία, διότι μετέφερε τέσσερις αλλοδαπούς, οι οποίοι κατείχαν και επέδειξαν πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα, με σκοπό την παράνομη έξοδό τους από τη χώρα.

Επίσης, συνελήφθησαν, χθες στις 17:30, στο λιμάνι της Πάτρας, από προσωπικό της τοπικής Λιμενικής Αρχής, πριν την επιβίβασή τους σε Ε/Γ–Ο/Γ πλοίο με προορισμό την Ιταλία, δύο αλλοδαποί, διότι σε έλεγχο που διενεργήθηκε κατείχαν και επέδειξαν πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα, με σκοπό την παράνομη έξοδό τους από τη χώρα.

Τα περιστατικά δεν τελειώνουν εδώ. Στις 19:10, στο ίδιο λιμάνι, από άνδρες του Λιμενικού συνελήφθη ένας 54χρονος οδηγός φορτηγού οχήματος, διότι μετέφερε, εντός του φορτίου του, το οποίο αποτελούνταν από χαρτομάζα σε κυλίνδρους, τρεις αλλοδαπούς, που δεν κατείχαν νόμιμα έγγραφα, με σκοπό την παράνομη έξοδό τους από τη χώρα, οι οποίοι επίσης συνελήφθησαν.

Τέλος, στις 23:35, στο ίδιο λιμάνι, συνελήφθη από προσωπικό της Λιμενικής Αρχής, 32χρονος οδηγός φορτηγού οχήματος, πριν την αποβίβαση του σε Ε/Γ-Ο/Γ πλοίο με προορισμό την Ιταλία, διότι μετέφερε εντός του φορτίου του (καρούλια με χαλκό σε παλέτες), σε ειδικά διαμορφωμένη κρύπτη, εννέα αλλοδαπούς, που δεν κατείχαν νόμιμα έγγραφα, οι οποίοι επίσης συνελήφθησαν.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Μαλακία. Θα έπρεπε να κάνουμε κάτι για αυτούς που θέλουν να ΜΠΟΥΝ παράνομα στη χώρα, όχι σε αυτούς που θέλουν να βγουν!